2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 12. joulukuuta 2020

A jab to kill for

Brandy Vaughan "löytyi kuolleena" jokunen päivä sitten – 10-vuotiaan poikansa toimesta. Brandy veti järjestöä Learn the Risk, joka kertoi rokotusten vaaroista – jotka hän entisenä Merckin lääkemyyntiedustajana tunsi hyvin. Hän ei ole suinkaan ainoa rokotteista faktuaalista infoa kertonut, joka on "löytynyt kuolleena", vaikka ilmiselvästi oli täysin terve.

Tämä viesti on jo vuoden takaa, ja allaoleva video on tehty viisi vuotta sitten – koska tällä alalla todenpuhujat tuppaavat heittämään henkensä yhtäkkisesti ja "yllättäin", ilman mitään syytä...

Tällä videolla Brandy kertoo, millä kaikin tavoin "jotkut" ovat antaneet ymmärtää pääsevänsä koska tahansa hänen taloonsa sisään ja tietävänsä hänen jokaisen liikkeensä.

Lääketehtaat ovat rikollisjärjestöjä. Ne tappavat ihmisiä. Rokotteet on myrkkyjä; niiden toimitaperiaate ei kestä pienintäkään tarkastelua. Koronarokotteet tulevat tappamaan, sairastuttamaan ja vammauttamaan miljoonia.

Four People Given the New COVID Vaccine in Clinical Trials Developed Bell’s Palsy—Should You Be Worried?

Yes, you should. Bell's Palsy on naamahalvaus. "Väliaikainen", toki – eikähän naamahalvaus tokikaan kieli siitä, että rokote olisi myrkkyä (mitä se toki on, mutta)? Vaan jos kerran William Shakespearekin on vielä (tai oli ainakin promotilaisuutensa aikaan) hengissä saatuaan rokotteen ensimmäisten joukossa, niin tokihan se sitten toimii eikä ole yhtään vaarallinen. Tokihan meille kerrottaisiin jos Willy olisi vaikkapa kuollut jo tässä välissä?

Shakespeare, Willy Shakespeare.

Missään ei muisteta mainita, että Pfizerin rokote itse asiassa tappoi jo kaksi turvallisuustestauksen aikana – mikä nostaa kuolleiden määrän kolmella rokotteella jo virallisestikin neljään. Ja sitten on tietysti tämä:

Positive association between COVID-19 deaths and influenza vaccination rates in elderly people worldwide

Tämä  Event 201 toisintaa 102 vuotta sitten aiheutetun tahallisen massamurhan, joka tunnetaan EspanjanKansasintautina.

Täsmälleen sama kuvio: aiheutetaan rokotuksilla "tauti", hysterisoidaan täysin turha paniikki, rokotetaan lisää, tapetaan miljoonia, syytetään mielikuvituspöpöä. Ja ennen kaikkea: rajoitetaan ihmisten vapauksia niin paljon kuin suinkin mahdollista. Rikotaan ihmiset, rikotaan yhteiskunta: win-win psykopaateille.

Ei kommentteja: