2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 27. lokakuuta 2018

Faktat eivät kuulu sananvapauden piiriin

...on näemmä Euroopan "ihmisoikeus"tuomioistuin linjannut. Itävaltalaisnainen on luennollaan kysynyt, miksi kutsutaan aikuista miestä, joka avioituu kuusivuotiaan tytön kanssa, ja konsumoi kyseisen avioliiton tämän ollessa yhdeksän – joten kyseinen luennoitsija on luonnollisestikin tuomittu syylliseksi nk. "uskonrauhan" rikkomiseen.

YLEn sivulla asian kommentointi ei näemmä ole mahdollista, ja Hesarissa koko juttu on maksumuurin takana. Sensuuri se kyllä kuuluu sananvapauteen.

Tässähän ei ole mitään uutta. Länsimaissa ei ole vuosiin saanut sanoa mitään... Tai itse asiassa täällä ei enää tiedä mitä saa sanoa. Olemme menossa kohti neuvostoliittoa – ja kaikki tietävät sen. Kuten tiesivät edellisessäkin neuvostoliitossa. Itsepetos on vahva vietti.

Mutta kun nyt heikoilla jäillä taas ollaan – pari knoppia viikonlopun ratoksi. Tässä nykyään niin kovasti framilla olevassa profeetassa on eräs fyysinen piirre, jota nykyään kovasti koitetaan mustamaalata. Eräskin vierailija kun sattui tulemaan tämän miekkalähetystyöntekijän leiriin, häntä opastettiin pääjehun puheille kertomalla: "Jep, se on toi valkonen kaveri tuolla."

Perimätieto on täynnä Muhammedin valkoisuuden ihailua. Jummijammi että oli muuten valkoinen mies.

Tässä nyt ei sinänsä kauheasti ylpeilemistä ole, kuten ei myöskään siinä, miten aikalaisjuutalaiset naureskelivat, miten herkkäuskoinen tämä valkoinen profeetta oli: "Tuolle kaverille voi sanoa ihan mitä tahansa, ja hän uskoo sen." Niinpä Muhammed muunmuassa kertoo, miten hän todisti auringon plumpsahtamista tiettyyn lampeen jossain maailman äärissä, ja mitä kaikkea muuta: lensikö hän puolikkaalla hevosella kuuhun, ja halkaisi sen? Jotain tuonne päin. Joko maailma on huomattavasti fantastisempi paikka kuin mitä kuvittelemme, tai sitten tämä profeetta jauhaa paskaa ja railakkaasti.
Muhammadhan ei toki itse osannut kirjoittaa eikä lukea. Kaikki tarinat on saatu kirjoihin ja kansiin satoja vuosia tapahtumien jälkeen vimmaisten editointikiistojen jälkeen (mistähän tämä on tuttua?) – ja kuten Jeesuksenkin kohdalla, päähenkilöä todennäköisesti ei ollut olemassa – kuten ei ollut Moosesta eikä Abrahamia eikä Nooaa eikä Daavidia (eikä Jerikolla koskaan ollut muuria jota pasuunoilla olisi voinut romauttaa, jne., jne.).
Ai niin, ja mielenkiintoinen knoppi myöskin jostain perintötiedon parista – nämä löytyvät kyllä kaikki ihan uskonoppineiden virallisista kirjoista; siitä vain pläräämään: Muhammed jossain jollekulle sanoi suunnilleen näin: "Jos valehtelen, katkaiskoon jumala aorttani." Ja kun hän havaitsi tulleensa myrkytetyksi, vaikka oletti jumalansa suojelevan itseään moiselta, tiedetään profeetan sanoneen: "Tuntuu kuin joku olisi katkaissut aorttani." Toisin sanoen, profeetan viimeiset sanat olivat: "Hups, taisin vähän juksutella – koko ikäni."

---

Kuuskeetluvulla, kun Cassius Clay vaihtoi nimensä Muhammad Aliksi, hän ei selvästikään tiennyt, että hänen "orjanimensä" kuului miehelle, jota ilman Yhdysvalloissa edelleen olisi orjuus; Lincolnillahan ei ollut mitään aikomusta orjuutta poistaa – mutta Cassius Marcellus Clayn sinnikkään kampanjoinnin takia joutui siihen taipumaan. Toiseksi, sekä Muhammadilla että Alilla perimätietoon kirjattuna oli molemmilla orjia, mustia sellaisia. Ja Muhammad siis oli valkoihoinen. Ja islamin ansiosta maailmassa edelleen on noin 30 miljoonaa orjaa. Seksiorjiksi erityisesti halutaan sinisilmäisiä blondeja.
...Josta tuleekin mieleen pornoelokuvien pohjimmainen ponnin: juutalaiset sällit halusivat nussia katolisia gimmoja, kuvata siitä todistematskua – ja myydä syntyneet rainat eteenpäin voitolla. Täydellinen goyn nöyryytys.
---

Jos nyt islamfaktojen jälkeen judeokristityt kokevat aihetta ylpeilyyn... Nämä kaikki kultit ovat tuhonneet maailmaa – ja ihmisyyttä – kilvan viimeiset kaksi tuhatta vuotta, ja kirjoittaneet historiasta fiktiivisen kronikan, jonka ilmiasu on vallinneen todellisuuden irvikuva.
Minkäköhän ilmiön kyseenalaistamisesta Saksassa tänäkin päivänä joku istuu vankilassa? Miksiköhän? Mitä Voltaire sanoi (oikeasti ei sanonut) hallitsijoista ja kyseenalaistamisesta?
Kaikki kolme teokratiaa päällisin puolin ovat uskovinaan samaan jumalaan, mutta synkretistisinä kultteina ne ovat vain sulauttaneet kaikki vastaantulleet jumalat yhteen ja samaan muottiin. Kukaan ei enää tiedä, mistä jumalasta puhutaan kun puhutaan yhdestä ainoasta jumalasta.

Uskonnot ovat politiikkaa, ja niiden tarkoitus on tehdä ihmisistä tottelevaisia tappokoneita. Kun uskot järjettömiä tarinoita silloinkin kun kaikki reaalitodellisuus väittää niiden olevan selkeästi valheita – silloin sinut voidaan lähettää missiolle, jossa toisinuskovat eivät enää ole ihmisiä. Amen.* 

*oli egyptiläinen auringonjumala, kuten hyvin tiedetään.

Ei kommentteja: