2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Ihmisten sijaan pulmaksi

 Totuusministeriön satutunti:

Ylen digikirjeenvaihtaja seurasi, miten elävää koronavirusta käsiteltiin laboratoriossa - Näin koronarokotteita tehtaillaan Intiassa, mistä voi tulla pelastus puolelle maailmalle pandemian kynsistä

Ylen digikirjeenvaihtaja (mitä se sitten tarkoittaakin) ei kuitenkaan kerro miltä tämä "elävä koronavirus" näyttää – tai mistä hän (tai kukaan) tietää kyseessä olevan koronavirus, jota ei edelleenkään ole koskaan isoloitu. Lisäksi sivusta on tehty mahdollisimman raskas näytön täyttävillä liikkuvilla giffeillä, joten juttua on mahdollisimman ärsyttävä lukea.

Kukaan ei myöskään koskaan avaa, mitä ollaan tarkoittavinaan "elävällä" tai "heikennetyllä" viruksella. "Virus" on pätkä RNAta, joka se taas ei ole elävä olento, vaan rimpsu emäspareja – joten mistä ihmeestä ollaan puhuvinaan, kun puhutaan elävästä tai heikennetystä viruksesta? 

HYDERABAD Laboratoriossa työskentelevien tutkijoiden suojapuvut tuovat mieleen katastrofielokuvan, jossa biologinen uhka on päässyt vapaaksi.

– He käsittelevät elävää koronavirusta, sanoo Krishna Ella.

Niin. Koko meedioston keuhkoaminenhan muistuttaa katastrofielokuvaa, jota todellisuus ei vastaa muuten kuin että kylillä näkyy nykyään enää todella harvoja sellaisia, jotka tajuavat maskeista olevan pelkästään haittaa. Propaganda puree.

Ellan mukaan edes tiiviit suojapuvut eivät estä työntekijöitä altistumasta virukselle, joka on mullistanut koko maailman tänä vuonna.

Aatella. Ja siellä ihan terveinä kuitenkin heiluvat sen tappajafiiruxen kanssa päivästä toiseen. Jännä.

Kahtena annoksena annettava Covaxin perustuu niin sanottuun inaktivoituun virukseen: käytännössä rokote sisältää tapetun Sars-Cov2-koronaviruksen. Ihmisen elimistö tunnistaa rokotteessa olevan taudinaiheuttajan ja alkaa tuottaa vasta-aineita.

Inaktivoitu virus – mitä se sitten onkaan tarkoittavinaan. Näinhän rokotteiden on väitetty toimivan näihin asti – kunnes tuotiin täysin kokeelliset geenimanipuloidut vimputtimet. Ne, jotka aiemmissa frettikokeissa saivat aikaan sen, että rokotetut fretit joutuessaan "villin" viruksen (mitä tämäkin sitten on tarkoittavinaan) kanssa kosketuksiin, kuolivat.

Frettien kanssa tätä nyt markkinoille puskettavaa systeemiä testattiin siksi, että sen keuhkot vastaavat ihmisen keuhkoja tarkemmin kuin minkään muun eläimen keuhkot. Koska frettien oli todettu kuolevan rokotuksen jälkeiseen "virusinfektioon", jätettiin Modernan, AstraZenecan, Pfizerin ja Johnson&Johnsonin – ja kaikkien muidenkin rokotevalmistajien – testeissä eläinkokeet kokonaan välistä.

Lisäksi nämä firmat manipuloivat tuloksia niin, että ne, jotka sairastuivat (tai kuolivat, bodycount on toistaiseksi  parinkymmenen kieppeillä) ensimmäisessä vaiheessa, jätettiin raportoimatta viimeisessä vaiheessa. Tai siis heidät kyllä laskettiin mukaan, mutta koska he olivat keskeyttäneet jo ensimmäisessä vaiheessa, he "eivät sairastuneet viimeisessä vaiheessa", eli siis "olivat terveitä".  Ja näin saatiin siis melkein yli sadan prosentin "suoja" – joka ei määritelmällisesti tarkoita ollenkaan sitä mitä ihmiset kuvittelevat sen tarkoittavan (yksikään valmistaja ei väitä rokotteen estävän "tartuntaa" tai sairastumista, ainoastaan "lieventävän oireita"). "N%:n suoja" on mainospuhetta, jota meediosto idioottien kuorona hoilaa "tieteenä".

Euroopassa ja Suomessakin on noussut keskustelua siitä, ovatko koronarokotteet turvallisia. Reddyn mukaan rokotekriittisten ihmisten sijaan pulmaksi voivat nousta rokotehamstraajat.

Voi kun me suomalaisetkin oltaisiin yhtä innokkaita! Siitä heiluisi hyvä kyllä oikein reimasti.

Tässä linkki tutkimukseen, jollaista ei ole ennen tehty (miksiköhän?). Suosittelen vilkaisemaan. Esimakuna graafeja:


Toinen tutkijoista menetti lääkärilisenssinsä viisi päivää tutkimuksen julkaisun jälkeen. Miksiköhän?

Ei kommentteja: