2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 19. elokuuta 2020

Ilmiselvästi keinotekoisia sepitelmiä

Tekniikka&talous pelaa tuplaa/kuittia:

Kuolemanlaakson 54,4 °C sunnuntaina ei ollut ”ehkä” vaan sataprosenttisen varmasti maailman kaikkien aikojen helle-ennätys – viralliset 56,7 ja 55,0 ovat räikeitä havaintovirheitä

Sataprosenttisen varmasti? Maailman kaikkien aikojen helle-ennätys? Melkoisen pollea väite.

Tokihan on tyypillinen ilmastointiskientologien taktiikka tämä, jossa aiemmat ennätykset leimataan havaintovirheiksi. Nykymittaukset ovat luotettavampia kuin piplia, toki.

Mutta jos nyt halutaan suhtautua vakavasti tähän ilmastointiskientologien teesiin: "vanhoihin mittauksiin ei voi luottaa"... Miten sitten ylipäätään voidaan puhua minkäänmoisista ennätyksistä? 

"Jos tulos ei ole tältä päivältä, ei voida yksinkertaisesti tietää mitä lämpötiloja menneisyydessä on ollut." Joten ennätyksistä höliseminen on tyhjää ölinää. Mitään ei tiedetä.

Paitsi että se kyllä tiedetään, että lämpötilat on olleet paaa.aaaljon korkeammalla jos tosiaan halutaan puhua maaiman kaikkien aikojen lämpötiloista.  

Ihmiskunnankin historia on hiukan paljon pidempi kuin sata vuotta. Jokaisen pitäisi tämä käsittää, mutta kuten ilmastokultti päivittäin osoittaa: heille moni asia on ylitsepääsemättömän vaikea ymmärtää.

Säätieteellisestä näkökulmasta virallinen ME +56,7 vuodelta 1913 astetta on ”oleellisesti ottaen mahdoton”, huomauttaa yksi maailman johtavista säähistorioitsijoista.

Joo-oh. Mites se vuosi 1922, josta sen lehtileikkeen eilen pistin tulille? Sielläkin oltiin samoissa lukemissa; oliko se silloinkin oleellisesti ottaen mahdotonta?
Jos viralliset paperit ja leimat unohdetaan ja tarkastellaan niiden sijasta säätiedettä, kesän 1913 lukema on todettu virheelliseksi miltei niin suurella varmuudella kuin sadan vuoden takainen säähavainto voidaan todeta.
Jaha? Unohdetaan viralliset merkinnät, ja koitetaan fiilistellä, että mikähän se nyt mahtoi olla se lukema silloin joskus? Just just.
Kaiken lisäksi silloisen havainnontekijän ”virkakaudelta” 1913–14 on löydetty lämpötilahavainnoista useita ilmiselvästi keinotekoisia sepitelmiä, jotka viittaavat hänen olleen epäpätevä ja epäluotettava, joskin hyvin kiinnostunut tehtävästään.
Heh heh. Onneksi nykyään ei ole säähommissa tällaisia yli-innokkaita sepittäjiä.
Ilmastointiskientologit on nyt siis ottaneet keinovalikoimaansa jälkikäteen vääristellyn datan lisäksi alkuperäisen datan mitätöinnin. Mitä jää jäljelle? Pellejä huitomassa toisiaan leimakirveillä.

Ei kommentteja: