2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Kun kaikki on nurinperin

Yhdysvallat lähettää satoja sotilaita lisää Lähi-itään suurlähetystöhyökkäyksen jälkeen


Hyökkäyksen? 

Kukahan tässä mahtaa taas olla se todellinen hyökkääjä?

Irakilaiset haluavat oman maansa itselleen, ja miten USSA vastaa? Lähettämällä lisää hyökkäysjoukkoja alueelle – ja Suomen lehdistö senttaa Pentagonin röyhkeää paskapuhetta "uutisena".
Irania tukevat mielenosoittajat ryntäsivät tiistaina Yhdysvaltain Irakin-suurlähetystölle. He protestoivat Yhdysvaltain viime viikonloppuna tekemiä ilmaiskuja, joissa kuoli 25 Iranin tukeman shiiaryhmän Kataeb Hizbollahin taistelijaa.
"Irania tukevat mielenosoittajat"?  Aivan kaikki tässä tekstissä on väännetty päälaelleen – ja missään nimessä ei edes vihjata siihen suuntaan, että jenkkien jatkuva siviilien pommittaminen voisi mitenkään aiheuttaa mitään muuta kuin ruusuntuoksua ja yksisarvisten laidunmaita.

Meedia; kuvottavaa seurattavaa myös vuonna 2020.

Ei kommentteja: