2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 24. joulukuuta 2019

Saturnalian räiskettä

Saas nähdä mitä tänä jouluna keksivät; viime vuonnahan Israel teki velmun hyökkäyksen Syyriaan matkustajakoneen katveessa – siis täysin laiton hyökkäys, jossa yritettiin saada puolustautuja ampumaan täysin sivullisia turisteja. Jos  olisivat tavoitteessaan onnistuneet, olisi meedia jauhanut asiasta loputtomiin – mutta syyllisenä olisi luonnollisestikin esitetty joku ihan muu kuin Israel.

Talous- ja sotarikollinen Netanjahu pää-, ulko- ja sota"puolustus"ministerin ominaisuudessa on käytännössä maansa Führer, jota ei saada pantua viralta niin kauan kuin viihdettä on tarjolla:
Tässä seurataan Gazan pommituksia ringside-paikoilta
Harvempi jaksaa varmaan muistaa, miten YK vuonna 1975 rinnasti siionismin apartheidiin – ja näki kyseisen aatteen uhkana maailmanrauhalle, mitä se hyvin selkeästi on. 

Samaan aikaan kun Israel rellestää täysin vastuuttomasti Lähi-Itää sorakasaksi, Etelä-Afrikassa apartheid on käännetty päälaelleen, ja sen jälki on huomattavasti rumempaa kuin alkuperäisen apartheidin aikana. Jostain ihmeen syystä kaikki sosiaalista oikeutta hakevat korjausliikkeet johtavat aina täysin järjettömiin väkivaltakoneistoihin. Sen täytyy olla sattumaa.

1 kommentti:

kasbach kirjoitti...

Kappas, ohjuksia Libanonin ilmatilan kautta; jälleen vedetään sivullisia mukaan täysin provosoimattomiin hyökkäyksiin. Mitä lehdissä kerrotaan? Ei mitään. Hirveen yllättynyt olen.

Miksi Israel joka joulu hyökkää Syyriaan? Ehkä siksi, että maassa on Lähi-Idän suurin kristitty populaatio, jolle joulu sattuu olemaan rauhan päivä. Mikäpä lystikkäämpää kuin tappaa rauhaa juhlistavia ihmisiä.

Samaan aikaan tapetille nostetaan naftaliinista Pohjois-Korea, kun jotain mahdollisesti ehkä uhkailevat olemattomilla lihaksillaan. Kai. ...Sanovat nimettömät amerikkalaiset lähteet, joiden puheet on aivan helvetin luotettavia aina.

Khashoggin murhaajat, tai viisi muuta ihmistä joiden vain väitetään olevan murhaajat, tuomitaan teloitettavaksi. Ja kuka tuomion langetti? Sama tyyppi joka määräsi Khashoggin murhan, eli ruununrinssi. Tarttuuko lehdistö ilmiselvään oikeusmurhaan? Ei tietenkään; onhan se nähty mitä moisesta seuraa – eikä journalistinen integriteetti ole aikoihin (jos koskaan) tarkoittanut yhtikäs mitään.