2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 5. lokakuuta 2019

Mm. Israelin natseista ja ilmastonatseista

Jos jotakuta kiinnostaa, mitä maailmassa todellisuudessa tapahtuu, Last American Vagabond on erinomainen kanava aloittaa. Paino on luonnollisestikin USSAn hyökkäyspolitiikassa, mutta koska meikäläisetkin meediot nielevät purematta kaiken, mitä "Demokraateiksi" nimetty jenkkilän kommunistipuolue haluaa megafoninäyttelijöidensä kertovan, narratiivi on joka tapauksessa sikäläisessä propagandassa.

Jostain syystä en saa lisättyä kyseistä kanavaa tuohon sivupalkkiin, mutta suosittelen tilaamaan tunnin annoksen joka arkipäivälle siitä, miten meille valehdellaan lakkaamatta päin naamaa.

Yhtäältä kyllästyin jo parissa viikossa taas kommentoimaan kotimaan uutisointia, joka puusilmäisyydessään kertoo karua kieltä siitä, että toimittajat ovat joko idiootteja, tai sitten kollektiivisessa psykoosissa – joten lakkaan lukemasta harhaisia höpinöitä... Olisi varmaan paikallaan jatkaa noiden päivittäisten manifestien ruotimista, koska noita ilmiselviä valheita ei suuri osa jaksa tunnistaa – ja viesti menee perille vain jankkaamalla (mitä meediot tekevät hartiavoimin). Mutta koska lehtiä lukemalla tulee vain huonolle tuulelle, keskittynen jatkossa ihan muuhun.

Lisään tähän vielä toisen, eriteemaisen videon – aiheesta Milankovicin syklit, jotka selittävät lähestulkoon kaiken ilmaston vaihteluista. Ei olisi vaikea asia ymmärtää, mutta niin: joko vallalla on idiotismi tai psykoosi.

Ei kommentteja: