2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 3. joulukuuta 2020

Antamiin tietoihin pudonnut

 Toiveajattelua Karjalaisessa:

Romahtanut luottamus saatavissa takaisin

Ei ole. Näin törkeää kansankusetusta ei ole harrastettu ikinä. Paitsi ehkä Ruotsin vallan aikaan.

Suomalaisten luottamus poliitikkoihin on romahtanut keväästä. Tuo käy ilmi Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn keskiviikkona julkistetusta Arvo- ja asennetutkimuksesta.

Olisi perin ihmeellistä jos tilanne olisi jotain muuta. Hyvä jos väki alkaa vähitellen heräillä.

Romahtanut luottamus päättäjiin on saatavissa takaisin, ja tekoja tilanteen korjaaminen vaatiikin. Niistä tärkein on suomalaisten koronarokotusten ripeä ja laaja toteutus.

...Jjaa sitten nimimerkki "Päätoimitus" lähteekin hortoilemaan ihan omille laduille. Tai siis lääketehtailijoiden sanelemille rasteille. Lääketeollisuushan omistaa meedioston, joten ei ihme, että huijaus nimeltä "uusi vaarallinen koronafiirux™" on ylipäätään olemassa – vaikka kerrassaan mikään täällä reaalimaailman puolella ei tue narratiivia.

Hallitukselle ja koko eduskunnalle kasaantuu nyt muutakin painetta. Entistä välttämättömämpää on luoda uskottavia keinoja työllisyyden lisäämiseksi ja maan vinon talouskehityksen oikaisemiseksi.

Maan työllisyys on tapettu "koronalla" – eli ilman mitään syytä. Eikä pelkästään työllisyys. Toimeentulo. Yhteiskunnan koheesio. Ihan ihmisiäkin on tapettu "koronan" varjolla harjoitetulla laiminlyönnillä ja väärällä hoidolla (mikä toki on allopaattisen lääketieteen sisäänrakennettu ominaisuus). 

Kaikki tämä yletön kohkaaminen siksi, että velkavetoinen pyramidihuijaus nimeltä pankit vaativat verukkeen koronkiskontasysteeminsä kaatamiselle – koska se on alusta lähtien rakennettu täysin kestämättömälle pohjalle (tahallaan). Systeemin ainoa tehtävä on ollut kupata kaikki varallisuus mahdollisimman harvoille – ja "koronan" aikaan tuokin on saatu turbovaihteelle: köyhät nälkäkuoleman partaalle, ja magnaattien käsittämättömiin tuloihin vielä yksi nolla perään. 

Poliitikkojen veivaus vain ja ainoastaan pahentaa asioita. ...Mutta toisaalta hekin ovat pankkiirien taskuissa, joten heidän toimintansa on alusta lähtien ollut pelkkää nukketeatteria: tekemällä tehtyjä "pakolaiskriisejä" ja "ihmisen aiheuttamaa ilmastonlämpeämistämuutosta"; "vihapuhe"-höpinöitä ja somepoliiseja; digiloikkia ja sotesähläystä – virkavallan ja kosmopoliittisten konglomeraattien puuhatyöllistämistä kaikki.

EVAn tutkimuksen mukaan vain 23 prosenttia suomalaisista pitää luotettavina poliitikkojen kansalaisille antamia tietoja. Lukema on pudonnut peräti 25 prosenttiyksikköä EVAn keväällä tekemästä vastaavasta kyselystä. Muutos on poikkeuksellisen suuri.

Ja syystä! Yllättävää että vielä 23 prosenttia uskoo mitään. (Tai jos rehellisiä ollaan: olen positiivisesti yllättynyt; kuvittelin että juuri kukaan ei ole yhtään hereillä.)

Korona-aikana suomalaiset luottavat enemmän jokapäiväiseen viranomaistietoon kuin poliitikkojen puheisiin ja tekoihin. Kaksi kolmesta suomalaisesta on sitä mieltä, että THL ja muut terveysviranomaiset jakavat luotettavaa tietoa.

Mtäh? ...Eli mitäköhän tässä on taas kyselty? "Ovatko veronantajien rahoilla itselleen töitä keksivät tiskirotat tehneet a) loistavaa vai b) äimistyttävän loistavaa työtä?" Ihan kuin virkavalta ja meediosto – eli siis korpokratian aisankannattajat – pyrkisivät kaikin keinoin pitämään yllä illuusiota totalitarismin "tarpeesta". ...Koska ihmisethän eivät omin neuvoin kykene mitenkään päättämään omista elämistään mitään?

Mielenkiintoista on naisten suhtautuminen. Naisten luottamus poliitikkojen antamiin tietoihin pudonnut muutamassa kuukaudessa 33 prosenttiyksikköä.

Hienoa että edes joltain väestöryhmältä löytyy munaa ajatella omilla aivoillaan... Paitsi jos tässä nyt kysymyksenasettelulla on tosiaan ajettu nimenomaan kovempaa fasismia. Silloin kyse nimenomaan ei ole omasta ajattelusta, vaan laumaölinästä. Tai kuten rapakon takanakin on yhä useampi jo havainnoinut:

COVID-19: Americans are in ‘delusional psychosis’ and policing each other, psychiatrist warns

Ei kommentteja: