2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 18. joulukuuta 2020

Solmukohtia – nutaatio vm. 1963

Hah! Vuonna -63 Ranskan de Gaulle eväsi engelsmanneilta liittymisen EEChen. Tänä nykyvuotenammehan Macron puolestaan on tehnyt kaikkensa, että britit eivät saa irtauduttua EUsta. Mikään ei noille patonginpurijoille kyllä kelpaa!

Euroopan Unionin perustuslakejahan nuijittiin jo tuohon aikaan läpi, vaikka olikin realisoituvinaan vasta kolkeet vuotta myöhemmin – ja kuten jokainen varmaan elävästi muistaa, ihan ensimmäinen konseptin esiin nostanut pumaska alkoi ytimekkäästi sanoilla: "Heil Führer!" ...Siis oikeasti; en todellakaan keksi tätä päästäni; olen joskus aiemmin kirjoittanut aiheesta mutten jaksa kaivella detaljeja – koskapa tämänpäiväinen agendamme on siis vuodessa 1963.

Olette varmaan jostain leffoista oppineet, miten KeskusÄlytysToimistolla "ei ole toimivaltaa" jenkkilän sisällä, vaan ihan pelkästään ulkomailla. Juu ei: vuonna -63 bygattiin ihan erikseen kotimaan toimien osasto.
    Operaatio Satakieli on varmaan kaikille tuttu: vaikuttaminen oman maan kansalaisiin meedioitse. Ja toki jokainen tietää sen MK Ultran, jossa pirstottiin satunnaisten siviilien persoonat loputtomalla menttaalikidutuksella. Moistahan ei toki enää harrasteta laisin, koska sellainen olisi laitonta, ja tiedustelu"palvelut" eivät toki laittomia asioita (enää) tee. Ja nämä kaikki joukkoampujat ynnä muut.. niillä nyt vaan on jotenkin napsahtanut päässä ja MK Ultrahan siis lopetettiin aikaa sitten eikä suinkaan jatkettu sellaista.
    ...Ja muutenkin niin kuin vaikka George "Poppy" Bush sai varmaan lempinimensä ihan laillisistä toimista, joita eivät edistäneet Bill "I... Have... Never... Had.. Sexual Relations... with That Woman" ja Hillary "We Came We Saw He Died kiähhähää" Clintonien lentokenttämanööverit kuvernööriaikoinaan. Ja Epstein tosiaan tappoi itsensä, tavalla joka oli nimenomaan tehty mahdottomaksi – eikä missään nimessä liittynyt mitenkään niihin kaikkiin hegemonisteihin jotka tähän tutkintaan kiinteästi liittyivät. Eikä Mossadiin varsinkaan, vaikka Ghislaine Maxwellin faija oli ihan tunnetusti nimenomaan Mossadin kiristysosaston pomo. 

Enivei.

...Samaisena helmikuun yhdentenätoista päivänä [2/11] jolloin siis KÄT jalkautui kansan pariin, jalkautui Piitles äänittämään ensimmäisen levynsä kerralla purkkiin. Tämä lätty julkaistiin maaliskuun 22. päivä [3/22; tämä luku ei ole kellekään mistään tuttu]. Pumpun toinen levy tuutatiin kiiruusti markkinoille jo saman vuoden marraskuussa, jälleen 22. päivä [11/22] – sattumoisin samana päivänä kun Uuden Uljaan Maailman kirjoittaja Aldous Huxley kuoli, samoin kuin C.S Lewis – ja eräs presidentti, johon palaamme kohta.

Tämä voi nyt tulla jollekulle ihan täytenä shokkina, mutta musiikki- tai mitkään muutkaan trendit eivät synny spontaanisti tyhjästä, vaan ne masinoidaan markkinointiosastolta silkalla brute forcella. Joku vaikkapa hippiliike oli todella vahvasti nimenomaan KÄTin luomus. Jim Morrisonin fatsi oli käynnistämässä Vietnamin sotaa Tonkininlahden episodilla jota ei tapahttunut, ja vaikkapa Frank Zappan isukki oli kemiallisen sodankäynnin spesialisti – ja Frankin pyörittämä Laurel Canyon, josta tuon ajan ikonisimmat bändit ponnistivat, oli käytännössä KÄT-operaatio. Mistä ne loputtomat LSDt mahtoivat ilmaantua?
    Ja muuten: vapaa rakkaus konseptina liittyy kiinteästi yhteiskunnan selkärannan pehmentämiseen. Sitä käytettiin kommunismissa vetonaulana, joka nopeasti rikkoi koheesion ja piti sitten rivakasti suitsia että saatiin edes jonkinmoista tolkkua johonkin. Israelin kibbutsien vetonaula oli myös täsmälleen sama, mutta sen tuhovaikutus suunnattiin tehokkaasti ulospäin, länsivaltoihin. Intian ashrameissa tuppaa olemaan samaa meininkiä, ja kultit noin ylipäätään suuntaa enimmän huomionsa seksuaalisuuden säätelyyn – mitä "vapaa rakkauskin" on: joku aina sanelee säännöt. (Huxleyn Uudessa Uljaassa Maailmassahan useammat aktisessiot saman partnerin kanssa oli nimenomaan kielletty...)
    Mitä pakkomielteisemmin [kummassa tahansa vapaamielisyys/kieltäymyksellisyys-spektrin päädyssä] seksuaalisuuteen suhtaudutaan, sen huonommin ihmiset voivat – ja nyky-yhteiskunnassahan pimpit ja pippelit on pusketttu ihan "tieteenalaksi" ja ylipäätään mahdollisimman julkiseksi touhuiluksi. Mitäs, voidaanko kovinkin hyvin tässä ääri-julkisen-orgasmin-jahtaus-yhteiskunnassa?

Kysymys aivan kaikessa on massojen ohjailusta. Jos et ole hegemonistien suosiossa, et etene vaikka olisit millainen virtuoosi. Jos joku ihkauusi trendi yhtäkkiä pelmahtaa ilmoille, siihen on tungettu todella paljon rahaa ja tietoista huomion ohjailua.

...Ja edelleen samaisena vuoden -63 helmikuun yhdentenätoista [2/11], kerrotaan: Sylvia Plath tappoi itsensä; hänestä tuli postuumisti kuuluisa. Kolme tapahtumaa, joilla ei mitenkään voi olla mitään tekemistä keskenään. Ne vain sattuivat tapahtumaan samana yhdentenätoista päivänä.

Dallasissa joku ihan vaan umpihullu sekopää (jolla ei ollut kerrassaan mitään yhteyksiä vaikkapa juuri KeskusÄlytysToimistoon) ampui taikaluodin, joka muutti suuntaansa moneen kertaan, ja tappoi erään Johnin, jonka taajaan delaileva suku antoi myöhemmin eräälle punkbändille nimen. [Toim. tarp. huom.: Myöskään punk ei ollut mikään ruohonjuuritason juttu, vaan systemaattinen markkinointikampanja.]
    Muistaakseni myös tänä meidän armonvuonnamme on saatu parikin Kennedyä hengiltä, tällä kertaa "melontaonnettomuudessa". Yksi, joka vielä (toistaiseksi) on hengissä, ei juuri lehtien palstoilla näy, vaikka kampanjoikin täyspäiväisesti. Sillä, että hän kampanjoi lääketehtaiden intressejä vastaan, ei varmaan ole mitään tekemistä minkään kanssa.
    ...Tästä meidän vuodestamme 2020 olisi tullut hiukan paljon erinäköinen, jos RFB [EDIT: B? K.] olisi päässyt valtionsa rokoteturvallisuuspaneelin puheenjohtajaksi – niin kuin vuonna -17 hankkeissa oli. Kumma että siinä jotenkin kävi kuitenkin toisin. Asiaan ei varmaankaan liity se, että vaikkapa CDC tekee rokotteilla rahaa. ...Niin, tosiaan: laitos joka päättää rokotteista, myös hyötyy niistä suoraan rahallisesti. Ei tässä mitään eturistiriitaa ole.

...Ja sillä ei varmaan ole mitään tekemistä minkään kanssa, että 1963 Cöcä Cölä pullautti markkinoille ensimmäisen "dieettijuomansa", Tabin. Se oli varmaan tosi terveellistä, eikä yhtään ollut aiheuttamassa cokiskansan yhä yltyvää lihomista – syylliseksi kun yhä lisääntyvän sokerin sijaan kekkaistiinkin semmoinen "kolesteroli", joka on elimistölle ehdottoman välttämätöntä, mutta huikealla menttaaliakrobatialla se jotenkin kääntyy myös hirmu haitalliseksi – epäfakta jota promulgoidaan suoran valehtelun lisäksi laskemalla raja-arvoja jatkuvasti alemmas ja alemmas. Niinpä niinpä. Ei tässäkään raha mene terveyden edelle yhtään!
    ...Eikä ihmisten elämien edelle sikälikään, että kun virvoitusjuomajätit ovat nostaneet annoskokojaan hillittömiin ämpärillisiin, samaan aikaan ne ovat aiheuttaneet kuivuutta ja eroosiota – ja tehtaiden lähettyvillä ihmiset on kuolleet vedenpuutteeseen ja kaikkiin sen lieveilmiöihin, ninq vaikka satojen epäonnistumiseen, eli nälkään, janoon ja hygienian puutteeseen. Ei kiinnitetä tähän huomiota, vaan jauhetaan olemattomista ninjaviruksista, eiköstä jookosta. Ja lehmien pieruista, jotka keittävät ilmaston (ekseleissä, ei todellisuudessa tietenkään),

Tukholmassa oli näemmä "isorokkoepidemia" -63. Kumma ettei mihinkään muualle levinnyt. Ne on kyllä merkillisiä nuo "tarttuvat taudit" kaikessa lokaalisuudessaan. Vähän niin kuin tämä Intian ihkauusi "mysteerivirus", joka ilmaantui sille alueelle jossa tehtiin niitä koronarokotetestejä. Mutta olikin nikkeliä maidossa ehkä, eikä ollenkaan mitään viruksiin päinkään enää. Ja unohdetaan tosiaan se, että juuri siellä tehtiin niitä rokotetestejä. Ja että rokotteiden adjuvanteissa käytetään muiden myrkkyjen lisäksi myös nimenomaan nikkeliäkin. Suottahan tuollaisia nyt miettii! Pöh ja pah, sanon minä.

Tällä kuvalla saatiin epäilemättä värvättyä lisää väkeä Indokiinan suunnalle [Holiday in Kambodia]. Paikallinen "regime" kohdisti buddhalaisiin niin silmitöntä väkivaltaa, kerrotaan, että tämä munkki päätti polttaa itsensä lehtikuvaajan edessä. ...Ja siis tämä tapahtui nimenomaan USSAn tukemalla alueella – mutta tokihan myös jenkkien "vapauttamassa" Etelä-Koreassa oli vallalla kansanmurhatotalitarismi [yksi kolmesta ennen nykyihqua K-pop-tyranniaa]...

Sen verran on vetänyt tämä sensaatiopolitiikan seuraaminen kyyniseksi, että kun luin mielenosoittajia ruiskutetun klooriasetonilla tuolla Vietnamissa, heräsi ensimmäiseksi kysymys: "Tapahtuiko tämä oikeasti, vai väitetäänkö vain niin tapahtuneen?"
    Maailmassa toki tapahtuu järjetöntä väkivaltaa, ja sitä on aina tapahtunut – mutta vähintään saman verran tapahtuu aivan hillitöntä liioittelua ja aivan suoraa valehtelua, jolla pyritään herättämään reaktio joka oikeuttaa todellisen julmuuden, eli pommien kylvämisen siviileihin. Tuleeko jollain mieleen tältä vuodelta mitään vastaavaa? Kuinka monen maan on väitetty harrastavan systemaattista kidutusta kansalaisiaan kohtaan ilman oikeastaan mitään syytä, muuten vain?

Ylivoimaisesti suurin osa ihmisistä kammoaa väkivaltaa. Suurin osa ei halua aiheuttaa minkäänasteista tuskaa kenellekään – mutta historiankirjoituksen ja sitä uudestaan sepittävän meedioston kynänjäljestä päätellen maailmassa ei ole koskaan tehty mitään muuta kuin teurastettu väkeä järjettömällä vimmalla. Tämä suhteettomaksi vääristynyt kauhujen galleria samalla myöskin muokkaa maailmaa väkivaltaisemmaksi.
    Ei ole sattumaa, että elokuvat ja sarjat ovat vuosi vuodelta raaempia – että niissä esiintyy aina vain vastuuttomampaa käytöstä "normikäyttäytymisenä". Elokuvat eivät kuvaa aikaansa, vaan muokkaavat tulevaa reaalitodellisuutta.

...Mistä tulikin mieleen, mikä freimi osui silmään kun tuli katsottua pitkästä aikaa Indiana Jones ja viimeinen ristiretki – jonka taisin viimeksi nähdä piraattiveehooässältä kreikkalaisilla tekstityksillä ennen kuin se edes tuli Suomessa teattereihin. Enivei, behold:

Nääkste mitä tossa uppoovan botskin kylessä lukee? Ei jumantsuikkeli jäbät!

Tjah, rupee tuleen sen verran pitkä juttu, että jätän loput olennaiset tästä vuodesta seuraavaan jaksoon tilkkeeksi – kun eihän nyt vuodesta 1944 varmaan mitään kirjoitettavaa saa raavittua...

Ei kommentteja: