2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Vahingossa teuraalle

Uutisotsikoista päätellen Yhdysvaltojen massiivinen hyökkäys on kytemässä. Iran on väitetysti ampunut ohjuksia amerikkalaisiin tukikohtiin – mikä näyttää uskottavammalta kuin aiemmat "rakettihyökkäykset". Ohjuksissa on semmoinen kätevä ominaisuus, että niitä voi ohjata; raketit sitten taas ovat jotain, millä räiskitään vähän sinne päin.

Ilmeisesti Iran on kertonut todellakin ampuneensa ohjuksia – kun taas raketit olivat lavastuksia. Mikäli Iran todella on lähtenyt hyökkäykseen, se pelaa suoraan jenkkien taskuun. Jokainen tietää miten käy, kun tökätään maata, jonka aseistusbudjetti on suurempi kuin kaikkien muiden maiden yhteensä. Tämä on joko uskomatonta typeryyttä, tai sitten ollaan jälleen tilanteessa, jossa hallitukset esittävät typeryksiä, koska tarkoituksena on leikkiä sotaa oikeilla ihmisillä. Tai – niin kuin yleensä – meedia kulkee jälleen narratiivi edellä, piittaamatta siitä mitä oikeasti tapahtui tai ei tapahtunut, ja kenen toimesta.

Lisäksi joukkoon on ympätty jotain, jonka luonne näkyy selkeästi Turun Sanomien otsikossa:

Ukrainalainen matkustajakone putosi samana yönä ohjuksia ampuneessa Iranissa – ainakin 170 matkustajaa kyydissä, kaikki ilmeisesti kuolleet

"Samana yönä ohjuksia ampuneessa Iranissa". Tässä siis vihjataan siihen, että Iran on ampunut vahingossa matkustajakoneen alas – ja vieläpä ukrainalaisen.

Kuten aiemmin totesin, ohjusten perusominaisuus on ohjattavuus. Matkustajakoneissa taas on se ominaisuus, että niiden sijainti tiedetään. Jos Iran ampui koneen alas, se ei ollut vahinko. Jos Iran ampui koneen alas, sen johdossa on idiootteja – koska jokainen tietää, että juuri tämä tapahtuma antaa hyvin herkullisen verukkeen Viiskulmalle.
Nimettömät "tiedustelulähteet" saavat selville hirmusti yksityiskohtia esittämättä minkäänlaisia todisteita.

Kun vielä nähdään koneen valmistajan olevan Boeing, jonka markkinakurssi on laskussa vastuuttomasta uuden mallin lanseerauksesta, voidaan melko varmaksi veikata, että koneen ampuivat alas nimenomaan amerikkalaiset – jotka samalla saavat Ukrainan sotketuksi mukaan, ja sitä myötä Venäjän.
Jjjaaa sieltähän se tuli! Iltalehti tavoilleen uskollisena kirjoittaa juuri mitä overlordit haluavat, heti seuraavana päivänä.

Tarkemmista yksityiskohdista päätellen Boeing yksinkertaisesti rikkoi koneensa ja antoi sen pudota (Pudonnut lentokone oli juuri huollettu). Firma hyötyy sodasta samalla tavalla kuin Lockheed, jonka kurssi on juuri nyt hulppeassa nousussa.

Kun vielä tapahtumia on edeltänyt uutisointi, jossa USSA muka olisi harkinnut vetäytymistä Irakista, oli odotettavissa juuri nimenomaan jotain tällaista. Tässä kuljetaan ihan tuttuja latuja kohti väistämätöntä teurastusta.

Ei kommentteja: