2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 23. helmikuuta 2017

Ah, meedia!

Ei taas tiedä mistä alkaisi kun infosfääri tulvii vääriä tietoja, (tahallisen) vääriä tulkintoja, juoruilua, organisoitua panettelua, osatotuuksia ja huhupuhetta. Tästä maailmasta on tosiaan tullut joku ihmeellinen peilimaa, jossa oikea on vasen ja väki näkee lähinnä vain lukemattomia reflektioita omista mielipiteistään.

Katsotaanpa vaikka yhtä kehityskulkua: 
1) Yhdysvallat laukaisee ohjuksen Tyyneenmereen (lehdistö on hiljaa) 
2) Pohjois-Korea laukaisee ohjuksen Tyyneenmereen (lehdistö ei ole hiljaa) 
3) Kim Jong-Man murhataan (lehdistö ei ole hiljaa). Vaikka tyypillä on "tappouhkaus" niskassaan ollut viisi vuotta ja kaveri silti kulkee ihan avoimesti ympäri Aasiaa... Jotenkin viiden vuoden jälkeen vasta onnistutaan; en olisi kauhean huolissani Pohjois-Korean uhasta...
4) Kiina siirtää joukkoja Pohjois-Korean rajalle (lehdistö on hiljaa) 
5) käy ilmi että Kim Jong-Man ei ollut Kim Jong-Man (lehdistö on hiljaa).
En tiedä pitävätkö nuo "lehdistö on / ei ole hiljaa" –merkinnät paikkaansa, koska hermoja säästääkseni lukaisen nykyään vain päällimmäiset otsikot (ja lähinnä vain otsikot) – mutta jos pitävät, en ole yllättynyt.
Toinen esimerkki: 
1) Merkel rupeaa pusaamaan lakia, jolla "pakolaiset" saavat äänestysoikeuden heti maahan astuttuaan 
2) Merkel haluaa kaikesta aiheuttamastaan kaaoksesta huolimatta yhä enemmän "pakolaisia" 
3) vaalit on tulossa.

Veikkaan että ykköskohtaa ei kauheasti ole lehdistön fokuksessa ollut, ja jälkimmäiset enintäänkin kontekstissa: "Me tarvitsemme työvoimaa / meillä on velvollisuus / muistetaan holokausti jonka aikaan kukaan meistä ei ollut olemassa, joka on itse asiassa muslimien tavoitteena ja jota ei varsinaisesti tapahtunut, mutta".
Hektinen! Miten niin ei tapahtunut? Totta kai se tapahtui! Mä olen nähny kuvia, mä olen kuullu tarinoita – koko ikäni! Onko tässä nyt joku natsi äänessä?
Treblinkassa on maaperämittauksilla koitettu löytää joitain merkkejä siitä, että siellä olisi ollut jotain – luita, rakennuksia, tuhkaa... Jotain, mitä tahansa joka puoltaisi sitä että siellä on joskus ollut keskitysleiri. Ei ole löytynyt.

Auschwitchiin (jota Neuvostoliitto myös käytti keskitysleirinä* sinne päästyään) ilmaantui sodan jälkeen kyltti, joka kertoi miten 4 miljoonaa juutalaista oli tapettu siellä. Kymmenen vuotta myöhemmin tilalle oli vaihdettu kyltti, joka kertoi 1,4 miljoonasta juutalaisesta. Nykyään luku on 1,1.
Vaikka uuneja olisi poltettu viisi vuotta putkeen 24/7 (mikä toki rikkoisi uunit noin päivässä), olisi tuo viimeisinkin luku melko lailla mahdoton. Yhden ruumiin täydellinen hävittäminen löytymättömiin vaatii vähintään kaksi tuntia krematointia, ja nimenomaan uunissa.
"Kaasukammiosta" on etsitty jälkiä zyklon-b:stä. Jos kyseinen "kammio" olisi ollut käytössä, ainetta ei tarvitsisi etsiä koska siellä ei edelleenkään voisi oleskella – mutta rakenteista ei löydy jälkeäkään kyseisestä aineesta. Vaatevaraston suunnalta löytyy, koska sitä käytettiin nimenomaan täiden torjuntaan – johon se on tarkoitettukin. Täiden takia vangit puettiin vankipukuihin, ja heiltä ajeltiin hiukset. (Kaasutuksia kyllä toteutettiin, se on totta, mutta ei ollenkaan väitetyssä systemaattisessa mittakaavassa, eikä tämä kohdistunut pelkästään juutalaisiin. Holokausti on lavastus, jolla oikeutettiin kaikkea oikeustajua vastaan rikkova Israel-konsepti.)
Mitään ei puhuta vankien varietee- tai konserttiesityksistä, omasta valuutasta, futismatseista – joista kaikista on todisteet olemassa – vs. tosina esitetyt groteskit tarinat lampunvarjostimista joita ei ole olemassa ja tapahtumista jotka ovat fyysisesti mahdottomia. Tai siitä, että natsien tuomintaan käytetyt näytösoikeudenkäynnit olivat nimenomaan sitä: näytöksiä.
Keskitysleirivangit olivat laihoja, koska eräät sankarit olivat pommittaneet maan kaikki kulkuväylät niin, että elintarvikkeet eivät enää kulkeneet. Nämä "ihmisyyden puolella" olleet sankarit pommittivat myös Dresdenin, joka oli pakkautunut täyteen kotiseuduiltaan paenneita naisia, lapsia, vanhuksia ja haavoittuneita. Useamman päivän pommitukset pakolaisleirikaupunkiin, joka tiedettiin pakolaisleiriksi.

Vuonna -33 lehdistö julkaisi etusivulla siionistien sodanjulistuksen, jossa "Juudea" julisti sodan Saksalle. Siionin kukkuloita itselleen hamuava joukko – se, joka ei koskaan ole tuolla alueella asunut, mutta väittää asuneensa – tunnetaan suht yleisesti nimellä "saatanan synagooga". Miksi? Koska kyseinen popula valehtelee aivan kaikesta lakkaamatta, ja aiheuttaa loputonta tuhoa ja dekadenssia kaikkialla missä vaikuttavat. (Todettakoon nyt tässä se itsestäänselvyys, etten luonnollisestikaan tarkoita/oleta kaikkien juutalaisten olevan saatanasta – mutta talmudin ohjeisto on kyllä melko pirullista matskua...)
Kas täälläpä 109 mestaa, joista juutalaiset on karkotettu vuodesta 250 eteenpäin – jatkuvan yhteiskuntarauhaa rikkovan vehkeilyn takia. Mukana myös 65 kertaa kun YK on tuominnut Israelin toimet (ja tuo lista ylettyy vain vuoteen -92 saakka!) ja 30 kertaa kun Yhdysvallat on kumonnut YK:n päätöksen Israelin suhteen.
Kai te tiedätte, – tiedättehän te? – että Israelissa juutalainen voi mennä naimisiin ainoastaan juutalaisen kanssa, koska halutaan että rotu pysyy puhtaana? Että askenazijuutalaiset pitävät juutalaisuutta nimenomaan rotuna. Übermensch, tiedättehän. Ja että "anti-semitismi" on heille vain hyvä vitsi, koska seemiläiset kansat ovat arabeja, ja euroopanjuutalaiset eivät ole. Euroopanjuutalaiset ovat Kaukasuksen pohjoispuolisia kasaareja**, jotka he taas ovat hunnien jälkeläisiä, jotka ottivat juutalaisuuden käteväksi työkaluksi muslimien ja kristittyjen puristuksessa.
Ja kun antifasismifasistit kiekuvat Hitleriä, he toteuttavat saatanan synagoogan agendaa, jossa kansleri, joka nosti maansa näiden nk. "juutalaisten" aiheuttamasta hyperinflaatiosta ja samojen elementtien pakotettua hänet sotaan, demonisoivat miehen leimakirveeksi, jota voidaan käyttää kenen tahansa vaientamiseen.
Tämä sinappikaasuna vellova jatkuva sumutus... Harvemmalle tulee varmaan mieleen, että freonin ja "otsonikadon" välille kyhätty fiktiivinen hysteriayhteys oli vain alkusoittoa, jolla testattiin myöhemmin käyttöön otettavaa maailmanlämpenemis-agendaa – joka on vain yksi versio joukkojenhallinnasta. Koska länsimaat alkavat olla ateismiin kallellaan, tarvittiin joku uskonnontapainen instrumentti, joka ajaa ihmiset uskomaan asioihin jotka eivät ole totta, ja toimimaan irrationaalisesti – koska irrationaalisia ihmisiä on helpompi ohjailla: "Kaikkien, ihan kaikkien ihmisten koko maailmassa pitää ostaa uusi jääkaappi, koska muuten maailma tuhoutuu".

"Religare" tarkoittaa "tiukkaan sitomista" – mikä selittääkin uskonnon sadomasokistisen bondage-luonteen melko tyhjentävästi. "Tuodaan hei sekulaaristuvan väestön keskelle äärifanaatikkoja, jotka halveksuvat ihan kaikkea mitä edustamme – jättekul, eller hur?"

Ai niin, ja Israelin ikioma talmudnatsijihadistijärjestö Mossad räjäytti vastikään iranilaisen ydinfyysikon tuonpuoleiseen rattinsa takaa. Tämä oli viides vastaava tapaus. Mitä tekee lehdistö? Laittaa sanan "terroriteko" lainausmerkkeihin.

---
*Niin, ja tokihan te tiedätte, että keskitysleiri on englantilainen keksintö, joka otettiin käyttöön buurilaissotien aikaan?
 **Tähän kasaariaiheeseen tarvii palata myöhemmin, koskapa sen rinnalla kulkee vastaavia narratiiveja – ja koska tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet jo tässä tekstissä piilevän ristiriidan, jolla joko on merkitystä, tai sitten ei...

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Näitä sumutuksia kaikkiin suuntiin on nykyään niin paljon, ettei enää ole mahdollista sanoa mikä on totta ja mikä ei.

Masentavaa.

kasbach kirjoitti...

Tämä on totta. Mitä pidemmälle syventyy mihinkin asiaan, sen selvemmäksi käy, etten tiedä mistään mitään. Ja samaan aikaan hyvin moni kuvittelee tietävänsä kaikesta kaiken... Mutta toisaalta tiedonetsintä ei käy kyllä tylsäksi missään kohtaa, mitä voinee pitää positiivisena asiana. Eikähän siellä pelkkää negatiivista vastaan tule, vaikka voittopuolisesti melko musertavaa matskua löytyykin.