2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 7. joulukuuta 2020

Todellinen huoli "siitä" (joka ei todellista ole)

 Kokoomuksen Verkkokoronauutiset on kaivanut viikonvanhan uutisraadon esiin:

Koronan takia tapettujen ”zombiminkkien” ruumiita nousee maasta

Sellaistahan tämä. Ensin tapetaan ilman syytä maan kaikki minkit, sitten ne kuljetetaan haudattavaksi niin, että teurasjätteet valuvat tielle – eikä edes hautaamista osata tehdä oikein. Tällaista on poliittinen "terveydenhoito".

Oman elämänsä astronautti ei ole vielä tottunut maapallon ilmakehään.

Poliittisten aivopierujen katastrofaalisia seurauksia siunaillessa kannattaa aina kysäistä sama tutttu utelu: "Cui bono?" Kuka hyötyy siitä, että idioottimaisen tekosyyn nojalla tuhotaan talous, ihmisyys ja elämä?

Vakuutusyhtiöt ovat koronakriisin suuria selviytyjiä, osalla kannattavuus jopa parantunut – ”Tulos näyttää muodostuvan erinomaiseksi”

Poliittista "terveydenhoitoa" on myös meedioston jatkuva todellisuuden vääristely. Tässä muutama oikoluettu otsikko:

Viron koronatilanne karkaamassa käsistä – hallitus välttelee fasismia, eikä kansa tottele maskipakkoa

Hienoa, että etelänaapurissakin aletaan havahtua siihen, että valehtelemalla aiheutettu plandemia ei todellakaan ole mikään syy heikentää omaa terveydentilaa oikeasti. Meediostohan tätä ei tajua. Meediosto koostuu riemuidiooteista, jotka raportoivat sitä mitä käsketään raportoimaan.

Kuvassa kaksi kognitiivisesti rampautunutta megafonia, jotka jatkuvalla ölinällään tilaavat menolippuja Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen, syytettyjen penkille.

Idioottimainen politiikka iskee ko­vim­min naisten töihin – Bri­tan­nias­sa uhkaa hävitä tu­han­sia työ­paik­ko­ja vaa­te­liik­keis­tä

Briteissäkin melko moni jo tietää, että maskeista on pelkkää haittaa – mutta kaikki eivät, eikähän kuonokopan aiheuttama happikato ajattelua tokikaan edistä.

Roope Konttila, 19, ei juuri puhu, mutta Discordissa hän avautuu – vasta idioottimainen politiikka opetti löytämään opiskelijat, jotka haluavat jutella

Nyky-idioottipolitiikka on paljastanut, miten aiempi idioottipolitiikka on aiheuttanut tarpeetonta vahinkoa. Win-win?

Lastensuojeluilmoitusten määrä jatkanut kasvuaan – idioottimainen politiikka heikentänyt myös nuorisopsykiatrian palveluita

Jotkut, kuten Nuorsuomalaisten Koronasanomien Anne Viljamaa, jatkaa yleisen pelottelun linjalla:

Oksentelua aiheuttava "tuntematon" sairaus piinaa Intiassa, yli 200 ihmistä joutunut sairaalaan ja yksi kuollut

Jälleen "uusi", "tuntematon", ja ennen kaikkea piinaava sairaus – eli tavallinen vatsatauti – on Annen mielestä jotain, mitä pitää revitellä pahaa-aavistamattoman lukijaiston edessä. Koska demoniset riivaajat vaanivat kaikkialla, ja auttaa voi vain allopaattinen papisto maagisine labroineen.

Ja sitten kaiken koronapelleilyn ohessa jatketaan myös idioottien ilmastointiskientologiaa, joka sekään ei perustu mihinkään, mutta jolla tuhotaan elämiä pelkällä hyveliputuksella:

Mitä nuoret haluavat kertoa? – Mari Pantsar: ”Ilmastonuorilla on todellinen huoli siitä, minkä varaan elämäänsä tai unelmiaan uskaltaa rakentaa”

"Ilmastonuoret" ovat ihan tavallisia nuoria, jotka on heimoutettu loputtomalla pelottelulla tällä kertaa ilmastointiskientologian pauloihin. Nuoret eivät ymmärrä maailmasta juuri mitään, ja siksi heidät onkin helppo pelotella mihin tahansa turmiolliseen toimintaan. 
    Lapsena säikytellyistä ei myöskään oikein koskaan tule aikuisia. Suurin osa ihmisistä ei ole. Siksi niin moni suostuu isimammavaltion holhoukseen alistumisen osoituksena pitämään naamallaan märkää rättiä, joka aiheuttaa hitaasti etenevän aivovamman ja alttiuden sairastua käytännössä mihin tahansa – mikä tietysti vain syventää alistumista ja orjamentaliteettia. "Miksi vitsaa säästät, oi Prokuraattori? Ei meikäläinen, vaivainen maan matonen, kykene itse päättämään omasta elämästä ainuttakaan detaljia. Käskekää, oi Prokuraattorit! Kieltäkää! Sättikää! Ei minusta mihinkään ole!"

Ei kommentteja: