2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 3. joulukuuta 2020

Pahentuessa ajettava alas

Iltakoronapornosanomat puhuu itsensä pussiin hysteriaa lietsoessaan:

Husin koronapotilasmäärä kevättä pienempi, mutta sairaaloita täyttävät nyt muut potilaat: ”Talo on käytännössä täynnä”

Heti ingressissä osoitetaan vahingossa suoraan koronapolitiikan älyttömyys:

Johtajaylilääkärin mukaan kiireettömän toiminnan alasajo on välttämätöntä, jos potilasmäärät jatkavat kasvuaan.

Eli: "koronapotilaita"™ ei ole senkään vertaa kuin keväällä – jolloin tyhjyyttään ammottavissa sairaaloissa kuitenkin ajettiin toiminta ilman mitään syytä alas – joten silloin laiminlyödyt potilaat täyttävät nyt osastot.
    Johtajayli-ihmisen mielestä oikea ratkaisu tähän itse aiheutettuun ongelmaan on jälleen ajaa toiminta alas münchhausenilaisen luulotaudin takia – eli aiheuttaa potilas/ruumistulva keväälle, tahallaan. Johtajayli-ihminen on keksinyt ikiliikkujan – paitsi että potilaat tulevat kuolemaan nopeammin kuin yleensä, mutta sehän selvästikin kuuluu suunnitelmaan.

Sairaanhoitopiiri on osuvasti nimetty: "Hus! Menkää pois! Täältä mitään hoitoa heru!" Puuttuu vain (totuudenmukainen) motto: "Ken tästä käy saa kaiken toivon heittää."

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä (Hus) on tällä hetkellä hoidossa 62 koronapotilasta.

...eli siis väärin diagnosoitua flunssapotilasta.

Keväällähän etukäteen varauduttiin koronapotilaiden tuloon ja pudotettiin kiireetön toiminta puoleen, mikä teki tilaa vuodeosastoille ja poliklinikoille, Mäkijärvi kertoo STT:lle.

Hyvin varauduttu: tilaa riitti! Ei ollut potilaita kun ei ollut henkilökuntaakaan. Hienoa toimintaa, Mäkijärvi. Hyvä Maukka!

Keväällä myös monet päivystyspotilaat jättäytyivät kotiin, minkä seurauksena Mäkijärvi kuvailee talon olleen puolityhjä.

Puolityhjä? Siellä ei ollut juuri ketään! Maralla vähän heittää tuo tilakäsitys vissiin.

– Silloin koronapotilaat mahtuivat meille hyvin. Nyt lähdetään siitä tilanteesta, että talo on käytännössä täynnä. Täällä on vain yksittäisiä vapaita paikkoja, joten tilanne on huomattavasti haastavampi.

Ja tämä on siis herra yliherran itsensä aiheuttama tilanne. Fiiruxilla ei ole osaa eikä arpaa tässä pelleilyssä.

Husissa on tehty suunnitelmia kiireettömän hoidon alasajosta, mikä puolestaan aiheuttaa hoitovelkaa ja hoitojonojen pidentymistä, Mäkijärvi muistuttaa.

...eli täsmälleen sama kuvio kuin keväällä. Siirretään todellisia potilaita lähemmäs hautaa mielikuvituspotilaiden tieltä. Kerrassaan mainiota toimintaa, etten paremmin sano!

– Jos potilaalla on päivystyksellinen tutkimuksen ja hoidon tarve, hänet on vastaanotettava. Mutta kiireetöntä hoitoa on tilanteen pahentuessa ajettava alas rankemmalla kädellä, koska ei ole muuta vaihtoehtoa.
Tältä Mäkijortsun Maralta tuppaa pääsemään tämä "ei ole muuta vaihtoehtoa" ilmoille vähän turhan usein. Tuollaista käytöstä kutsutaan diktatuuriksi. Sanelupolitiikaksi. Totalitarismiksi. Despotismiksi. Varsinkin silloin kun se ei perustu kerrassaan mihinkään. Kuten nyt.

– Tätä savottaahan on kestänyt jo yhdeksän kuukautta, ja se näyttää vielä jatkuvan. Porukkaa saa psyykata ja sparrata kuin urheiluvalmentaja konsanaan, Mäkijärvi kuvailee.

...Toisaalta: väsyneet ihmiset kyseenalaistavat vähemmän, joten... homma toimii?

Tilanteeseen vaikuttaa myös koronaviruksen vuodenaikavaihtelu.

Eli D-vitamiinin puute, joka johtuu siitä, että aurinkoa saadaan vähemmän talvella kuin kesällä. Tätä tilaahan kutsutaan "flunssaksi" – joka on lakannut olemasta, koska on tämä uusin hittitauti, joka on täsmälleen sama kuin kaikki muutkin lenssut. Eli D-vitamiinin puutetta. Ja C-vitamiinin.  Mutta tyhjennetään ihmeessä ne sairaalat taas.

Puoskari. Ihmisoikeusrikollinen.

...Tai siis, ihan hyvä jos tyhjennetään. Kuten tiedetään, globaalisti kuolleisuus on laskenut sitä mukaa kuin allopaattinen "hoito" on evätty – koska allopaattinen "hoito" on kuolemaksi. ...Joten mitä pikemmin sairaalat saadaan hyötykäyttöön, sen parempi.
    Allopaattiset lääkärit pihalle, ja oikeat parantajat paikalle – sellaiset, jotka räätälöivät hoidon potilaaseen eikä päin vastoin. Jotka eivät lähde liikkeelle olettamuksesta, että "kroppa toimii väärin", ja "näkymättömät demonit riivaavat", joten "pitää syöttää teräksen- ja öljynjalostuksessa syntyvää kuonaa".

Joulusuunnitelmiaan tekeviltä Mäkijärvi toivoo nyt yhteistyökykyä ja ymmärrystä.

Haistappa sinä Mäkilätäkkö paska.

Ei kommentteja: