2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 10. joulukuuta 2020

Onko järkeä antaa?

Jahans:

Koronan jo sairastanut THL:n Hanna Nohynek empii rokotteen kanssa: "Onko järkeä antaa minunkaltaisilleni?"

Hanna haluaa, että kaikki muut ottavat tämän myrkyn. Hanna ei itse halua tätä myrkkyä, joka on hänen mielestään vaaraton ja välttämätön. Hannan mielestä häneen pätee eri säännöt kuin muihin. ...Kuten aina.

Niin kuin tiedämme, körönärököte ei suojaa körönältä. Se ei estä sen "tarttumista" eikä "leviämistä". Se vain "lieventää" oireita – taudissa jota suurin osa "potilaista" ei edes huomaa sairastavansa. ...Koska nykyään vakavat taudit pitää erikseen etsiskellä metodilla jota ei voi käyttää diagnosointiin, jotta tietää olevansa "sairas".

Rokote kuitenkin aiheuttaa joka viidennelle vakavia allergisia oireita, jotka saattavat hyvin yltyä kuolettaviksi. Sterilointia rokote aiheuttaa lähes jokaiselle, koska se on suunniteltu hyökkäämään kehon toimintoja vastaan.

Kuten joku ehkä muistaa, Maailman Ekonominen Foorumi on varoitellut, miten "pitää varautua kyberiskuun, joka kohdistuu terveydenhuoltoon". Ja kuinka ollakaan:

Euroopan lääkevirastoon tehty tietomurto – koronarokotteisiin liittyviä asiakirjoja joutunut vääriin käsiin

Hupskeikkaa. Tämähän ei lopu tähän: Cyber Polygonissa muistaakseni harjoiteltiin skenaariota, jossa "hakkerit muuttavat rokotteiden koostumusta" – ja sen takia ihmiset alkavat sairastua  rokotteista, vaikka ne siis jo alun perinkin ovat myrkkyä.

Tässä on siis (kuten aina) kyse moninkertaisesta sumutuksesta: 1) hysterisoidaan olemattomasta fiiruxesta 2) hoidetaan potilaat hengiltä intuboinnilla 3) hysterisoidaan "koronaan kuolevista" 4) kekkaistaan pikavauhtia kokeellinen rokote, jolla saadaan yhä vain lisää potilaita hengiltä 5) syytetään hakkereita. Toki tuostakin puuttuu vaiheita, kuten ihmisten sairastuttaminen hyödyttömillä mutta haitallisilla maskeilla.

Ja tosiaan, jokainen "koronakuolema" on murha. Väärää dignoosia seuraa väärä "hoito", ja tällainen puoskarointi johtaa monesti kuolemaan – varsinkin kun ties kuinka moni on heikennetty jo aiemmalla puoskaroinnilla valmiiksi.

Tässä lääkäri, joka oli rokotevahinkolautakunnassa siihen saakka, kunnes lääketehtailijat yrittivät lahjoa hänet. Nyt hän on yksi monista lääkäreistä, jotka kertovat miten vahingollista poliittinen koronapelleily on – virheellisen allopatian paradigman sisälläkin:


Ei kommentteja: