2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Ilmasto lämpenee kaikkialla nopeammin kuin missään muualla

Tällä kertaa valehdellaan tällaista: "

Jopa 400 miljoonaa ihmistä vaarassa tulvien takia, kun Grönlanti sulaa

"
400 miljoonaa ihmistä. Wau. Juttu on varmasti (paitsi kroonisen akuutti, myös) hirmu tosi – kuten nämä kaikki otsikot tässä kuvassa:
Kuten huomaamme, lehdistö ympäri maailman on jo pitkään vaahdonnut siitä, miten kaikki maat lämpenevät nopeammin kuin kaikki muut maat. Uudet tutkimukset kiistattomasti kertovat näin, ja kaikki maailman tieteenrakastajat ovat aina olleet (ja tulevat toki ainiaan olemaan) yhtä mieltä asiasta. 
 
Asia saattaa vaikuttaa äkkiseltään paradoksaaliselta, mutta hei, lämpeneminenhän aiheuttaa erityisesti kylmenemistä, sekä kuivuutta ja tulvia. Tää on monimutkainen juttu, jolla ei ole mitään tekemistä auringon kanssa, vaan just sä aiheutat kaiken tämän(kin).

Ilmastointiskientologia on todella mykistävää, mutta vielä mykistävämpää on se, että lehdistön puheita edelleen otetaan todesta. Ilmastovalehtelu ei ole ainoaa valehtelua; käytännössä kaikki mitä meediassa möykätään on todennäköisesti vähintäänkin muunneltua totuutta tai jonkin todellisen asian peittämistä älämölöllä. Lehdistö on (kuten kaikki muukin) ennen kaikkea bisnestä: asiakas maksaa siitä, että hänelle valehdellaan.  
 
Oikeasti: ottakaa asioista selvää, varsinkin niistä asioista joita pidätte itsestäänselvyyksinä.

2 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan sitä päivää, kun nämä ilmastokatastrofista vouhkaavat joutuvat myöntämään, että ei menneet jutut ehkä ihan puikkoihin. Mitään anteeksipyyntöä tai pahoittelua systemaattisesta paskanpuhumisesta on tietysti turha odottaa. Kunhan vastedes pitäisivät turpansa tukossa asioista, joista eivät mitään ymmärrä. Vaikka eipä taida olla syytä sitäkään isommin odotella. Eiköhän sitä keksitä taas joku uusi maailmanlopun skenaario, jolla rahastaa.

kasbach kirjoitti...

Juu, ei kannata pidättää hengitystä... Tilannehan on siitä kiva, että enemmistö näistä vauhkoajista todella ei tiedä mistä puhuvat – ja ne jotka ymmärtävät puhuvansa paskaa, tekevät sen ihan tietoisesti. Psykopaattien aiheuttama kollektiivinen psykoosi tuppaa olemaan jotain, josta visusti vaietaan sitten kun lumous haihtuu ja totuus muuten valkenisi – ja historia toistaa itseään kun silkan häpeän takia suhtaudutaan menneisyyden virheisiin lakaisemalla ne maton alle.