2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 28. tammikuuta 2020

Koronabiljardia

Koronaviruksen oireet näyttävät kummasti flunssalta. Kuten jo aiemmin listailin, uusia tuomiopäivänviruksia ilmaantuu vuosittain – ja jälkikäteen niistä kuullaan vain uusimman panikoinnin yhteydessä: "Muistattehan miten se edellinen tappajavirus otti hengiltä melkein (muttei itse asiassa lähimainkaan) yhtä monta ihmistä kuin influenssa?". Kuolinsyyksi valikoituu aina yksinomaan se viimeisin muoti-ilmiö, koska elimistössä vaikuttaa ilmeisesti jollain logiikalla vain yksi komponentti kerrallaan.

Wuhanissa on pari metkaa yksityiskohtaa: ensinnäkin kaupungissa on valtava ilmansaasteongelma (joka siis aiheuttaa koronatyyliin hengitysvaikeuksia), ja toiseksi: juuri tuossa kaupungissa otettiin 5G ensimmäisenä maailmassa käyttöön. 5G on käytännössä mikroaaltosäteilyä (joka heikentää immuunipuolustusta), ja koska se on 4G:tä lyhyttaajuuksisempaa, se vaatii moninkertaisen määrän antenneja. Asiakkaat ovat kiitelleet, että 4G toimi kyllä paljon paremmin kuin tämä susiviritelmä.

Koronavirus on patentoitu jollekin amerikkalaiselle firmalle, jonka mukaan sitä on testailtu vain eläimissä, mutta joka jollain mekanismilla pomppaa lajista toiseen.

Joku toinen amerikkalainen firma on pikavauhtia tuomassa markkinoille RNA-rokotetta, jollaista ei ole koskaan käytetty, ja jonka toimintamekanismi on vähintään yhtä halleluja-pohjaista kuin kaikkien muidenkin rokotteiden. Mutta koska paniikki, tämä (ja muut rokotteet) pyritään hyvin oletettavasti tekemään pakollisiksi mahd pian. Koska siis paniikki.

Samaan aikaan on meneillään ns. "kauppasota", jota WashDC lietsoo kaikkialle (mutta varsinkin Kiinan suuntaan) koko ajan. Tämä ei varmaan liity mihinkään mitenkään – kuten koskaan ei ole liittynyt? Mahtaakohan Nigeriassa olla joitain luonnonvaroja ottajaa vailla, kun sielläkin kuuluu riehuvan ihan valtoimenaan joku lenssulassakuume ihan yhtäkkiä?

Ei kommentteja: