maanantai 26. marraskuuta 2018

Okuläärien ulkopuolella

Jaahans. Kun meedian putkinäköinen huomio on yhtäkkiä käännetty Krimille, on jostain kumman syystä jäänyt täysin pimentoon se, että nk. "maltilliset kapinalliset" ovat juuri laukoneet kloriinia Aleppoon. 

Jännä. Ei pihaustakaan missään. Kukaan ei huomaa kun kemiallisia aseita käytetään juuri sen joukon toimesta, jota Yhdysvallat on suojellut koko konfliktin ajan – eli siis al-Qaidan, Isiksen, al-Nusran; näiden maltillisten demokratian puolustajien toimesta.

Ehkä tästä ei puhuta siksi, että Venäjä ja Syyrian virallinen hallinto on jo kuukausia varoitellut, että Idlibissä on kloriinia, johon eivät pääse käsiksi koska semmoinen ei Yhdysvalloille sovi? Että kun se on tavallaan vanha uutinen, niin mitäpä tuosta?


Tai ehkä tämä oli nk. false flag – toisin kuin ne aiemmat tapaukset, joissa White Helmet -sankarit esittivät uhreja kameralle – joten siinä ei nähdä yhdessäkään valtavirtatoimituksessa mitään mainitsemisen arvoista?
 
...Kunnes juttu saadaan kenties jollain kierteellä spinnattua jälleen juurikin päinvastaiseksi siitä mitä todella tapahtui, ja sitten voidaan aloittaa hirmuinen mediarumba.

Odotan jännityksellä.

Ei kommentteja: