2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Mahdollinen pieni säästö

 Psykopatia etenee:

Sairaala aloitti uuden kokeilun – lopetti potilailta iltapäiväkahvit ja käyttää säästyvän ajan siivoamiseen

Jos joku on joskus ollut sairaalassa, tietää siellä loikoilun olevan silkkaa ajantappoa. Mitään ei tapahdu – paitsi ehkä vierailuaikoina ja silloin kun joku kyörää jotain suuhunpantavaa. Vierailuhan nykyään on epätieteellisen hysterisoinnin takia kiellettyä, ja nyt siis joku on saanut päähänsä, että sairaalassa ei puunata tarpeeksi – joten potilaista voidaan piitata vielä vähän vähemmän.

Kukaanhan iltapäiväkahvien skippaamisen takia ei varsinaisesti nälkään kuole – mutta tässä onkin kyse sairaushuoltamoiden sisäänrakennetun epäinhimillistämisen lisääminen. Ihmisiä ei kohdella ihmisinä.

– Kokeilu päättyy tammikuun lopussa, minkä jälkeen katsotaan, jatketaanko sitä vai ei, sanoo Etelä-Karjalan keskussairaalan vuodeosastojen palvelupäällikkö Kirsi Tapiola-Huomo.

Simmottis. Kattellaan. Mitähän tällä on niinku ajettu takaa?

Tapiola-Huomo sanoo, että iltapäiväkahvien luopumisesta saatava taloudellinen hyöty on marginaalinen. Mahdollinen pieni säästö ei Tapiola-Huomon mukaan myöskään liity Eksoten palkkarästien maksuun.

Jep. Eli mitä tässä siis on niinku ajettu takaa? Ei kerrota. On vain Kirsillä tullut mieleen, että mitäpä noista potilaista; pitää puunata ja jynssätä – koska sairaushuoltamot eivät muuten ole riittävän steriilejä paikkoja. Yletön sterilointihan ruokkii sairastumista poistamalla kaiken bakterian – joka se taas toimii elimistön ja reaalimaailman välisenä puskurina. Poista puskuri, ja ihmiset sairastuvat kaikesta. 

Kiinassa on tutkittu 10 miljoonan ihmisen "koronatartuntaketjuja". Moniko näistä kymmenestä miljoonasta sairastui "oireettoman kantajan" tartuttamana? 0. Nolla. "Oireettomia kantajia" ei ole olemassa.

Miksi meille sitten tungetaan tunnetusti haitallisia mutta hyödyttömiä maskeja? Miksi? Olen saattanut joskus vastata tähän kysymykseen.

Jo vuodelta 2005 on jäljitettävissä PMCstä aiheellinen kysymys, joka tämän koronahysterisoinnin kohdalla on entistäkin aiheellisempi:

Are US flu death figures more PR than science?

Kuten olen kertonut, "flunssakuolemien" lukema pompsahti vuosituhannen vaihteessa tuhatkertaiseksi – samaan aikaan kun vuotuiset flunssarokotukset ajettiin ohjelmaan. Kukaan ei ole koskaan kuollut flunssaan – ja "korona" on flunssa. 

Moni sen sijaan on ennen kuolemaansa "sairastunut" keuhkokuumeeseen – joka on elimistön tapa poistaa skeidaa (kuume, yskiminen, limantuotto jne.). Nämä "keuhkokuumeeseen" kuolleet (jotka oikeasti kuolevat siihen, että kehon paranemisprosesseja estetään "lääkityksellä") on merkitty "flunssakuolemiksi", joten "flunssakuolemien" määrä on saatu nostettua nollasta satoihin tuhansiin. 

Ja tämän vuoden flunssa on nimeltään "korona". Kaikki tämä olisi hoidettavissa (ja ehkäistävissä) C- ja D-vitamiinilla – mutta koska allopatia on puoskarointia, ihmisiä ei päästetä paranemaan, vaan meitä myrkytetään lisää ja lisää. Meihin tungetaan rokotuksia, joiden sisältöä ruiskunkäyttäjät eivät tiedä eivätkä ymmärrä. Tautien mekaniikkaa ei pystytä selittämään niin että reaalimaailman todellisuus vastaisi mallinnoksia, koska ne ovat fiktiota. Virologia on demonologiaa.

Tässä klipissä jälleen yksi lääkäri selittää, miten koko virologia on täysin väärä konsepti (ihme kyllä tämä vielä toistaiseksi löytyy tuubista, joka sensuroi kaiken):


Amanda Vollmer selittää hyvin selkeästi sen, mitä olen koittanut jankata koko vuoden: viruksia ei ole olemassa. Elimistön polyformismi selittää sekä bakteerit. "virukset" että fungaalisemman matskun:  kun tarvitaan bakteereita, elimistössä syntyy bakteereita; kun tarvitaan viruksiaeksosomeja, elimistössä syntyy viruksiaeksosomeja... Elimistö mukautuu jatkuvasti ympäristöönsä, ja jos sen annetaan toimia ilman jatkuvaa myrkyttämistä, me emme tarvitse Terrorin ja Hysterian laitosta kertomaan montako senttiä tarvitaan ihmisten välille eäisyyttä ja mitä pitää pukea minkäkin ruuminosan päälle estämään normaalia metaboliaa.

Koronahysteria on kusetusta, kuten allopatiassa kaikki. Systeeminen hysterisointi ei-mistään on valtiopetos, maanpetos ja rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: