2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 20. helmikuuta 2017

Seitsemännen kerroksen väkeä

Tillerson äskettäin potki nk. "Seitsemännestä kerroksesta" väkeä pihalle. Kyseessä on kansanvallalle nyrpistävä popula, joka on katsonut asiakseen suodattaa hallitukselle menevät asiat etukäteen. Nämä heebot ovat siis toimineet demokratian portinvartijoina keskuspankkien puolesta.

Tilanne tuskin tulee isommin helpottumaan, koska nämä elementit ovat kovasti varustautumassa "amerikkalaiseen kevääseen", joka sisältää samanlaista mellakointia kuin arabikevät – joka siis oli samaisen konklaavin järjestämä. Trump halutaan pois vallasta keinolla millä hyvänsä, ja sehän – kuten olemme nähneet – tarkoittaa älyvapaata paikkojen rikkomista.

Seitsemäs kerros taustajoukkoineen vaikuttaa myös Euroopassa; Hollande järkättiin aikoinaan Ranskan johtoon, ja Merkel halutaan pitää kanslerina. Ja sota Venäjää vastaan ois kiva. Pankkijärjestelmä joka tapauksessa tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa.

Ai juu, ja Blackwater duunailee jotain salaista operaatiota Keski-Afrikassa.

Tässähän on se jännä – ja perin ironinen – judanssi, että mikäli se jääkausi (josta äskettäin kirjoitin, ja jatkossa kirjoitan lisää) alkaa, meistä tulee pakolaisia. Pohjoisen pallonpuoliskon väki lähtee valumaan etelään, ja... Mitenkähän avosylin meidät otetaankaan vastaan?

Ei kommentteja: