2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 10. joulukuuta 2019

Puoskaroinnin kausaatiot

Samoa on pieni saarivaltio Tyynellämerellä. Viime aikoina lehdet ovat alkaneet raportoida tuhkarokkoepidemiasta, joka tuntuisi niittävän väestöä tuolla sopivan kaukaisella alueella, josta emme mitään tiedä.

Tuhkarokko ei ole tappava tauti, mutta jostain syystä Samoalla tämä ei näyttäisi pätevän. Miksiköhän?

Kävin sikäläisellä Samoa Observer -sivulla, jonka sisällöistä päätellen tuhkarokko on melkein ainoa uutisoinnin arvoinen asia: kymmeniä ja kymmeniä artikkeleita yhdestä ja samasta taudista. Ja ainoana ratkaisuna rokotusohjelma, joka on näemmä jossain kohtaa pysäyttänyt koko maan pariksi päiväksi kokonaan.

Voisiko mitenkään – kuitenkaan? – olla, että ongelma ei ole rokottamattomuudessa, vaan elinolosuhteissa? Voisiko peräti olla, että epidemia on alkanut rokotusten aloittamisen jälkeen – siis että massarokottelu on todellisuudessa aiheuttanut koko epidemian?

Rokotusten nimeen vannovat eivät yleensä tiedä mistä puhuvat – mutta selkärankareaktiot pauhaavat heti jos joku sattuu niihin kriittisesti suhtautumaan.

Rokotuksella syötetään kehoon taudinaiheuttaja (yleensä suoraan suoneen, mikä ei ole se tapa, jolla tartunnat kehoon hyökkäävät) – ja toivotaan että taudinaiheuttaja ei aiheuta tautia. Siihen ei kiinnitetä mitään huomiota, että taudinaiheuttajan mukana työnnetään myös vaikkapa alumiinia, jolla ei ole mitään asiaa elimistöön, koska siitä on vain ja ainoastaan haittaa.

Flunssarokote pitää lenssun loitolla noin 50% varmuudella – ensimmäisellä tuikkauksella. Neljäs rokote takaa enää 12% suojan. Siis, neljännen flunssarokotteen jälkeen saat influenssan 88% varmuudella.

Virukset eivät sinällään tee mitään; ne vaativat aina otollisen alustan soluista, joissa on jo valmiiksi jotain häikkää. 45% ihmisen dna:sta on viraalista. Rokotus on vasara, jolla "parannetaan" tautia, jota kehossa ei ole.

Lääketiede on tiedettä vain, jos tiede määritellään laveimmalla mahdollisella höveliydellä. Se on ennen kaikkea bisnestä. Jos lääketiede olisi potilasta varten, lääkärit olisivat provikkapalkalla töissä, ja potilaat oikeasti paranisivat.

Sen sijaan meillä kirjoitetaan reseptejä, jotka ovat samalla menolippuja hautaan: niitä syödään loppuun asti. Kukaan ei muista vilkaista sivuoireluetteloa, joka kummasti vastaa taudinkuvan etenemistä.

Jos ihminen tulee sairaaksi lääkkeestä, lääkkeessä on jotain vikaa. Se on myrkky, jota vain kutsutaan lääkkeeksi. Ihmiset maksavat itsensä kipeäksi ja hengiltä.

Niin kauan kuin perusasiat ovat perseellään, on turha huudella lääketieteen uskottavuuden perään: Rasva ei aiheuta lihomista; sokeri aiheuttaa. Kolesteroli on välttämätön komponentti solujen toiminnassa, ja "paha kolesteroli" ei ole kolesterolia lainkaan. Verenpaine riippuu kropan kuormituksesta (ja vuorokaudenajasta); se on välttämätön verenkierrolle.

Pakkausmuovit, vaatteet, kosmetiikka ja pesuaineet on kyllästetty hormonihäiritsijöillä. Ruokien tuholaismyrkyt ovat estrogeeniä. Saamme tätä nykyä alle kymmeneksen hivenaineita sadan vuoden takaiseen ruokaan verrattuna. Mutta joo, rokotteet pelastavat maailman. Ja käsidesi.

Ei kommentteja: