2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 10. marraskuuta 2018

"Näin se silloinkin alkoi"

profetoi YLE tänään. On näemmä kokonaan poltetun uhrin väitetyn alkamisen vuosipäivä – kritiikitön sellainen. Mikäli jollakulla on vielä kuulematta tämä motto: "Jos haluat tietää kuka sinua hallitsee, katso ketä et saa kritisoida" – kannattaisi varmaan miettiä mitä tuolla tarkoitetaan. Tai venäläisellä sananlaskulla: "Juutalainen kyllä kertoo mitä kaikkea hänelle on tapahtunut, muttei koskaan sitä, miksi."
»Pari päivää aiemmin juutalaisvainoja Ranskaan paennut Herschel Grynszpan oli murhannut Pariisissa Saksan lähetystövirkailijan Ernst vom Rathin.» Tarina ei kerro, miksi tämä Herschel katsoi tarpeelliseksi murhata lähetystövirkailijan maassa, johon oli "vainoja" paennut. Ilmeisesti tappamisen motiiveilla ei ole merkitystä, mutta skenaario kuulostaa tosiaan ihan nykypäivältä.
Miksi juutalaiset on karkotettu ties kuinka monesta paikasta vuosikymmenestä ja vuosisadasta toiseen? Miksi? Täysin viattomia ihmisiä; miksi ihmeessä näitä täysin viattomia ihmisiä aina vainotaan?

Voisiko olla, että nämä täysin viattomat ihmiset eivät olekaan täysin viattomia? Voisiko olla, että jokin näiden täysin viattomien ihmisten toiminnassa on saanut aikaan sen, että muu väestö on alkanut karsastaa heitä? 

Eilen kerrottiin ensimmäisen maailmansodan päättymisestä, ja siitä mitä Saksalle siitä seurasi (laskekaapa muuten kuinka monta kommunistiporukkaa siellä sotien välillä oli riehumassa). Jotain hyvin olennaista tuossa jutussa unohtui kertomatta – nimittäin se, että Saksa oli tarjonnut rauhaa moneen kertaan ollessaan voitolla, ehdoilla joiden mukaan olisi palattu sotaa edeltäneeseen tilanteeseen.

Miksi ihmeessä nuo esinatsit tarjosivat rauhaa ilman sotakorvauksia, ja vanhoilla rajoilla? Ja miksi häviöllä olleet eivät suostuneet rauhaan? Ja millä ilveellä tilanne sitten kääntyi?

Noh. Moni on varmaan kuullut Balfourin julistuksesta – mutta harvempi tietää mistä siinä on kysymys. Moni on varmaan kuullut Lusitanian upottamisesta myös – mutta perin harva tietää Saksan perinpohjaisen hävittämisen liittyvän hyvin kiinteästi Israelin perustamiseen.

Tämä kaikki on kerrottu moneen kertaan, ja vähintään yhtä monta kertaa tuolle kaikelle on kohauteltu olkia. Miksi jotkut hyvin selkeät, moneen kertaan verifioidut yksityiskohdat jätetään jatkuvasti huomioimatta – ja sen sijaan jauhetaan yleisnarratiivia, jonka faktapohja vuotaa kuin seula? Jännä. Miksiköhän?

Lukemattomat yksityiskohdat koko holokaustissa on kerta toisensa jälkeen todettu valheiksi, mutta uhristatus edelleen pysyy sillä populalla, joka tälläkin hetkellä harrastaa varastamallaan maalla täsmälleen sitä politiikkaa, josta natseja syytettiin. Miten tämä on ylipäätään mahdollista? Miten ihmiset voivat olla näin jumalattoman sokeita?

Loputtomalla propagandalla, luonnollisesti. Kun jotain valhetta toistaa loputtomasti, siitä tulee totuus. Ja mitä isompi tuo valhe on, sen varmemmin se pysyy totena. Koska ihmiset eivät suostu uskomaan että heille on valehdeltu. Varsinkaan, jos nuo valheet kattavat suunnilleen kaiken mitä luulivat tietävänsä.

Miksi netistä (vielä toistaiseksi) löytyy hyvin helposti vaikkapa tämä lista?:
Central Committee of the Bolshevik Party was made up as follows:

NAME     NATIONALITY
Bronstein (Trotsky)     Jew
Apfelbaum (Zinovief)     Jew
Lourie (Larine)     Jew
Ouritski     Jew
Volodarski     Jew
Rosenfeldt (Kamanef)     Jew
Smidovitch     Jew
Sverdlof (Yankel)     Jew
Nakhamkes (Steklof)     Jew
Ulyanov (Lenin)     Russian
Krylenko     Russian
Lounatcharski     Russian
 Tai tämä:
Tai tämä:
Tai tämä:

Jos juutalaiset itse kertovat uudestaan ja uudestaan hallitsevansa kaikkea mediaa – ja jos yhtään on tiedossa se, miten propaganda toimii... Miten kukaan uskoo mitään, mitä tuutista tulvii?

Kuten jokaisen pitäisi tietää, talmud ohjeistaa juutalaisia siitä, miten ei-juutalaisia sopii kohdella. Ei-juutalainen ei ole edes ihminen, joten sille voi tehdä ihan mitä vain. Ei-juutalaisella on vain yksi käyttötarkoitus: palvella juutalaista. Tämä kaikki löytyy kirjasta, jota tämä "uskonto" pitää korkeimpana totuutenaan.
Israelin armeijan huumoria.
Hmm. Miten mahtaa olla: pysyykö tämä kirjoitus luettavana, vai katoaako johonkin virtuaaliavaruuteen vähin äänin? Yleisöotanta on toki sen verran pieni, ettei välttämättä ihan heti osu sensuuritutkaan, mutta yksi mitä voi pitää silmällä on se, miten pitkään nuo kuvat pysyvät katsottavana. ...Jos tätä saa ylipäätään julkaistua; on tuollaista julkaisuongelmavirhetekstiä tupannut tuohon ylälaitaan perin taajaan kirjoittamisen ajan... Jännä. On kyllä tosi jännä.

Ai niin, ja tämä(kään)hän ei varmaan liity mihinkään, eikä varsinkaan millään muotoa pidä paikkaansa:
Olisin ihan mielelläni tehnyt aiheesta vähän tasapainoisemman kirjoituksen (samanlainen talmud-tyyppinen ohjeistus löytyy myös islamista ja jesuiitoilta [kuten olen aiemmin kertonut] – mutta kun nyt näköjään työnnetään taas turbovaihteella mahdollisimman yksisilmäistä [Kääk! Horuksen silmä!] uutisointia, niin vastataan sitten yhtä yksisilmäisesti)... Tässä aihepiirissähän toki on koluttavaa kirjasarjan verran, että kaikenkattava blogikirjoitus lienee hiukan kunnianhimoinen tavoite.

Ei kommentteja: