2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 24. elokuuta 2020

Väärässähän sitä

Kokoomuksen Koronaverkkolehdessä myönnetään kaikki:

THL-johtaja MTV:lle: Väärässähän sitä oltiin

Jeba. Koko tämä kahdeksan kuukauden hysteriarumba perustuu täydellisen virheelliseen oletukseen siitä, miten ihmisruumis toimii.
Salmisen Mika peittää naamansa häpeästä – ja haluaa että kaikki muutkin tekevät niin. Tuosta naamavaipastahan ei ole kerrassaan mitään hyötyä – mutta sitäkin enemmän haittaa (sekä fyysisesti että psyykkisesti).
En edes lähde kommentoimaan tuota paskapuheen toteemia. Tämä sama häpeilemätön terrorismi tulee jatkumaan ikuisesti, jos se heistä on kiinni. Ja koska ihmiset eivät mitenkään jaksa uskoa, että kaikessa tässä on kyse vain ja ainoastaan alamaisten hallinnasta... Koska eihän kukaan tahallaan sellaista tekisi?
Ja maskithan siis todellakin toimii...
Uudessa-Seelannissa on jo keskitysleirit käytössä. Siis oikeasti. Diktaattori näyttää näinkin harmittomalta:
"Hihihii! Eheii meillä mitään ihmisoikeuksia kunnioiteta, ne on ihan hömpsistä pömpsis semmoset."
Mutta sen sijaan, että kiinnitettäisiin meediassa huomiota ilmiselvään fasismiin, fantisoidaan fasismia sinne missä ei suhtauduttu körönään vakavasti:

Kymmenet tuhannet ihmiset muodostivat 30 kilometrin mittaisen ihmisketjun Vilnasta Valko-Venäjän rajalle – vastaavia tempauksia ympäri Eurooppaa

Jeah, "tempauksia". Ihan on spontaanisti ihmiset kekkaisseet, että hei ojennanpa käteni, ja joku tarttuu siihen, ja sitten taas joku, ja kohtahan sitä ollaankin Valko-Venäjän rajalla. Yhtään ei ole masinoitua mikään tässä kaikessa.

Samaan aikaan Malissa on jo kipattu hallitus nurin, ja Libanonhan raunioitettiin jo tovi sitten. Israel on pommittanut Gazaa rapiat kymmenen päivää putkeen, mutta mitäpä tuosta. Kehitellään mieluummin verukkeita sille, miten kaikki nuo riemut saadaan tuotua kotikamaralle:

Joukkoaltistumiset lisääntyneet kouluissa, päiväkodeissa ja urheiluseuroissa eri puolilla maata: Kymmeniä lapsia, nuoria ja henkilökunnan jäseniä asetettiin tänään koronakaranteeniin

Tämä ei perustu mihinkään. Mikään tiede ei tue mitään siitä, mitä tapahtuu. 

"Miten ihmiset siellä muualla voivat sallia hirmuhallintoja?" Ihan samalla tavalla kuin kaikkialla aina: olemalla kyseenalaistamatta mitään; suostumalla niihin pieniin idiotismeihin joita väkisin työnnetään, koska eihän tuosta (paljon) haittaakaan ole – kun koetaan, että on pienempi vaiva ihan vain taipua.
Sata vuotta sitten itänaapurissa näytti tältä – koska koettiin, että on vähemmän hankalaa olla puuttumatta kommunistien puuhasteluun, kuin ilmaista milloin touhussa ei näyttäisi olevan mitään järkeä.

Ei kommentteja: