2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 31. joulukuuta 2020

"Tuloksia" yllättävän nopeasti

 Otsikosta kuvittelin hetken, että Teknarissa kirjoitettaisiin jotain mielenkiintoista:

Mikä vuosi nyt on? Joskus on vaikea uskoa että aloitamme vuotta 2021 emmekä 1021

Ohikiitävän tovin harhauduin ajattelemaan, että autonajamisen eksperttilehdessä puhuttaisiin siitä, miten niihin aikoihin kun komiteamietintönä keksittiin satuhahmo Jeesus opettamaan kapinoiville juutalaisille toisen posken kääntämistä
    ("Tosiaan niin se teidän messias syntyi jo pari vuosisataa sitten – ja sen sijaan että olisi ollut sotapäällikkö niin kuin profetoitu on, olikin enämpi nössykkä, joka syntyi kaupungissa jota tuohon aikaan ei ollut, koska vanhempansa, joista isä oli aisankannattaja, olivat siirtymässä – niin ikään kaupungista jota ei ollut olemassa – väestönlaskuun josta ei ole mitään merkintää ja jota ei koskaan ole suoritettu niin, että ihmisten  pitäisi siirtyä syntymäkaupunkeihinsa – ja kierteli sitten kaupunkeja joita niitäkään tuohon aikaan ei ollut olemassa – koska kyseessä on Sol Invictus, eli Aurinko, joka kiertää eläinradan merkkejä. "Beetlehem" on "leipäkori" eli "vilja-aitta" eli Plejadit eli Seulaset, ja "itämaan tietäjät" Orionin vyö jne.)
    ...sotketiin myös ajanlasku.

Tämän satuhahmon mukaan ruvettiin sitten merkkaamaan päivämäärät näin: "Anno Iesu 381", eli "Jeesuksen vuonna 381", mikä lyhennettiin AI381, mikä toisinaan tulkitaan vuodeksi 1381, jne. – joten todellisuudessa siirrymme oikeasti nyt jotakuinkin vuoteen 1021, koska kirkko limitti pitkälti sepitetyssä "historiassa" tuhat vuotta yhteen nippuun...
    [EDIT: tarkoitin tietysti juuri päinvastaista kuin mitä tulin skrivanneeksi: Gregoriuksen keksiessä kalenterin uudestaan oli venytetyn haitarin omaisesti sepitetty tuhannen vuoden pimeä keskiaika, jonka aikana kaikki taidot oli hukattu, ja ne piti keksiä uudestaan [renessanssi eli uudelleensyntymä]. Kuudennesta vuosisadasta tuli kuudestoista vuosisata, ja väliin jäänyt "historia" koostui kronikoista & muista kuulopuheista – mikä auttoi kummasti kertomaan samat tarinat moneen kertaan...]

Mutta Teknarin jutussa on toki kyse äärioikeammiston kekkaiseman skientismin siunailusta:

Saan säännöllisesti sähköpostia, jossa todistellaan, että COVID-19-virus ei ole tavallista influenssavirusta kummempi eikä sen aiheuttama sairaus ole vaarallinen, jos koko sairautta ylipäätään on olemassakaan.

Yhtäkään virusta ei ole koskaan todennettu, mutta tämä ei Ruokasen Reijoa kiinnosta. Eikä se, että tästä mielikuvitusviruksesta selviää kaiken tilastoväärentelyn jälkeenkin hengissä 99.96%

Saan myös paljon sähköpostia, jossa todistellaan 5g-verkkojen turmiollisuutta. Kaikki me paistumme ja joudumme vakoilluiksi. Oma tahto viedään.

Reijoa ei kiinnosta sekään, että kaikki "pandemiat" ajoittuvat aikoihin, jolloin säteilyä on moninkertaistettu.

Etevimmät postittajat heistä ovat löytäneet vitsausten välisen yhteyden: koronarokotteessa meihin istutetaan anturi, jonka avulla 5g-verkosta kehoon tulee ties mitä.

Reijo höpisee omiaan, koska ei ymmärrä mitä hänelle yritetään tolkuttaa.

"Hei vaan! Meikäläistä ei ole älynlahjoilla liiemmin siunattu, mutta sehän ei "journalisteja" ole ennenkään estänyt kirjoittamasta mitä sattuu."

Keskiajan pimeys ei ole vielä kokonaan kadonnut. Välillä on vaikea uskoa, että aloitamme nyt vuotta 2021 emmekä vuotta 1021.

Keskiajan pimeys tosiaan kukkii: ihmisten C- ja D-vitamiinin puutetta "hoidetaan" puoskaroinnilla, joka kekkaistiin parisataa vuotta sitten: "Hmm, bakteeritkaan eivät selitä sairastumista, joten täytyy olla olemassa jotain niin pientä, että emme edes mikroskoopilla sitä näe. Kutsukaamme tätä pientä diabolista pöpöä "myrkyksi" ["virus"] – ja "hoitakaamme" sitä siirtämällä lehmän visvaa vasiten viillettyyn haavaan."

Ei haitannut se, että tämän nerokkaan lehmäytyksen eli rokottamisen keksinyt heppu halvautti oman poikansa; yhä edelleen ihmisiä halvautetaan rokotuksilla. Mutta koska tämä halvautuminen ei tapahdu kaikille, se on "käypää hoitoa".

Missään vaiheessa ei ole haitannut sekään, että pelkillä "viruksilla" ei saa sairastutettua ketään vaikka miten on yritetty – joten lehmäyttimiin lisättiin adjuvantit, eli raskasmetallit ja muut myrkyt. Tällä kikkailulla saadaan aiheutettua vastareaktioita, joten kun menttaaliakrobatialla ihmisten sairastuttaminen katsotaan "ennaltaehkäisyksi"... Homma toimii?

Onneksi hölynpölyä vastaan voi taistella tieteellä ja tiedolla.

Niin. Melkoista Don Quijoten urakkaa siinä kyllä joutuu painimaan, kun nämä pässit jatkuvasti sotkevat  fiktiota faktoihin.

Koronaviruksesta oli se hyöty, että tiedeyhteisön reaktionopeus moninkertaistui.

... ja hosuminenhan on näiden ääliöiden mielestä "käypää hoitoa". Kokeellisia rokotteita tautiin jota ei ole koskaan todennettu. Hoplà! "Tiedeyhteisöstä" käyvät ministerit ynnä muut poliittiset diletantit – ja metallin- sekä öljynjalostuksessa syntyvien kuona-aineiden myyjät.

Kun ongelmaan kohdistetaan valtava määrä tutkimusresurssia, tuloksia saadaan yllättävän nopeasti.

"Ongelmaan". "Tuloksia". Tuloksena saadaan puoskaroinnilla tapettuja, vammautettuja ja sairastettuja ihmisiä, mutta tämähän ei Repaa paljon liikuta. Repa on ihmisoikeusrikollinen, joka paskat nakkaa masinoimastaan psykoottisesta eugenismista.

Hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen on siihenkin panostettu rajusti, ja tuloksia alkaa näkyä.

Jep. Ilmastointiskientologiaa. Korona ja ilmastointiskientologia ovat molemmat tämän harhaisen agendan työkaluja. Kumpikaan ei perustu mihinkään, mutta sehän näitä tanopäitä ei hidasta. Faktoilla ei ole kerrassaan mitään merkitystä silloin kun tehdään bisnestä, joka tunnetaan nimellä "politiikka".

Etsitäänpä taas tästä kuvasta "ihmisen aiheuttamat kasvihuonepäästöt". Kannattaa klikata kuva isommaksi, jotta mittakaava hahmottuu.

Epäilemättä erilaiset astraalienergikot ja kaukoparantajat löytävät merituulivoimasta saatanallisia säkeitä. He eivät väsy, joten täyspäistenkään ei sovi väsyä.

 ...vaikka näiden tollojen juttuja lukiessa meinaa uupumus todella käydä jäseniin. "Astraalienergikot ja kaukoparantajat"? Mikä  sua oikein riivaa, Repa?

Pidetään etäisyyttä ja pysytään terveinä.

...Eli syödään sitä C- ja D-vitamiinia – ja pysytään loitolla näistä harhaisista pässeistä. Tällä äärioikeammiston kaaderilla kun on tapana käyttää systeemistä väkivaltaa sairaiden fantasioidensa ajamiseen.

Ei kommentteja: