2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Leimuavaa höpönpöppöötä

Kalifornia on jännä paikka. Jostain syystä siellä vuosittain palaa asuinalueita – toisin kuin missään muualla maailmassa.
...ja joidenkin mielestä on tosi jännää sekin, että talot tuhoutuvat täysin, vaikka mitään ympärillä ei ole palanut.
...mutta siis, sattumateoreetikkojen mukaan tää nyt vaan menee näin. Kaliforniassa. Joka vuosi samaan aikaan. Aina samalla tavalla. 
Joidenkin mielestä (ei tietenkään minun hyvänen aika) tämä on samaa sarjaa kuin kovaa tuulta teeskentelevät meteorologit ja ennen lähetystä vitsejä murjovat murtuneet joukkoammuntojen uhrien omaiset ja vapaalla pudotuksella sortuvat rakennukset – mutta onneksi me täyspäiset tiedämme paremmin, ja vain hymähtelemme vaivaantuneesti näille jutuille.

Kun nyt ei ihan ulkomuistista saanut päähänsä, että mitkä ne okkulttiset uhrauskaudet olivat (allegedly, of course, duh), niin luonnollisesti tuli duckduckgouattua asiaa. Yllättävää että ensimmäinen sivu, joka ei liity johonkin leffaan tai sarjaan, näyttää tältä:
Tämän täytyy olla sattumaa, tämänkin. Mikäpä ei olisi.

Noh. Nyt kun tuli vaihteeksi hiukan hyllyvälle alustalle hypättyä... Kaikki muistaa Oumuamuan? Sen ulkoavaruudesta saapuneen pitkänomaisen vierailijan, joka sitten singahti takaisin. Jota ei ole nähty – kun se nyt vain vilahti tuolla äärettömässä pimeydessä johon ei kamerat sattuneet sojottamaan – mutta josta on tehty mallinnus, jonka sen taas ovat kaikki nähneet. Eli siis tämä:
22012020: Jaha, miksiköhän tämä nyt sitten on kadonnut?
Tuo siis on mallinnus, josta kaikki ajattelevat, että tuoltahan se näytti. Mutta kukaan ei siis tiedä miltä se oikeasti näytti. Sen koostumuksesta on kerrottu että oudon paljon metallia siinä tuntui olevan, eikä mitään komeetalle tyypillistä häntää ollut havaittavissa.

Ja se, mikä on viime aikoina herättänyt – hyvin pienissä piireissä, mutta kuitenkin – keskustelua, on Oumuamuan fysiikan lakeja rikkonut käsijarrukäännös sen suunnatessa takaisin sinne mistä tuli. Tämä on siis ihan tieteellisten tieteilijöiden merkillepanema judanssi. 
Mä niin tiiän, että se oli oikeesti tämä:
Tittididittididittittittididiidittittididiidittittii! Johan tuota on öbaut nelkeet vuotta saanut odotella. Kohta Viperit vaan viuhuu. Tämmöttis:

Ei kommentteja: