2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 6. marraskuuta 2018

Juoksee sakset kädessä

Kiireinen viikonloppu ollut: Malmössä on sekä ammuskeltu että räjäytelty; Mölnlyckessä ammuskeltu – ja 19-vuotias "raumalaismies" on juoksennellut "kotikaupungissaan" pyrkien puukottamaan ihmisiä saksilla. Mieleen tulee eräskin "turkulaismies", joka juoksenteli puukon kanssa omassa "kotikaupungissaan".

Kumpikaan näistä satunnaisia vastaantulijoita puukottelevista pässeistä ei ole mies. Kummastakaan ei koskaan tule miestä. Molemmat ovat säälittäviä rääpäleitä, ja sellaisina pysyvät. Heissä on molemmissa jotain todella pahasti vialla.

Kumma kyllä, näistä viikonvaihteen idioottitempauksista kertovista artikkeleista hyvin tunnusomaisesti puuttuvat kaikki tekijöiden tunnusmerkit (paitsi että joku mopokerho {sen voi toki aina mainita, eiks jeh} tuolla Möllykkeen suunnalla on ollut vastaanottavana osapuolena). Myöskään kyseisiä uutisia ei voi kommentoida – mikä sekin on jotenkin leimallista silloin kun tiedetään mitä kaikki ajattelevat, eikä haluta että kukaan sanoo ääneen sitä mitä kaikki todellakin ajattelevat.

Ja kun tapahtumat on kertaalleen puolivillaisesti esiin nostettu, juttuja ei seurata, vaan ne katoavat eetteristä. Tuota Malmön räjäytys-artikkelia en enää löydä, koskapa en tullut ottaneeksi linkkiä talteen.

Tapahtumien seurannan sijaan kerrotaan, miten suomalaisuus ei ole mitään. Uusi dna-tiedejutska kertoo näin, ja hesari kertoo sangen pitkään ja hartaasti samaa juttua, joka ei hengeltään poikkea yhtään siitä, mitä meille on opetettu jo koulunpenkiltä lähtien.
Eli toisin sanoen:
Myöskin kerrotaan Ranskassa riehuvasta metrohinkkaus-epidemiasta – johon liittyen kerrotaan miten naiset ylipäätään eivät saa olla julkisilla paikoilla rauhassa. Ilmiselvästä demografiasta ei mainita yhtikäs mitään, ja Suomeen asia laajennetaan sanoilla: "Suomessa huuteluun ja ei-toivottuihin lähestymisyrityksiin syyllistyvät humalaiset, mutta muuten häirintä on julkisilla paikoilla harvinaista." Tämä on suoraa valehtelua – kuten suurin osa muustakin uutisoinnista.

Lehdistö siis jatkaa uuvutustaktiikkaansa päivästä toiseen – sangen tehokkaasti. Yhden päivän aikana ei mitenkään kerkiä syvällisemmin kommentoida jokaista tietoisen asenteellista todellisuuden virhetulkintaa, joilla pyritään kallistamaan vastaanottajat oman poliittisen kannan kuuliaiseksi laumaeläimeksi.

”Mitä Suomessakin ajateltaisiin, jos rajalla olisi yhtäkkiä 5 000 kutsumatonta amerikkalaista?” nostaa toimittaja rapakontakaisen väärän-presidentin-kannattajan repliikeistä framille. Hän ei kysyjälle turhaan kerro, että: "Itse asiassa Suomessa otettiin tuohon nähden moninkertainen määrä kutsumattomia lähi-idän afrikkalaisia – joista vasta muutama on äitynyt sittemmin murhiin asti."

Ja tätähän ei tilaamatta pääse lukemaan: "Saksan juutalaisten keskusneuvosto ehdotti sunnuntaina antisemitismin eli juutalaisvastaisuuden kitkemistä uusille muslimimaahanmuuttajille tarkoitetulla koulutuksella". Jollain ilveellä seuraavassa lauseessa jo singahdetaan äärioikeistoon☑ ja muuhun iskusanastoon, mutta jatkosta en tiedä muuta kuin että bullshit-bingo paukkuisi oletettavasti jo ensimmäisessä kappaleessa.

Juutalaiset eivät ole seemiläisiä. Arabit ovat. Tätä ei ilmeisestikään riittävän useasti voi sanoa, koska hyvin harva ymmärtää, että "antisemitismi" on tarkoituksella sorvattu ilmaisu, joka ei tarkoita mitään.

Kun ihan tahallaan käytetään ilmaisuja, jotka ovat ristiriidassa itsensä kanssa, mutta joilla jostain syystä on kauheasti painoarvoa... Ihmisten on hiukan hankala muodostaa todenmukaista kuvaa... No, mistään. Tämä on aivan tarkoituksellista. Kun lakkaat ajattelemasta, kaikki on hyvin.

Ja sitten voitkin pestä myös lapsesi aivot kertomalla, miten hän tuhoaa ilmaston, koska se on hänen syy™.

Ei kommentteja: