2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Kakka valuu ylämäkeen

Bloody 'ell. Jokin siinä narratiivissa olikin oudosti kenollaan. ...koska koko Israel-konsepti on brittiläinen keksintö! Koko siionismihössötys on kehitetty ihan vaan sitä varten, että saadaan pidettyä Lähi-Itä – ja Eurooppa – mahdollisimman rauhattomana. Kukaan ei ollut kuullutkaan mistään "luvatusta maasta" ennen kuin britit alkoivat tuota ajatusta masinoida 1800-luvun alkupuolella.

Tässä VHS-nauhoitus Anton Chaitkinin luennolta vuodelta 1994 (alussa on häiriöitä, ja joku räplää aikaleimatekstejä, jotka väittävät vuoden olevan 1984, vaan milloinkapas nuo merkinnät on oikeaa päivää näyttäneet...)
Harvempi tuota varmaan jaksaa ruveta katsomaan – vaikka syytä todellakin olisi – kun mittaa on kaksi ja puoli tuntia ja kuvasuhde on väärä eikä tuota fläppitauluakaan näe lukea... Ja siis tämä jos mikä on salaliittoteoria – joka siten täten ei mitenkään voi pitää paikkaansa, kuten sattumateoreetikoilla on tapana tarkkaan asioita monta sekuntia pohdittuaan todeta.

Kuten tässä viime päivinä olen tullut luodanneeksi, Lontoon City – tuo vapaaherrojen ikioma lymypaikka – pyörittää käytännössä kaikkea. Ja kaiken pyörittäminen tarkoittaa mahdollisimman heikkoja valtioita. Esim. koko Eurooppa tällä hetkellä on heikompi kuin koskaan toisen maailmansodan jälkeen – ja tämä on ihan tarkoituksellista.

Imperiumi toimii parhaiten silloin kun sillä ei ole rajoja – ja kun tavallinen tallukka ei yhtään tiedä mikä yhteiskunnassa on sallittua ja mikä ei (kuulostaako tutulta?).

Chaitkinista voisi joku sanoa, että tällä miehellä on agenda – mikä varmastikin pitää paikkansa, mutta kenelläpä ei olisi. Kerran jos toisenkin tyypin puheet kuulostavat suorastaan profeetallisilta kertoessaan ilmiöistä jotka tänään ovat todellisuutta, ja tuolloin eivät vielä niinkään olleet. 

...Koska kyse on metodista: hajoita ja hallitse: riko moraali kaikin mahdollisin keinoin, pidä epävakautta yllä, sensuroi, levitä vääriä tietoja... Meidän tämänhetkinen yhteiskuntamme toimii juuri noin. 

Kun Chaitkin ilmaisee ilmiselvän pöyristymisensä tuon ajan popkulttuurista, hän ei ollut nähnyt vielä yhtikäs mitään: tänä päivänä kakarat nauraa räkättävät kidutuspornoelokuvien splatterille, ja lasten fanittamat idolit markkinoivat mahdollisimman löyhää seksuaalimoraalia todella häiriintyneiden videoiden takoessa perversioita tajuntaan. Tokihan kehitys oli hyvässä vauhdissa jo tuolloin (se koko ajan on), mutta matsku oli nykyiseen verrattuna vielä melkoisen pliisua.

Tämä kaikki on aivan tarkoituksellista. Mitä äärimmäisemmin ihmiset saadaan eläimellistettyä, sen parempi niille jotka eivät halua turhan älykkäitä alaisia. Juuri siksi ne, jotka ovat liian väsyneitä ajattelemaan (eli aivan liian monet), kuvittelevat tekevänsä jotain moraalisesti oikein hinkuessaan lisää tätä kotikulmille:
Jos engelska ei oikein taivu: noissa kylteissä puhutaan mestauksista ja joukkomurhista oikeutettuina metodeina islamin viljelylle. Englannissa. Näiden mielenosoittajien mielestä kaikki ei-islamistit pitäisi tappaa. Ei mitään vihapuhetta☑ ole havaittavissa?

Ja kuten Chaitkin tuossa aiemmin tuli todenneeksi: tässä ei ole kysymys uskonnoista. Tämä kaikki kuuluu suunnitelmaan, jossa ihmisen kehitys pysäytetään, jolloin kaikki ylijäämä valuu luonnonlakien vastaisesti täsmälleen samaan suuntaan kuin aina: ylöspäin.

Ei kommentteja: