2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 8. joulukuuta 2020

Että "riittävän moni" ottaa

 Mistäpä Totuusministeriössä ollaan huolissaan tänään?

Suomessa esiintyy pelkoja koronarokotetta kohtaan: Miten viranomaiset aikovat varmistaa, että riittävän moni suomalainen ottaa aikanaan rokotteen?

Miten virkavalta aikoo huolehtia, että mihinkään perustumattoman taikauskon takia ihmisiin pumpataan myrkkyjä, jotka eivät kuulu elimistöön? Hmm. Visainen pulma.

Vaikka mm. Totuusministeriö on parhaansa mukaan peitellyt sitä, että ainakin sekä Pfitzer että Moderna on onnistuneet rokotekokeissa tappamaan ihmisiä, esiintyy siitä huolimatta "pelkoja" näiden uskomus"hoitojen" suhteen. Joten lähdetään vaihteeksi pehmeän maanittelun kautta liikkeelle.

Satusetä symppaa (ja tilaa hänkin itselleen lippua sinne Haagin tuomioistuimeen syytettyjen penkille)

THL:n erikoistutkija Jonas Sivelän mukaan hoitoalan työntekijöillä on tärkeä rooli rokotekattavuuden ja -luotettavuuden lisääjinä.

Miksi rokotteiden ["lehmäyttimien"] luotettavuutta tarvitsee erikseen lisätä? Jos ne toimisivat niin kuin niiden väitetään toimivan, niiden luotettavuudessa ei olisi ongelmaa – mutta jostain kumman syystä niiden luotettavuutta pitää erikseen buustata.

Viime viikolla julkaistun Helsingin Sanomien kyselyn mukaan vain 56% suomalaisista olisi valmis ottamaan koronarokotteen.

Liian moni. Joka viides rokotetuista tulee saamaan todella pahoja haittavaikutuksia. Osa tulee kuolemaan – meedioston masinoiman kausiflunssafobian takia. Kausiflunssa johtuu D-vitamiinin puutteesta, ei mielikuvitusvirusten invaasiosta.

Muutamia odotettuja "sivuvaikutuksia"
Onneksi nämä lääkeyhtiöt ovat aina olleet todella nuhteettomia toiminnassaan:
Pfizerin vastuullisuuden rätinkiä

– Suomessa on hyvin korkea luottamus rokottamista ja rokotteita kohtaan. Ja se että koronarokotteeseen luotetaan, edistää tietenkin sitä, että yhä useampi ottaa sen rokotteen, Sivelä sanoo. 

...ja koko konseptihan perustuu parinsadan vuoden takaiseen, harhaiseen ajatukseen, jonka mukaan "täytyy olla olemassa" jokin myrkky ["virus"], joka on niin pieni että sitä ei näe – koska bakteeritkaan eivät selittäneet sairastumista.
    Jo sata vuotta tämäkin kuvitelma on tiedetty vääräksi – mutta koska käärmeöljymarkkinoinnilla voi tehdä tolkuttomasti rahaa, jatketaan tätä taikauskoista lumehoitoa tuhotuista elämistä piittaamatta.

Ei kommentteja: