2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 12. elokuuta 2020

Erottuu pientä "tuiketta"

Kun fasistit ovat jälleen sulkemassa koko maan, Nuorsuomalaisten Koronasanomat yrittää luonnollisestikin kertoa polveilevia jorinoita siitä, miten Tiedettä™ ollaan tekevinään:

Moni suomalainen on jo käynyt koronavirus­testissä, mutta mitä testille oikeastaan tehdään? HS selvitti koko kymmen­vaiheisen testausketjun

Toki tässä jätetään heti kärkeen huomioimatta se, että tämä luulotauti on fiktiivistä sepitettä, mutta leikitään nyt hetki:

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella on ollut ruuhkaa koronavirustesteihin pääsyssä ja testien analysoinnissa.

Tässä on kysymys mainostoimistojen tutuksi tekemästä taktiikasta: "Osta nyt jottet jää ilman; kaikki haluavat tätä skeidaa; tuote viedään käsistä".

Drive-in -alistamista

Testi suoritetaan työntämällä kapea, taipuisa ja nukkapäinen tikku syvälle testattavan nenän kautta nieluun, jossa tikkua pyöritellään hetki.

Toimenpide on mahdollisimman epämukava, ja aiheuttaa testattavassa totaalisen alistumisen ihan kaikkeen. Kun tämä tikku tungetaan suoraan silmien alle niin pitkälle kuin suinkin menee, ja sitten vielä nylkytetään vähän, on jokaiselle hyvin selvää kuka hallitsee ja ketä. Ja hallinnastahan tässä on kyse.

Testattavan pitää testin jälkeen palata suorinta tietä kotiin ja pysyttävä siellä eristyksissä testituloksen saamiseen asti. Kotieristystä varten saa testipaikalta lähtiessä kirjalliset ohjeet.

"Vapaaehtoista" vankeutta – kaiken varalta. Jos testi (jonka kehittäjä itse jo sanoi että sitä ei voi käyttää diagnosointiin – ja joka onkin kaikin tavoin täysin epäluotettava) palautuu "positiivisena", on vuorossa kaksi viikkoa lusimista. En tiedä lasketaanko kakkuun jo käkityt odottelupäivät vai aloitetaanko laskenta siitä, kun tulokset "saadaan".

[...] näytteen osa inaktivoidaan eli tuhotaan sellaiseen muotoon, ettei se pysty enää tarttumaan mutta on kuitenkin yhä löydettävissä. Inaktivointi on työvaihe, jossa bioanalyytikko sekoittaa näytteeseen tipan inaktivoivaa ainetta.

...Jjaa tässä kohtaa on jo viimeistään tuhottu kaikki fantisoitukin relevanssi. Näyte on sotkettu jollain "inaktivoivalla aineella", josta ei turhaan kerrota mitä se on. Mitä tässä inaktivoidaan? Jo valmiiksi elotonta rna:ta? Tähän tultaessa näyte on siis säilötty suolaliemessä, ja sekaan ympätty joku salainen ainesosa, jotta se suolaliemessa säilötty ektoplasma ei hyökkää päälle. Kuulostaa maagiselta ajattelulta.

Inaktivoinnin jälkeen näyte siirretään biosuojakaapin ulkopuolelle ja siitä eristetään RNA eli perimäaines. Jokaisesta näytteestä pistäisi löytyä ainakin ihmisen perimäainesta, jota on tarttunut näytetikkuun nielusta näytteenoton aikana.

Niin pitäisi. Labrat ovat tosin löytäneet körönää myös vaikkapa papaijasta, joten on ilmeisen epäolennaista mitä kuvitellaan löytyvän. Lisäksi eristäminen pitäisi tehdä ihan ensimmäiseksi. Ei sotketa sekaan lisää tavaraa, vaan irrotetaan viraalipartikkelit sentrifuugissa, pistetään elektronimikroskoopin alle ja napataan kuva. Kuvassa näkyy aina samannäköinen fiirux, joka ei näytä eksosomilta*.

*Toki tähän tultaessa olisi jo (tietysti!) pitänyt selvittää, miksi ihmeessä virus ja eksosomi näyttävät toistensa peilikuvilta – mutta tätähän ei ole joudettu tekemään, kun on pitänyt kaitsea aivotonta lapsilaumaa, eli potentiaalisia potilaita ja "oireettomia kantajia", jotka ovat unohtaneet miten pestään kädet...

Jotta saadaan selville, onko ihmisen RNA:n joukossa myös koronaviruksen RNA:ta, ryhdytään näytettä monistamaan PCR:n eli polymeraasiketjureaktion avulla.

Monistamalla hommaa sotketaan vielä lisää. PCR ei pysty kertomaan paljonko vieraaksi leimattua rna:ta löytyy – mikä olisi olennaisin asia, koska yksi virus ei tee mitään; tarvitaan miljoonia viruksia. Ja sairastuneesta ihmisestä näitä mystisiä partikkeleita pitäisi löytyä ihan monistamattakin. 

Toimittaja jättää kertomatta, että kaiken pikkelssitehtailun jälkeen tässä polymeraasiketjureaktiossa dna rikotaan denaturoinnilla, ja sekaan sotketaan tietysti vielä lisää matskua samalla – koska koko homma perustuu entsyymien lämmönkesto-ominaisuuksiin. Meillä on siis molekyylimössöä tarkasteltavaksi.

     "Virusta" ei koskaan ole eristetty, eikä sitä tehdä myöskään PCR-testissä. Kukaan ei tiedä mitä ollaan etsimässä, mutta jotainhan aina löytyy kun tarpeeksi monistaa. 

Sitäkään ei ole ikinä todennettu*, että tämä koskaan-eristämätön virus aiheuttaisi sitä, mitä sen väitetään aiheuttavan – mistä johtuen diagnosointi onkin sokeaa rämpimistä, jossa "löydetään" yhä uusia oireita ja jälkitauteja. 

*Itse asiassa todennettu on nimenomaan se, että virukset/bakteerit eivät aiheuta sairastumista (mistä johtuen rokotteissa onkin adjuvantit sairastuttamassa ihmisiä) – mutta jostain syystä tätä ei kovin kerkeästi meediassa jakseta muistaa...

Tällä hetkellä Huslabin laboratoriossa käsitellään koronavirustestejä yötä päivää viikon jokaisena päivänä.

...vaikka ei yhtään tiedetä mitä ollaan tekemässä. Mutta kiirettä pitää, ja medikalistit venyvät sankarillisiin ponnistuksiin luulotaudin vahvistamisessa. Mahtavaa.

Testin aikana laite tarkastaa tulokset optisesti. Tämän vuoksi erikoiskoeputket ovat niin tärkeässä asemassa. Mikäli niissä on koronaviruksen RNA:ta, erottuu koneen sensoreihin näytteestä pientä ”tuiketta”.

Kuulostaa definitiiviseltä. Näyte on altistettu olosuhteille, joille ne eivät elimistössä altistu, mutta silti ollaan vielä tutkivinaan samaa matskua. Käytännössähän "diagnoosi" tehdään vertailemalla operaatiossa syntynyttä viivakuviota valmiiseen sapluunaan – mutta mistä se sapluuna on tullut? Toinen toisensa päälle kasatuista olettamuksista, joita ei koskaan ole varmennettu millään tasolla.

Kun vielä kerrotaan, miten

työntekijät työskentelevät kuumissa erityissuojavarusteissa, mikä tekee työskentelystä poikkeuksellisen raskasta.

...Poikkeuksellisen raskas on toki melkoisen venyvä käsite, mutta jos näin koetaan, ei tokikaan voi sulkea inhimillisen virheen kertautumista... no, käytännössä jokaisessa työvaiheessa. Tämähän on liukuhihnaduunia, ja liukuhihnaduuneissa tuppaa ajatukset vaeltelemaan – mistä johtuen proseduureihin voi livahtaa sekaan tahattomia virhetoimintoja, jotka automaatilla ajellessa tekevät tuloksista aivan jotain muuta kuin mitä kokkailla piti.

Mutta näemmä kaiken epätieteen nojalla ollaan jo siirtymässä pakkokaranteeneihin – mikä onkin tämän manööverin tarkoitus: lopettaa kaikki normaali elämä, ja lokeroida ihmiset resursseiksi – joista modaukselle resistentit poistetaan intuboinnilla. 

Muut kuositetaan uniformisesti kuonokopilla, joista näkee heti, kuka on helposti hallittavissa, ja kuka hankalammin. Lisäksi naamavaippaa käyttävät laskevat omaa energiatasoaan juurikin tuolla turvarätillä – ja oletettavasti hinkkaavat immuniteettia loitommalle käsidesillä –, joten heistä saadaan kivasti asiakkaita sairashuoltamoille. Homma toimii.

    Mitä pidempään tätä normaalin rikkomista jatketaan, sen normaalimmaksi tämän Uuden Perverssin keskelle syntynyt sukupolvi tulee elämänsä kokemaan, vaikka siitä onkin kaikki biologisesti olennainen karsittu – ja mukaan ympätty malleja, jotka biologiselle ihmiselle eivät mitenkään sovellu. 

Siksi transhumanismi onkin jo pitkään ollut tulossa: on päivitetyn yli-ihmisen vuoro. Tämä übermensch-sukupolvi tulee syntymään keinokohdussa – mahdollisesti ilman genitaaleja, koska mihinkäpäs sellaisia enää tarvittaisiin. Tarvitaan uskollisia palvelijoita heille, joita mikään näistä muutoksista ei koske – jotka upgreidaavat omaa elämäänsä downgreidaamalla sitä muilta.

Kieltämättä vaikuttavaa seurata, miten sukupolvien ajan jatkettu agenda puhkeaa kukkaansa.

Ei kommentteja: