2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Tiedetään että luottamus

Samaan aikaan kun Imperiumin Yläkoulu jälleen tyhjästä mallintaa virheellisillä mielikuvitusekseleillään "70% tarttuvamman" körönävariantin, Turun sanomissa Tiina Louhi lepertelee:

Luottamus asiantuntijuuteen pandemia-aikana

Pandemiaa ei ole, mutta eksperttispesialistit jatkavat itsensä kaivamista yhä syvempään kuoppaan – ja Tiina haluaa että kaikki luottavat näihin ääliöihin.

Asiantuntijamallinnos

Tiedetään, että luottamus edistää demokratiaa [joukkojen valtaa], on välttämätöntä yhteistyölle ja vaikuttaa yhteiskunnan organisoitumiseen. Voidaan siis ajatella, että ihanneyhteiskunta sisältää mahdollisimman paljon luottamusta.

Kaikenlaista voidaan ajatella. Kun luotetaan jatkuvasti valehteleviin auktoriteetteihin, päädytään yhteiskuntaan, joka ei toimi ollenkaan.

Meillä Imperiumin Yläkoulussa mallinnetaan kaikki aivan päin helvettiä – ja poliitikot tuhoavat alamaistensa elämät sen perusteella, vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Jättekul!

Kaikki – täysin toimimattomat – koronatoimet™ perustuvat 15-vuotiaan teinin tiedeprojektiin koulussa (vuodelta 2006).

Social distancing born in ABQ teen’s science project

Kyseisen teinin mutsi sattuu olemaan eksperttispesialisti (sittemmin White-nimisen jesuiitan lahjoittamassa talossa WashDCssä), ja siitä se sitten lähti. Käsistä. Jännää, miten sekä epidemiologia että ilmastointiskientologia molemmat näyttävät olevan teinigimmojen sanelemaa politiikkaa – jonka logiikka löytyy mallinnoksista jotka eivät koskaan vastaa todellisuutta.

Ja kuten myös British Medical Journal myöntää:

No test of infection or infectiousness is currently available for routine use.

Kaikki tänä vuonna tapahtuneet rikokset ihmisyyttä vastaan perustuvat eksperttispesialistien arvailuun, jonka lähtöoletukset ovat kaikin tavoin pielessä. Mutta luotetaan ihmeessä näihin samoihin eksperttispesialisteihin, kun meedioston mielestä maailma on pelottava paikka – ja se on (aina) sun syy™.

Ei kommentteja: