2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 10. marraskuuta 2018

Niin kova on demokratian hinta!

Hesarilla on huonoja uutisia – toisin kuin yleensä:

Brexitin yllättävä vaikutus: Guinness-oluen matka maailmalle voi hankaloitua

Tässä se taas nähdään. Kyllä viimeistään tämän pitäis näyttää ihmisille mimmonen luonnonvastainen hullutus toi koko Brexit on! 

Ei voi muuta kuin toivoa, että kansan tahto lopultakin haudataan lopullisesti. Kyllä sen viimeistään tuosta näkee, että jos jostain äänestetään, niin sitä ei pidä kansalle kyllä jättää sitä hommaa. Kansa ei yksinkertaisesti tajua että kaljathan siinä väljähtyy aina, jumankauta. Aina sama juttu!

Mutta onneksi "Britannian pääministeri Theresa May yrittää nyt [tätäkin kautta] kuitenkin ohittaa aiemmin sovitun ratkaisun." ...No kyllähän sen nyt maalaisjärkikin sanoo että ei mitään aikaisemmin sovittuja ratkaisuja! Herramunjumala mitä siitä on ikinä tullu!? Ei mitään! Kaljat väljähtyy ja ruoka jäähtyy ja kännykkäkin on melkein vuoden vanha ton Brexitin takia!

Mä olen vahvasti sitä mieltä, että kantabriteiltä pitää ottaa äänestysoikeus kokonaan pois. Siirrytään suoraan shariaan niin säästetään siinäkin ainakin kaks vuotta turhaa venttailua ja päästään suoraan asiaan:
Jaa eikun sori toi olikin Ruotsista. Piti sanomani että lisää tätä:
Ei kun kato toi olikin Etelä-Afrikasta, missä rasistit vastustaa maahanmuuttajia. Venaas:
Jaa, ei, täähän on Tanskasta.
Tää taitaa olla Pariisista, missä selvästikin joku valkonen cis-mies alistaa kolonialismin uhreja.
...Äh, ja tossa nyt vaan on huonosti parkkeerattu auto just siellä kaukana Ruottissa, että sitä siinä sakotetaan vissiin.
Ai kato tääkin on Pariisista, joo, no mut siis...
Äh, edelleen Pariisi. Onpas tää nyt vaikeeta. Hetkinen, onkstää nyt Englannista?
Ei taida olla. Tää on vissiin jostain muualta.
Ja taas Pariisi! Ei jumpe.
Misä tää nyssi o? Jotain kyrillisiä kirjaimia... Onneks tuolla on noi bajamajat jos jonkun noista naisista/lapsista vaikka tarttee käydä pissalla kesken kaiken. Se on just noi pienet lapset kun ne ei välttämättä osaa pidätellä kauheen kauan ja sitten on kato koko katu täynnä pyllistelijöitä niin pitää olla silleen että sori mutta meitin pikkuinen turvapaikanhakija ois tonne pömpeliin menossa mielellään aika nopeesti ettei tarvii pissata housuun, bismillah...
Oisko tää nyt sit Englannista? Hyvin vois olla kyl.
No tää nyt ainakin on! Jep. Joo, ihan peribrittiläinen meininki tässä.

Eli siis yhteenvetona: Guinnessit väljähtyy jos ei tätä eurooppalaisuutta pidetä yllä. Vähän kantsis kyllä miettiä ja peruuttaa ne tyhmät vaalit ihan vaan suosiolla. Tai ainakin äänestää uudestaan niin monta kertaa että mikään ei varmasti muutu.

Ei kommentteja: