2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 5. elokuuta 2020

Elämää avovankilassa

Monella tapaa paradoksaalinen teksti:

Kiina aivopesee uskonnollista vähemmistöään uudelleenkoulutuskeskuksissa – ”Kauheudet ovat saaneet jatkua pitkään aika vapaasti”

Yhtään en epäile, etteikö Kiinassa tapahtuisi juuri tällaista – mutta kun asiasta kirjoittaa Kirkko&kaupunki... Kaikki uskonnot ovat järjestelmällistä aivopesua. Ihmiset eivät haaveilisi pelastajamessiaista – vaan ottaisivat itse vastuun omasta elämästään –, jos nimenomaan uskonnot eivät olisi istuttaneet tuota ajatusta heidän päihinsä.
Tämä kuva voisi olla minkä hyvänsä koulun pihalta.

Ristityt kastetaan jo ennen kuin lapsen tajunta on eriytynyt omaksi entiteetikseen. Murrosiässä hoilataan jeesuksista riparilla. Naimiset julistetaan kirkossa; samoin kuolemiset. Kirkot siunailevat milloin mitäkin – koska niiden funktio on irrationaalisen laumoittamisen istutus ja ylläpito.
666 – for your health, of course...

Islamissahan tämä sieluuntunkeutuminen on monta astetta penetratiivisempaa – mutta ristin-uskossa se on ollut sitä aiemmin. Mikään ei ole pyhää uskonnoille, vaan kaikkien kaikki yksityisasiat kuuluvat niille, joilla pahimmin heittää päästä – niin kuin kaikessa.

Puolueet ovat kirkkoja. Järjestöt ovat kirkkoja. Kaikki korporaatiot pyrkivät tietämään ala[ma]isistaan kaiken, haalimaan lisää seuraajia, ja sitomaan [religare] heidät itseensä kunnes kuolema tai lopputili erottaa.

Verot ja jäsenmaksut ovat systemaattisen aivopesun – "Näin tää kato vaan menee" – tulosta. Kaikki käyttäytymismallit on istutettu behavioristisella väkivallalla – jota ei tunnisteta kuin ulkopuolelta.
Uiguurimuslimien sorto on saavuttanut uudet mittasuhteet. Lapsia suljetaan laitoksiin.
Päiväkodit ovat laitoksia. Koulut ovat laitoksia. Sairaalat ovat laitoksia. Laitokset on laitettu paikalleen systemaattisen ["pehmeän"] väkivallan edistämiseksi.
Videolla näkyy riveittäin ihmisiä, joiden silmät on peitetty ja kädet sidottu. Virkapukuiset miehet ohjaavat heitä juniin.
Samaan aikaan meillä Suomessa halutaan, että ihmiset peittävät hengitystiensä junissa – mielivaltaisen/hyödyttömän/haitallisen ohjeistuksen tuloksena.
Noinkohan tämäkään oireeton kantaja tietää mitä tulee protestoineeksi?
Helsingin Sanomien viimevuotisen reportaasin mukaan Xinjiangissa sijaitsevan Aksun kaupungin kaduilla ei enää juuri kuulu rukouskutsuja. Hijabeja tai halal-mainoksia ei näy.
Länsimaissa uudenlainen hijab-käytäntö valtaa yleiset paikat samalla kun meediosto joikaa uskontunnustustaan, joka on fantisoitu hierofanttien diktatorialla.
”Yhä kotona asuvien uiguuriperheidenkin arki muistuttaa elämää avovankilassa. Edes omassa olohuoneessa ei voi puhua vapaasti, koska joku saattaa kuunnella koko ajan”, toimittaja Katriina Pajari kirjoitti.
Avovankilakäytäntö oli maailmanlaajuinen kokeilu vielä tovi sitten; ihmiset vain kuvittelivat kaiken olevan vapaaehtoista.
Australian avovankilassa on tätä nykyä kotonapysymispakko, jota seurataan fasistisella otteella – ja siis meidän kaikkien puhelimia ynnä muita vempaimiahan kuunnellaan koko ajan, kuten jokaisen pitäisi jo tietää.
"Pandemia"

Kesällä saksalaistutkija Adrian Zenz julkaisi raportin, jonka mukaan Kiinan viranomaiset pakkosteriloivat uiguurinaisia. Kiina kiistää väitteet.
Sterilointi on tuttua puuhaa rokoteuskovaistenkin parissa: etnisesti segregoiduille kansanryhmille on työnnetty "ennaltaehkäisevien" litkujen joukossa steriloivia aineita – mutta tästähän ei meediosto muista päästää pihahdustakaan.

Tässä on kyse samasta huomionsiirrosta, jota kaikki kultit käyttävät: "Tuolla tehdään ihan samaa kuin meilläkin, mutta ollaan hei hiljaa tästä meidän tyranniasta ja keskitytään noiden toisten tyranniaan". Ne autoritaariset otteet, joita löytyy ulkomailta, tulevat päätymään myös tänne pohjanperukoille – jos siis ihmiset eivät ajoissa huomaa ruveta hangoittelemaan vastaan ja aktiivisesti kieltäytymään systeemisen väkivallan suosimisesta.

Nämä asiat tapahtuvat juuri niin hiipien kuin annamme niiden tapahtua. Koska hyvänsä voimme lopettaa alistumisen ja nöyristelyn, mutta aina muutaman sukupolven välein jokainen yhteiskunta sortuu milloin minkäkin despootin alla, ja Uusi Perverssi tuntuu ihan normiarjelta jos proggressio on tapahtunut riittävän salakavalasti.

Ei kommentteja: