2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Enää voi vaikuttaa

Propaganda toimii parhaiten, kun vähän tunnustetaan jotain, mutta vähätellään sitä:

Koronarokote on riskitön bisnes – Suomessa eduskunta käsittelee nyt hallituksen esitystä, jossa valtio ottaa jälleenvakuuttajan roolin ja turvaa lääkeyhtiöiden yllätysvahingot

Ei ole mitään "yllätysvahinkoja" – on vain lääkkeen vaikutukset. Niitä kutsutaan lääkeyhtiöiden tahdosta "sivuvaikutuksiksi", mutta ne ovat kyllä ihan vain ominaisuuksia. 

Tiedättekö miksi Japanissa kätkytkuolemat loppuivat? Ne loppuivat siksi, että vauvojen sallittu rokoteikä nostettiin kahteen vuoteen.

Rokotevahingoista raportoidaan noin yksi prosentti – ja silti korvaussummat nousisivat niin korkeiksi, että lääketehtaat haluavat väistää vastuun kokonaan, ja sen sijaan kerätä voitot. Kun vielä valtiot tukevat "kehitystyötä" ilmaiseksi, lääketehtaat tekevät rahaa tyhjästä – ja jättävät jälkeensä vanan ruumiita. Meedioston sponssaamana.

Maailma "iloitsee" koronarokotteiden nopeasta lähestymisestä. Lääkeyhtiötkin ovat tyytyväisiä: ne voivat luottaa siihen, että rokotteiden mahdolliset haitat ja korvausriskit jäävät enimmäkseen käyttäjämaiden vastuulle.

Ei enimmäkseen, vaan kokonaan. Lääkeyhtiöillä ei ole mitään vastuuta mistään. ...mikä varmaan kovasti paljon kannustaa vastuulliseen patenttilääkkeiden tuottamiseen. Siksi nämäkin täysin kokeelliset rokotteet tuodaan sirkusmusiikin säestyksellä estradille. Kukaan ei tiedä pitkäaikaisvaikutuksista mitään, mutta väliäkö tuolla silloin kun kausiflunssa pelottaa. "Mieluummin kuolen kuin käytän nenäliinaa!"

Harva suomalainenkaan tietää, että käytännössä kaikki lääkeyhtiöt vaativat vastuuvapautta: sitä, ettei niiltä saa periä jälkikäteen korvauksia odottamattomista rokotehaitoista.

...jotka siis eivät ole odottamattomia. Kun "ennaltaehkäistään" jotain, mitä ei koskaan ole todennettu... Jo tuossa kohtaa pitäisi jokaisen tajuta, että kyseessä on kusetus – mutta tämä on liian hankala yhtälö jokaiselle auktoriteettiuskovaiselle pelkurille. Eli lähes kaikille.

Valmistusvirheet toki kuuluvat yhtiöiden kontolle, mutta mahdollisesti vuosienkin päästä paljastuvista yksittäisten ihmisten jälkitaudeista ne eivät halua saada laskuja peräänsä.

Eivät halua, eivät. Ja syytteistähän ei puhuta ollenkaan. Näistä puoskareista kukaan ei joudu koskaan vastuuseen teoistaan. Vaikka narahtavatkin taajaan milloin mistäkin tahallisesta myrkyttämisestä, vastuusta edelleen päästään taskurahojen pulittamisella – ja ura jatkuu yhtä hohdokkaana kuin aina.

Esimerkiksi vuoden 2001 – sekin pelottelemalla markkinoitu – pernaruttorokote tuotti mittaamattomat vahingot – mutta täsmälleen sama posse on nyt tunkemassa körönärokotteita markkinoille.

Emme tiedä miten valtiot tähän vaatimukseen vastaavat tai ovat vastanneet, sillä lääkeyhtiöiden ja valtioiden sopimukset pidetään visusti poissa julkisuudesta.

...mutta turvallisia ja tehokkaita nämä tappavat litkut toki ovat. Salassapito on aina hyvä enne kaikessa kansanterveyden"huollossa".

Lisäksi alarmistien keinovalikoimassa juuri tämä ennaltaehkäisyn konsepti on lähes täydellinen: koskaan ei tiedetä mitä olisi tapahtunut jos olisi jätetty "koronatoimet" välistä.
    Paitsi että jos ihan vaan vertaillaan maita keskenään, tulee nopeasti ilmiselväksi, että toimilla ei ole kerrassaan mitään merkitystä. ...Mikä ei olekaan ihme, kun kyse on kuitenkin ihan vaan D-vitamiinin puutteesta, joka iskee joka talvi koska auringon määrä vähenee.
    Mutta koska todelliset verrokkiryhmät puuttuvat, voidaan hölistä sitä, mitä nykyään hölistään: "Olisi tarvittu vielä tiukemmat tyrankitoimet." Reaalimaailman fasismi oikeutetaan fantasianarratiiveilla.

Lääkeyhtiöiden toive vapautua korvausvastuista on ilmeinen. Normaalisti rokotetutkimukset kestävät 6–7 vuotta, ja niissä on mukana satoja tuhansia ihmisiä.

...ja silloinkin tulokset tehdään ihan puhtaalla huijaamisella. Yhtäkään "virusta" [suom. "myrkkyä"] ei ole koskaan isoloitu. Yhdenkään "viruksen" ei ole osoitettu aiheuttavan sairastumista. Koskaan. On kyllä tultu vahingossa osoittaneeksi päinvastaista, mutta nämä tulokset on haudattu nopeasti ja syvälle.

Mitä suurempi koehenkilöiden määrä on, sitä todennäköisemmin rokotteiden harvinaisimmatkin haittavaikutukset löytyvät testiaikana.

...paitsi että ne siis peitellään. Ja kuten muistamme, näissä körönärokotetesteissä on jo tapettu ja halvaannutettu ihmisiä. Vaikka ryhmien koot oli parissa kymmenessä.

Koronarokote luodaan ja tutkitaan kuukausissa. Testeissä on parhaimmillaankin mukana vain noin 50 000 ihmistä.

...joista vain jokunen sata oikeasti saa rokotteen. Plaseboryhmä on moninkertaisesti suurempi. Tällä temppuilulla saadaan helposti niitä yhdeksänkymmenen prosentin tuloksia.

Koska rokotettavana on käytännössä koko maapallon väestö, harvinaiset ja odottamattomat haittavaikutukset ovat todennäköisiä.

Ne eivät edelleenkään ole harvinaisia, eivätkä odottamattomia. Eikä tuota skeidaa todellakaan koko maailman väestöön saada tungettua, koska melko moni on erittäin hyvin selvillä tämän kusetuksen luonteesta.
    Suurin osa toki tulee jonottamaan myös Modernan (joka siis ei ole kuunaan valmistanut yhtäkään rokotetta) hydrogeeliratkaisuakin kuin ilmaisia ämpäreitä – koska irrationaalinen pelko on tehokas kannustin, ja irrationaalista pelkoahan tässä meediosto on vuoden jo lietsonut.

Millä tavalla vastuuvapaus rokotehaitoista on sopimuksissa määritelty, on arvailun varassa. Euroopan parlamentissa on kuultu useita puheenvuoroja, joissa komissiota on vaadittu julkistamaan sopimusten sisältö.

Täysistunnossa 12. marraskuuta terveydestä ja elintarvikkeista vastaava komissaari Stella Kyriakides ei kuitenkaan antanut toivoa tästä.

Hänen mukaansa komissio on valmis harkitsemaan sopimusten tiettyjen osien paljastamista valikoiduille mepeille erityisissä olosuhteissa, kunhan neuvottelut ovat ohitse.

Tämä tarkoittaa, että osa sopimuksen sisällöstä jää salaiseksi; koko parlamentti ei saa edes osia nähtäväkseen; ja erityiset olosuhteet tarkoittanevat, että paljastetusta sisällöstä ei saa tehdä muistiinpanoja tai ottaa valokuvia.

Sopimustekstejä avataan vasta sen jälkeen, kun ne on allekirjoitettu, eikä niihin enää voi vaikuttaa.

Näin. Ja kun aivan perustavimmat faktat jätetään joka välissä tykkänään mainitsematta, edes tällä kaikella pimityksellä ei pitäisi olla mitään merkitystä.
    Sen ei pitäisi olla puheenaiheena muuten kuin menneessä aikamuodossa käytännöistä jotka rikkovat kaikkia laillisuusperiaatteita – vaan koskapa korpokratiamme hivuttaa koko ajan lähemmäs sitä todellisuutta, jossa näitä täysin kokeellisia massamurhan välineitä tehdään pakollisiksi... Kuten todettua, uskoni ihmisyyteen ei ole koskaan ollut alempana.

Linkkaamassani artikkelissa nostetaan yllättäin esiin sekä Pandemrix että vuoden 1976 sikaflunssahuijaus – mutta luonnollisestikin rokotteilla aiheutettuja vahinkoja vähätellen. ...Ja kaksi tapausta ei ole ollenkaan kaikki.
    Flunssarokotteilla tiedettiin jo 1976 olevan neurologisia haittavaikutuksia – mutta vaikka firman johtaja narautettiin valehtelusta ja tahallisesta vahingontuottamisesta teeveehaastattelussa, tyyppi jatkoi samaa valehtelua ikään kuin ei olisikaan narahtanut mistään. Näin toimii psykopaatti, ja lääketehtaiden johtajat ovat hyvin todennäköisesti kaikki patologisia psykopaatteja.
     

"Ei meikäläinen kyllä mistään neurologisista haitoista mitään tiennyt, vaikka papereista näkyy aivan selvästi että todellakin tiesin."

Kun tänään käsittelemämme artikkelin toimittaja edelleen on virusharhan vallassa, hän ei kykene objektiiviseen kirjoittamiseen vaikka miten yrittäisi. Nämä ihmiset eivät kykene näkemään, että mitään pandemiaa ei ole missään vaiheessa ollut, eikä sellaista ole myöskään tulossa – vaikka todellisuus sen heille auliisti kertoisi.
    Aivopesu vaikuttaa juuri näin.

Ei kommentteja: