2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 27. joulukuuta 2019

Sun syy tänään

"Demokraatti" -nimellä kulkeva pamfletti (kuten epäilemättä moni muukin totuusmeedia) hekumoi tänään (jälleen AFP:n suulla, mitään tarkistamatta):

Ilmastonmuutos liittyi yli tusinaan miljardiluokan luonnonkatastrofiin vuonna 2019, arvioi järjestö – kallein riehui Kaliforniassa

Kalifornian palot toki alkoivat sähköfirman siirtolinjasta, mutta ei tokikaan mietitä sitä(kään) ettei mene narratiivit solmuun... mutta katsotaanpa tällaista kuvaa:

Tähän ei nyt kuluva vuosi ole vielä ehtinyt, mutta kaikesta päätellen ilmastonmuutos oli melkoisessa vauhdissa sata vuotta sitten – mikä tietystikin oli sun syy™. Tokihan tuossa käppyrässä näkyvät ihmisten kuolemat, eivätkä menetetyt dollarit, joten siitä ei voi päätellä mitään.
Tässä saman organisaation vielä vanhempi tilasto, josta siitäkään ei voi päätellä mitään, mutta laitan sen nyt kuitenkin tähän, koska – kuten tiedetään – olen tyhmä enkä usko Tieteen olemassaoloon, vaikka kaikki maailman tiedemiehet ovat aina olleet täysin yhtä mieltä kaikesta. 

...Ja mikä on tämä Järjestö, jota raivokohu-uutinen lainaa? Christian Aid. Kuulostaa tieteelliseltä.

Ei kommentteja: