2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 29. marraskuuta 2018

Provosoidutaan kun provotaan

Sekä YLE että hesari tekevät molemmat hartiavoimin NATO-politiikkaa, ja kertovat, miten epädemokraattisesti asemaansa nostettua diktaattori Poroshenkoa täytyy nyt kaikkien jeesiä pysymään virassaan ryhtymällä sotaan Venäjää vastaan. Tätähän länsimaat on yrittäneet vuosien ajan tunkemalla sotaharjoituksia kaikkialle Venäjän rajan tuntumaan. Ja siis olihan se (ihan varmasti tapahtunut) GPS-häirintäkin ihan kamala sotarikos!

Kuten jo eilen totesin, Ukraina rikkoi bilateraalista sopimusta viemällä aseita alueelle jonne niitä ei ole syytä tuoda. Tämä on selkeä provokaatio, jonka pääuutislähteemme on nielaissut aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin sotahullujen provot.
Kuinka ollakaan, objektiivinen meediostomme ei ole katsonut aiheelliseksi jälleenkään päästää pihaustakaan siitäkään, miten Yhdysvallat on kylvänyt urakalla fosforia siviileihin todistettavasti ainakin viisi kertaa viimeisten kahden kuukauden aikana Syyriassa. 
 
Fosforihan on kemiallinen ase, jolla aiheutetaan erittäin tuskallisia palovammoja sirpaleiden jatkaessa korventamista elimistöön tunkeuduttuaan. Mutta koskapa sitä on käyttänyt Yhdysvallat, ei moinen haittaa filantrooppisia äärihumanisteja. 
 
Vaikeneminen on kanssarikollisen merkki, ja lehdistön prioriteetit just kohillaan, kato. Lisää sotaa sumffaraa! Aijai, edellisessäkin Krimin sodassa meikäläiset olivat niin voittajapuolella että.

Ei kommentteja: