2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 31. joulukuuta 2019

Miltä näyttävät kaksoisstandardit?

Tältä:
Ylempi otsikko (ja itse juttu) pyrkii kaikin keinoin sumentamaan tekijän identiteetin, kun taas alemmassa jutussa ei ole mitään ongelmaa sen suhteen: "Kattokaa sen sukunimeä! Käytännössä se olit just sä!" Luonnollisestikin tyypistä on hyvin selkeä kuva, jotta voimme todeta että kyseessä tosiaankin on valkoihoinen.

Tuo "viharikos"-oksymoronia kantava Turun Sanomien otsikko... Itse juttu on perin lyhyt, mutta jostain syystä siinä silti ehditään mainita Hitler kahteen otteeseen. 
 
Sitä ei millään saada kakaistuksi, että macheten kanssa heilunut tyyppi edusti järjestöä Black Hebrew Israelites – jonka mielestä oikeat israelilaiset ovat mustia.
 
Tyyppi siis hyökkäsi juutalaisten kimppuun, koska nämä olivat valkoisia; koska BHI on häntä valistanut, että valkoiset pitää alistaa – ja että juutalaiset ovat valheella vieneet mustilta Israelin.

Tokihan Israel on valheella hankittu – moninkertaisella peräti – mutta pari tehokkaasti hämärrettyä määritettä: 1) juutalaisuus ei ole rotu vaan uskonto. Valtaosa juutalaisista on euripidejä (jos nyt nimenomaan roduista halutaan puhua), mutta eivät  suinkaan kaikki. 2) Siionismi, joka on puhtaasti poliittinen liike, yrittää sekoittaa nämä kaksi konseptia toisiinsa – jopa sotkemalla mukaan sanan "antisemitismi", vaikka se sananmukaisesti tarkoittaa lähinnä arabivastaisuutta.

Toimittajisto osallistuu tähän käsitteiden sumentamiseen aivan urakalla – ja on toki tehnyt niin... Ehkä aina? Mahdollisesti tajuamattaan sitä itse. Kuitenkin, silloin kun käsitteitä käytetään järjestelmällisesti väärin, olisi valveutuneemman sivustaseuraajan syytä miettiä josko taustalta olisi löydettävissä joku agenda.

Masokismi on traumapohjainen aivohäiriö – joka tehokkaasti pitää itse itseään yllä. Jos itseruoskintaa harrastetaan kollektiivisesti, niin että itsevihasta kiihottuneimmat heiluttavat ruoskaa; jos nämä ruoskan heiluttajat suuntaavat rasismiruoskintansa ihonvärin mukaan... Se jos mikä on viharikos.

Tribalismi on ihmisen luonnollinen ominaisuus: tutunnäköiseen on yksinkertaisesti viisaampi luottaa kuin vieraannäköiseen. Tribalismista johtuva väkivalta sitten taas on pakotetun monikultturismin tulos; todellisuudentajunsa kadottaneiden ihmisten toimintaa. 
 
Meedian ultraselektiivinen "uutisointi" pirstoo ihmisten tajuntaa päivittäisellä aikataululla niin, että mahdollisimman moni ymmärtää mahdollisimman vähän siitä, miltä todellinen maailma näyttää. 
 
Tämä ei tapahdu sattumalta. Mikään tästä ei ole satunnaista.

Ei kommentteja: