2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 11. joulukuuta 2020

Ottaa itsenäisesti "tietoisen"

 Esifasisti esittelee ymmärryksensä puutetta:

Jos kieltäytyy ottamasta koronarokotetta, pitäisikö silloin maksaa itse oma sairaalahoitonsa?

Tämä mengelisti kieltäytyy näkemästä, minkä määrän vahinkoa rokotteet ovat tuottaneet – puhumattakaan siitä, missä määrin kyse on täysin perusteettomasta uskomushoidosta.

Ippe hinkuu Haagiin syytettyjen penkille.

Koronarokotteen ottaminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Yhteiskunta tarjoaa sen ilmaiseksi. Näin pitää ollakin.

Eikä pidä. Silloin kun poliitikot katsovat olevansa päteviä päättämään, mitä kaikkien kroppaan pitää tunkea, ollaan totalitarismin ytimessä. ...Ja yhteiskunta ei tarjoa mitään "ilmaiseksi". Ippellä on vissiin mennyt ohi se, mitä verotus tarkoittaa. Verorahoilla "tarjottu" on ryöstörahojen allokointia. Näitä ryöstörahoja käytetään jatkuvasti kaikkeen muuhun kuin mitä ryöstetyt haluaisivat.

Entä jos rokotuksesta kieltäytyvä joutuu sairaalahoitoon, pitääkö yhteiskunnan automaattisesti maksaa hänen hoitonsa? Nopea vastaukseni on ”ei”, mutta asia on jonkin verran monimutkainen.

Sentään aloitetaan oikealta puolelta yhtälöä...

Sekä meillä että yhteiskunnalla on vastuita ja velvollisuuksia. Kyseessä on vaihtokauppa: kumpikin hoitaa osansa. Minä esimerkiksi maksan veroja ja saan niitä vastaan palveluja. Homma toimii.

Missähän kohtaa tämä homma oikeasti "toimii"? Ei ole kahta erillistä toimijaa; me olemme yhteiskunta. Yhteiskunta toimii sen huonommin, mitä enemmän annamme sen pompottaa itesämme. ...Mutta koprofiilien korpokratia pyrkii nimenonaan erottamaan "luonnolliset henkilöt" korporaatioista – ja ylentämään keksimänsä entiteetit jumalan asemaan.

Aika ajoin keskustellaan siitä, pitääkö julkisin varoin kustantaa sellaisten ihmisten terveydenhuolto, jotka ovat omalla toiminnallaan pilanneet terveytensä.

...ja tässä ollaan hyvin suhteellisen mielipide"tieteen" hetteikössä. Allopatia on tuhonnut kansanterveyden "hoidoillaan", tehomaatalous on köyhdyttänyt maaperän, meidän ympäristömme on kyllästetty synteettisillä kemikaaleilla ja mikroaaltosäteilyllä – ja tämä kaikki vaikuttaa sekä suoraan että välillisesti ihmisten kykyyn tehdä ratkaisuja. Joten Ippe heiluttelee lillukanvarsia.

Entä miten suhtautua koronarokotukseen? Mielestäni siinä menee raja. Jos ihminen kieltäytyy rokotuksesta, hän ottaa itsenäisesti tietoisen riskin sairastua koronatautiin.

Ippe puhui itse asiassa tähän saakka ihan järkeviä – mutta päätyi sitten despoottiseen ratkaisuun asiassa, josta ei kerrassaan mitään ymmärrä. Tämä on ääliömäistä, ja meedioston meuhkaaminen asioista joista eivät tajua mitään... Täydellisen vastuutonta toimintaa. Juuri tällä touhulla pohjustetaan diktatuuria.

Ongelma on siinä, että ihmiset eivät yksinkertaisesti kykene katsomaan sitä pahuuden määrää, joka tätä kaikkea ympäröi – ja jos sitä ei suostu näkemään, tulee kaikessa sokeudessa kumuloineeksi vääjäämätöntä tuhoa.

...Mutta mehän olemmekin täällä oppimassa – ja viesti menee parhaiten perille silloin kun on liian myöhäistä tehdä mitään. ...tässä elämässä. Tämä maailma on kantapääopisto, jossa kukaan ei halua uskoa olevansa väärässä mistään – ja jokainen, joka yrittää herätellä väkeä, saa vastaansa seinän, joka uhkuu silkkaa vihaa, halveksuntaa, pilkkaa jne. ...muttei ainuttakaan perusteltua näkemystä. 

Tällaista tämä: ihmiset uppiniskaisesti pitävät kiinni näkemyksistä, joiden kuvittelevat olevan heidän omiaan vaikka eivät ole. He tarttuvat syvälle juntattuihin kuvitelmiinsa kuin kärpäspaperiin – ja hyvin äänekkäästi peittävät kaikki mahdollisuudet kyseenalaistaa mitään, ikinä. Seuraavassa elämässä ehkä havahtuvat ihmettelemään ympärillä pörräävää parviälyä, jonka toiminnassa ei ole mitään järkeä, mutta juuri kukaan ei suostu hetkeäkään kuuntelemaan miten kaikki ei ole ihan optimaalista, ja sen pitäisi olla hyvin selkeästi nähtävissä jos malttaisi pysähtyä edes hetkeksi katsomaan ihan silmäitse ja tolleen.

Valon näyttäminen keskellä sakeaa ignoranssia on melkoisen yksinäistä touhua.

Ei kommentteja: