2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 28. joulukuuta 2020

Livistivät "pimeän turvin"

 Huumorilehti Demokraatti esittelee matemaattista päättelykykyä:

Iso osa tietomurroista rikollisten tekemiä – tapauksia tänä vuonna liki 16 000

"Iso osa"? :D Tietomurrot on rikollista toimintaa, joten "iso osa" on yhtä kuin 100%. 

Enin osa tästä rikollisesta toiminnasta lankeaa tosin valtioiden nimissä toimivien tiedustelupalveluiden ja it-alan konglomeraattien kontolle – joten sikäli Demokraatti väittää taas päinvastaista kuin mitä todellisuus on. Mutta niinhän se aina tekee, kuten muutkin meediat.

Meedioston ja valtion nimissä toimivien rikollisten tavoille uskollisesti tämäkin joulunjälkeinen aika on vietetty peittelemällä todellisia asioita valheellisilla.
    Natsivaltio Israel on jälleen kerran viettänyt joulua pommittamalla Gazaa ja Syyriaa (erityisesti kristittyjen asuinalueita siellä – kun siis joulu on ilmeisesti hekumallisin aika pommittaa nimenomaan kristittyjä). Lisäksi tämä rikollinen miehityshallinto on lennellyt Libanonin ilmatilassa, koska mitäpä rikolliset muutakaan tekisivät? 

Mutta Israelin rikoksista kertomisen sijaan keskitytään Nashvillessä suoritettuun false flag -operaatioon, jossa jälleenkään mitkään detaljit eivät vastaa normaalia logiikkaa. Syntipukiksi on "löydetty" joku erakoitunut tyyppi, joka elää nykyään matkailuautossa – kuten yhä useampi amerikkalainen, jotka on potkittu kämpistään pihalle kun jostain kumman syystä elinkeinon harjoittaminen on käynyt mahdottomaksi.

Tämänkertaiseen syntipukkiin on myös liitetty – ilman mitään pohjaa – "5G-salaliittoteoriointi", mikä kuulostaa kovasti salaliittoteorialta. Yksinäinen susi, jälleen kerran.

Government agents 'directly involved' in most high-profile US terror plots

Aakkos-agentuureilla on tapana värvätä sosiaalisesti eristäytyneitä yksilöitä suorittamaan terroritekoja. Tämä on ihan virallisesti näiden valtiorikollisten modus operandi: etsiskellään joku juureton tyyppi, ja aivopestään suorittamaan vaikkapa joukkoampuminen.
    Joku Ristuksenkirkon (U-Seelannissa) tapahtunut moskeijaisku oli koulukirjaesimerkki siitä, miten ampuja ei itse asiassa ole itsensä ohjaimissa lainkaan; hän toimii täysin mekaanisesti, kun "minä" nukkuu takapenkillä.

Itse asiassa nämä juuri aloitetut "koronarokotukset"kin (kuin myös muut "koronatoimet"™) ovat vain yksi askel lähemmäs sitä, että kaikista alamaisista tehdään kauko-ohjattuja koneita – koska ajattelevat yksilöt ovat lähinnä riesoja maailmanomistajien lahkeissa.
    Tässä mielenkiintoinen luento siitä, missä virallinen tiede (obskurantimpi tieteily on aina paaa.aaaljon pidemmällä) oli kaksi vuotta sitten:

 

Me operoimme automaatilla enimmän osan ajasta. Kaikki harjoittelu [ranskaksi "repetition"] on toiston kautta tehtavää ohjelmointia. Jokainen mestari on vain opetellut tekemään automaattisesti jotain, mitä muut eivät ole. Pyrkimys on harjoitella niin paljon, että touhu näyttää vaivattomalta.
    Me olemme transsissa melkein koko ajan; kaikki rutiinit on ohjelmoitua toimintaa, eikä se ohjelmointi ole juuri ollenkaan meidän itsemme aikaansaannosta – ja sen takia käyttäytymisen muokkaaminen (sekä yksilöinä että parvena) on huomattavan helppoa niille, jotka moiseen vetoa tuntevat [= psykopaatit].

Ennemmin kuin myöhemmin meille tullaan tarjoamaan tuotteita, joilla voimme muokata omaa käyttäytymistämme, ja jopa aistejamme tai tunteitamme – mutta samalla avaamme takaportin täydelle kauko-ohjaukselle.
    Kukapa ei haluaisi vaikkapa treenata itsensä rantakuntoon ilman, että varsinaiseen duunaamiseen tarvitsee itse ottaa osaa? Sopivilla impulsseilla saadaan aikaan hinku toimia halutulla tavalla, ja automatisoitua ne ominaisuudet, joiden omaksumiseen olemme liian laiskoja.

Mahdollisuudet ovat rajattomat – mutta tarjotaanko noita mahdollisuuksia ilman tausta-agendaa? Kaikella on aina hintansa: "ilmainen internet" ei ole ilmainen, "ilmainen terveydenhuolto" ei ole ilmainen.
    Kaikesta, mitä markkinoidaan helppoudella, maksetaan jollain toisella elämänalueella todella kovaa hintaa – eikä sitä yleensä osata yhdistää ollenkaan niihin "helppoihin" valintoihin. Vaikkapa sähkön etälukumittarit olivat puhtaasti sopimus paholaisen kanssa. Tai kännykkä (kamera aina mukana!). Tai langaton kotinetti. Tai auto, joka tarvitsee vain tankata, ja huoltaa – ja renkaat vaihtaa, ja öljyt, ja katsastaa pitää, sekä maksaa verot (sekä bensassa että omistamisessa [ja ostamisessa {sekä myymisessä}] ...jostain "syystä"... ja pysähtyä tietyissä lokaatioissa hetkeksi, kulkea tiettyä nopeutta tietyissä lokaatioissa, varautua todistamaan henkilöllisyytesi jos jollakulla sattuu olemaan sellainen mieli että juuri nyt juuri sinun pitää "todistaa" olevasi henkilö...)

...Tämä tässä on systemaattisen aivopesun tulosta:

Poliisi löysi karmaisevia videoita Koskelan teini­murhasta epäiltyjen puhelimista – ”Järjetöntä ja sadistista väkivaltaa”

Yhä graafisemmaksi käyvä viihde on turruttanut osan ihmisistä siihen, että silmitöntä väkivaltaa harrastetaan ihan vain huvin vuoksi. Tämä ei  ole vahinko, eikä edes poikkeuksellista. Meitä ohjelmoidaan koko ajan – ja äärimmäisenä se menee läpi pienissä segmenteissä. Mitä nuorempana aivopesu aloitetaan, sen läpäisevämpi vaikutus – ja mitä psykoottisemmaksi maailma menee, sen äärimmäisempiä sivuvaikutukset.

...Mutta onneksi kaikki ohjelmointi ei mene kaikissa läpi:

Sadat brittituristit livistivät ”pimeän turvin” heille määrätystä karanteenista Verbierin alppikylässä Sveitsissä

"Karanteenit"™ on ihmisoikeusrikos. "Koronakriisi" on tahallinen, valheelle rakentuva petos, joka onnistuu vain niin kauan kuin ihmiset kulkevat silmät ummessa. Ohjelmoituina, noudattamassa täysin idioottimaista narratiivia, jonka petosluonnetta ei ole vaikea nähdä – jos vain jaksaa kaivautua orjaluonteensa tunkkaisesta koirankopista hetkeksi käyttämään ihan omia aivoja.

Mutta "pimeän turvin" livistävät kaikki.

Ei kommentteja: