2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 11. tammikuuta 2020

"Kolme päivää valehtelua"

Hmm. Että se todellakin oli vahinko? Mahdollistahan tämä toki on, mutta en edelleenkään sulkisi sabotaasin mahdollisuutta ulos kuviosta – enkä varsinkaan meedian spinnausta.

Jos tämä oli vahinko, tapaus vertautuu suoraan siihen iranilaiseen matkustajakoneeseen, jonka jenkit ampuivat alas 1988 Iranin aluevesillä. Molempiin tapauksiin pätee se, että jos amerikkalaiset malttaisivat "puolustautua" oman maansa alueella, kumpikin kone olisi pysynyt taivaalla. Viimeisin tapaus myös liippaa huolestuttavan läheltä Lucitanian upottamista.

Tokikin Yhdysvaltojen toiminta on vain jatketta ikivanhalle käytännölle, jossa imperiumi perustaa tukikohtia kaikkialle, ja kaikin mahdollisin keinoin huolehtii siitä, että alueen tapahtumat ovat miehittäjien hallinnassa. Jenkkien toimintahan on itse asiassa suoraa jatketta Kauppakomppanian toiminnalle, mutta brändiuudistukset kivasti naamioivat pakkauksen sisällön.
Myöskään esimerkiksi Venäjää ei olisi edes olemassa ilman viikinkien kauppa-/ryöstöpolitiikkaa, jonka taktiikkana oli perustaa tukikohtia sopivin matkoin Pohjanmereltä Mustallemerelle. Rossija & Ruotsi ovat yksi ja sama sana. "Ruotsalaiset" tarkoittaa ryöväreitä, samoin kuin "viikingit".

Ylipäätään kutakuinkin kaikki maat ovat olemassa, koska jotkut merten takaa tulleet [bättre folk] ovat sovitelleet territorioitaan muiden merten takaa tulleiden kanssa; paikallisilta otetaan väkivalloin oikeus päättää omista asioistaan, ja parin sukupolven jälkeen moista pidetään ihan normaalina. Siksi meilläkin hallituksesta löytyy aina RKP, vaikka ruotsinkieliset ovat marginaalinen vähemmisö.

Enemmistö ei koskaan ole vallassa. Meidän asioistamme päättävät aina ne, jotka meidän asioistamme eivät mitään tiedä, eivätkä piittaa – koska me suostumme siihen. Suurin osa ihmisistä ei halua päsmäröidä muiden elämiä, mutta se pieni prosentti joka haluaa, myös tekee niin – ja aktiivisesti lietsoo loput riitelemään epäolennaisuuksista.

Ei kommentteja: