2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 25. helmikuuta 2017

Washington Post promoaa pedofiliaa

Kyllä, Amazonin omistaja Jeff Bezos, joka siis omistaa myös Washington Postin, on pestannut kolumnistikseen tunnetusti pedofiilinä pidetyn John "Skippy" Podestan. Kun nk. P&G eli Pizzagate eli Pedogate ei tutkimusten osalta edisty (koska johtavia ihmisiä vastaan ei syytteitä nosteta vaikka miten selkeitä syitä esitettäisiin), on ilmeisesti ihan ookoo päästää potentiaalinen sekopää kirjoittelemaan miten ihmisten pitää ajatella.

Koska Hesari on tunnetusti Washington Postin kritiikitön soihdunkantaja, kävin vilkaisemassa, josko lapsirakkaan Skippyn hirmu luotettavat horinat FBI:n ja Venäjän yhteyksistä olisivat löytäneet tiensä myös kotomaamme kamaralle. Olivathan ne, Clinton News Networkin kautta.
Skippy vasemmalla, Tapper oikealla (180318: kappas, vaihteeksi yksi kuva lisää on kadonnut virtuaaliavaruuteen. Näihin kohtiin pitäisi kehitellä semmoinen overlay-kuva, jossa hymyilevä auktoriteettihahmo iskee silmää ja sanoo: "Sensuuri, sinun hyväksesi jo vuodesta keppi ja kippo.")
Tässä kivassa kuvassa Skippy (ja pari muuta Hillaryn vaalijärkkäriä) sekä CNN:n Jake Tapper chillaavat lapsille johonkin tilaisuuteen rakennetussa ovaalitoimistossa.

Seuraavaksi kuvakaappaus korporaatiojournalisti Tapperin mielenkiintoisesta tweetistä vapaalle journalistille, joka tutkii tiiviisti näiden tyyppien suuntaan viittaavia lapsikauppakuvioita:
On se hauska mies tuo Jakke! Hauskemmaksi jutun tekee se, että tämän leikkisän uhkauksen kohteeksi joutuneen Seamanin ystävä, joka hänkin tutki samaa kuviota, puukotettiin jokin aika sitten kuoliaaksi. Samoin kuin myös tämän puukotetun journalistin ystävä, joka oli hänkin tutkinut samaa aihepiiriä.

Siis kaksi murhattua vapaata journalistia saman aiheen parista – ja kolmannelle melko häiriintyneen oloinen viesti. Tässä ei millään voi olla mitään hämärää.

Joten epäiltyjen lastenraiskaajien vinkit toki kelpaavat laatulehti Helsingin Sanomille – koska eihän heitä vielä ole edes syytetty mistään. Tokihan islamofilia on jo osaltaan pedannut tätä ajattelumallia: suvaitsevaistolle lastenraiskailu on vain kosmopoliittista pöhinää.

Tässä alkuvuodesta on pidätetty puolentoistatuhatta pedofiiliä – enemmän kuin yleensä vuodessa. Skippy & co.:lle tulee vielä kuumat paikat: kolmannes Kukkulan kuninkaista löytyy listalta, jonka mahdollisen implementoinnin takia turvallisuusneuvonantaja Michael T. Flynnille (joka ei myöskään puoltanut hinkua hyökätä Iraniin) hankittiin potkut...

Nämä elementit eivät ole ihan terveitä. He haluavat sodan Venäjää vastaan; sen takia Putinia on viimeiset viisi vuotta mustamaalattu. Näille sielultaan nyrjähtäneille sota on lautapeli: heidän itsensä ei tarvitse uhrata raajojaan, mielenterveyttään, elimiään eikä elämäänsä rintamalla. CNN perustettiin Kuwaitiin hyökkäämisen vuoksi, jotta tuota spektaakkelia voitaisiin jakaa koko maailmalle.

Mutta jos he onnistuvat tämän kärkkäästi tavoittelemansa sodan lietsomaan (ja siinä on Hesari kivasti ollut apuna), se tarkoittaa että Suomi tulee olemaan siinä mukana, halusi tai ei – ja jälleen päästään todistamaan aitiopaikalta, miten kynä on miekkaa mahtavampi.

Ei kommentteja: