2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 13. marraskuuta 2018

Joitain lukuja

Applesta tuli vastikään maailman suurimpana yhtiönä ensimmäinen, jonka arvo nousi yli biljoonan dollarin. Maailmassa on vain 15 valtiota, jotka ovat tuota arvokkaampia.

Vatikaanilla, tuolla köyhien ritarien vetoisalla jurtalla, on 18 biljoonaa.

Yhdysvaltojen valtionvelka on 21 biljoonaa – sattumalta sama summa, joka "puolustus"menoista on mennyt johonkin hukkaan, ja "kukaan ei tiedä" mihin summa on käytetty.

Cayman-saarilla on 50 biljoonaa hukassa. Kukaan ei tiedä kenelle nämä 50 biljoonaa kuuluvat, mutta siellä ne ovat. Tai siis eivät ole.

Se tiedetään, että Cayman-saaret, Jersey, Guernsey, Bahama, Gibraltar, ja mitä näitä veroparatiiseja nyt onkaan, ovat kaikki Lontoon Cityn luomia konsepteja – ja City siis on vajaa tuhat vuotta sitten perustettu yhtiö, joka sekään ei maksa veroja kenellekään, mutta pyörittää koko britti-imperiumia, jota ei enää virallisesti ole olemassa.

Vuonna 2008 Lontoon Cityssä painettiin dollareita enemmän kuin Yhdysvalloissa – mutta tokihan jokainen jo tietää sen, että Federal Reserve Bank on eurooppalaisten mahtisukujen pyörittämä pyramidihuijaus, joka myy rahaa korolla samalla tapaan kuin muutkin keskuspankit (jotka ovat samojen tyyppien omistuksessa)...

Ei kun hetkinen, tämä taisi olla niitä salaliittoteorioita? Huh. Onneksi tajusin ajoissa, enkä esimerkiksi julkaissut tätä kirjoitusta...

Eli palataan ihan faktiivisen tiedon pariin: Pohjois-Korealla on tiettävästi 13 käyttövalmista ohjustukikohtaa. Tämän meille kertoo Yhdysvaltojen – joka siis ei tiedä mihin heidän omat hyökkäysjoukkonsa on hukannut 21 biljoonaa – "tutkimus", joka YLEn mukaan "vahvistaa arvioita"... Noiden kahden sanan jälkeen voi kirjoittaa mitä tahansa, koska mikä tahansa voi vahvistaa mitä hyvänsä "arvioita", eli siis "arvauksia". Kaikenlaista voi veikkailla jos haluaa vaikkapa hyökätä johonkin. Tai muuten vain ohjata popcorniyleisön huomiota johonkin muualle kuin sinne mihin se muuten saattaisi hakeutua.

Hesari sitten taas tahollaan tietää kertoa, että "Israelin armeijan edustajien mukaan Gazasta ammuttiin yli 400 rakettia ja kranaattia kohti Israelia, kertoivat uutistoimistot Reuters ja AFP." 

Siis: Hesari kertoo, että Reuters & AFP kertovat, että Israelin armeija kertoo, että ihan varpilla vähintäänkin 400 rakettia ja 400 kranaattia (vai tarkoitettiinko sanoa, että 200 molempia? Ja mikä niiden ero on? Sinkojako siellä käytettiin? Ja millä ne raketinheittimet oli järkätty alueelle, joka on suljettu ulkomaailmalta? Kranaatinheittimien salakuljettaminen lienee ihan mahdollista, mutta siis raketteja?) ammuttiin Gazasta (eli Israelista) kohti Israelia – ja että "Hamas" on kerkeästi ottanut kunnian tästä touhusta (toisin kuin vaikkapa Mossad ei ikinä ilmoittaudu minkään attentaatin tekijäksi. Jännä. Muut porukat ovat aina käsi pystyssä silloinkin kun eivät ole oikeasti mitään tehneet, mutta Mossad tuntuu olevan aina ihan vaan hiljaa) – ja sitten Israel on vähän ohjuksilla ammuskellut, ja jälleen on kuollut reippaasti enemmän palestiinalaisia kuin kunnon ihmisiä.

Joo. Uskottavalta kuulostaa.

Ei kommentteja: