2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 9. joulukuuta 2020

7:stä 6,3 päi­vään

 Pisnes äs juusual:

Kaksi TAYSin lääkäriä määräsi Tamifluta riskiryhmään kuuluvalle potilaalle, joka kuoli – vaaditaan sakkoja

Flunssalääkkeellä tapettu ihminen, selvitään sakoilla. Hienoa.

Ta­miflu ly­hentää inf­luenssan oi­reita 7:stä 6,3 päi­vään,

Että ihan 0,7 päivää lyhenee flunssa. Huikea lääke.

mut­ta ei ole kat­tavaa näyt­töä sii­tä, et­tä se vähen­täisi sai­raalaan joutu­mista tai inf­luenssan aiheut­tamia kompli­kaa­tioita.

Ja mistä muusta ei ole olemassa kattavaa – tai ylipäätään minkäänlaista – näyttöä? Siitä, että "virukset" tulevat elimistön ulkopuolelta – tai siitä, että ne aiheuttaisivat sairastumista. Mutta lääkkeitä silti löytyy, vaivaan jota ei ole diagnosoitu. Tyypillistä idiopatiaa, joka onkin allopaattisen lääke"tieteen" johtava toimintamalli.

Nämä TAYSin lääkärit myös osoittavat, mitä tarkoittaa "iatrogeeninen" kuolema. Iatrogeeninen kuolema on lääkärin aiheuttama kuolema. "Hoidon" aiheuttama. Ja monentenako iatrogenia on kuolinsyiden joukossa? Kolmantena. Kuoleminen "hoitoon" on kolmanneksi yleisin kuolinsyy, ihan virallisesti.

Kun edellä tilastoissa on sydänongelmat ja syövät, ja jos katsotaan edes hiukan tarkemmin noiden molempien diagnoosia, nähdään että ne molemmat johtuvat itse asiassa iatrogeniasta: rasvahysteria ja elintärkeän kolesterolin luonnoton vähentäminen aiheuttaa elimistön kokonaisvaltaista rappeutumista – ja siis tappaa. 

Syövän "hoito" sitten on pelkkää myrkyttämistä (sinappikaasua suoneen, siis oikeasti), josta aniharvoin potilas selviää hengissä – ja silloinkin kun selviää, annetaan ymmärtää että kyseessä on ohimenevä vaihe. Ikään kuin sairastaminen olisi ihmisen luonnollinen olotila.

Kuolemansyiden listalta löytyy kärkipäästä myös dementia ja altzheimer, jotka ovat sama asia, mutta joista puhutaan kuin ne eivät olisi. Kumpikaan ei aiheuta kuolemaa, mutta molemmat johtuvat hyvin pitkälti statiineista. Kolesteroli on erityisesti aivoille tärkeä polttoaine.

Mutta kaikesta puoskaroinnista seurauksena on enintäänkin sakot. Puoskarointi saa jatkua, ja se pakotetaan jokaiselle kehdosta hautaan. Puoskarointi alkaa heti synnytyksessä ja... Tiedättekö muuten mitä körönärokotteet aivan erityisesti tulevat aiheuttamaan? Sterilisaatiota.

Tämä koko järjestelmä on rakentunut eugeniikan ympärille. Eugeenikot pyrkivät vähentämään populaatiota. Maapallo ei ole lähimäinkaan kestokykynsä rajoilla; ylivoimaisesti suurin osa maailmasta on aluetta, jossa ihmisen olemassaolosta ei ole mitään merkkejä. 

Kaikki profetia"tieteet" ovat vain verukkeita paimentaa ihmisiä tiettyyn suuntaan, ja se suunta on aina nihilismi. Nämä kaikki katumusdoktiinit ovat psykopaattien nooan-arkkeja, jolla kerätään mammonaa ja resursseja. Tämä porukka näkee ihmiset suopeimmillaan karjana, mutta enimmäkseen vastenmielisinä tuholaisina.

Täällä muuten on kyselytutkimus "koronatoimista". Seitsemän kysymystä, joiden vastausjakauma näyttää selkeästi, mitä mieltä tästä terveysfasismista ollaan.


Tämä jatkettu hulluus lakkaa sillä, että lakataan kuuntelemasta psykopaatteja, ja toimitetaan koronafasistit johonkin, mistä käsin he eivät koskaan enää vaikuta kenenkään elämään teknokratiallaan. Meitä normaaleja ihmisiä on jokunen miljardi muutamaa sataa psykopaattia vastaan, joten sen ei pitäisi olla temppu eikä mikään.

Välissä on toki univormuja ja tittelinheiluttelijoita (narsisteja & sosiopaatteja), joista esimerkki Hollannista:


mutta edelleen... Tämä fasismi on lopetettavissa heti. ...Ja se todella kannattaisi lopettaa viimeistään heti, koska noiden maailmanomistajien suunnitelmaan kuuluu kirjaimellinen helvetti maan päälle. Tämä touhu tulee menemään todella painajaismaiseksi jos ihmiset eivät herää ajoissa. Meitä on todellakin enemmän kuin pamppujen kanssa heiluvia pellejä:


Ei kommentteja: