perjantai 6. tammikuuta 2017

Selkärangattomat

Niin. Mitenpä Hesari eilen huomioi sen, että jälleen kerran raukkamainen joukko ulkomaalaisia pelkureita hyökkäsi ilman mitään syytä sivullisten kimppuun? Siis kaksikymmentä poikaa (joista ei koskaan ole tullut eikä tule miehiä) vastaan kaksi tyttöä. 
20:2. Varmaan miettivät siinä että "hitsi, onkohan meitä nyt kuitenkaan tarpeeksi".
No, Hesari – sen sijaan että tuosta (tai vaikkapa uudenvuoden raiskauksista) mitään mainitsisi – poseerausjulkaisi kuvan itsetyytyväisistä muslimeista, jotka haluavat perustaa natsitemppelin moskeijan arjalaiselle veljeskunnalleen tietämättömyyden ja vastuuttoman rikollisuuden propagoimiseksi tänne sivistyksen keskelle. 

Tokihan toimittaja olisi voinut siinä imaamilta kysäistä, että "Mitäs, kun teidän tähän nk. 'uskontoonne' ihan automaattisesti liitetään tämmöinen äärimmäinen raukkamaisuus, jossa hyökätään aina nimenomaan puolustuskyvyttömien kimppuun... 
Voisitko vihdoin, ensimmäisenä muslimina koskaan, irtisanoutua tuollaisesta raukkamaisuudesta? Voisitko kerrankin tunnustaa, että teidän 'uskontonne' todella yllyttää juurikin raukkamaisuuteen ja pelkurimaiseen, silmittömään väkivaltaan?
Että voisitko mitenkään ehdottaa, että nämäkin raukkamaiset, selkärangattomat pellet ottaisivat vastuun aivottomasta psykopatiastaan ja ilmoittautuisivat poliisille (vaikkapa sen uhalla, että muuten heidät erotetaan 'uskonyhteisöstä' [joka todellakin tuomitsee kaiken väkivallan, mutta jättää varsinaisen tuomitsemisen so. lainkäytön ihan oikealle oikeuslaitokselle leikkisääntöjen sijaan])?"

Mutta kysäisikö toimittaja mitään tämän suuntaista? Eipä kysäissyt. Ja kun kommentoijat sitten puolestaan alkoivat kysellä liikoja, vedettiin uutinen näköjään maksumuurin taakse* – kuten näemmä sinne ovat kadonneet kaikki mielipiteitä jakavat aiheet. Otsikoista päätellen hesari jatkaa asioiden vierestä puhumista, joten ei ihme jos eivät halua keskustelusta liian julkista.

Vapaa keskusteluhan ei kuulu sananvapauteen


Jutussa kerrottiin myös, miten nämä sankaritehtailijat juhlivat siellä Bahrainin synttäriä – mutta sitä ei turhaan mainittu, että kyseinen öljymiljonäärien maa ei ole naapurimaistaan ottanut ainuttakaan pakolaista. Eikä luonnollisestikaan kysytty, että "oisko mitenkään paikallaan, että pitäisitte naapureistanne huolta ihan siellä kotikonnuilla sen sijaan että tungette väkeä ympäri maailman?"
Sitäkään ei kysäisty, että mitäs, oisko mitään jos ihan kulttuurinvaihdollisesti rakennettaisiin sinne Bahrainiin helvetin iso kristillinen kirkko, ja juutalainen synagoga? Että oisko ookoo tämmönen?
Eikä kysäisty mielipidettä siihen, mitenkä samaan aikaan jälleen tuomitaan yksi ihminen "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan" yhden virkkeen perusteella. Että vaikka tilastojen perusteella muslimit faktuaalisesti vastaavat tällä haavaa suurin piirtein 96% terrorismista, sen pyöristäminen sataan johtaa oikeustoimiin. Että mites, imaami, onko tämmöinen puolestaloukkaantuminen mitenkään järkevää? 

Että onko muslimiyhteisön itsetunto todellakin niin olematon, että heidän puolestaan pitää loukkaantua etteivät vaan mene rikki siitä että sanotaan tosiasioita ääneen – vai voitaisiinko oikeudessa keskittyä ihan oikeisiin rikoksiin – niin kuin vaikka raukkamaisiin joukkoraiskauksiin – joista 'uskonyhteisö' voisi vaikka sanoutua ihan ehdottomasti irti, ja potkia kaikki väkivaltaiset pellet pois keskuudestaan, ja osoittaa vihdoin jonkinmoista selkärankaa?
---
*En siis pääse tarkistamaan ovatko muistikuvani itse jutusta tismalleen oikeat. Aikomuksena oli palata myöhemmin tarkistamaan sanamuodot ja rivien välit – mutta tällainen faktantarkistus ei nyt onnistu, koska en todellakaan maksa siitä, että minulle tungetaan ideologisesti järjenvastaista propagandaa.

Se toki on mainittu heti otsikossa, että supo haluaa vähän tsekkailla juttuja, koska terrorismin uhka on ilmeinen – mutta jotenkin absurdia on se, että tästä joukosta, jonka taustat pitää tsekata siltä varalta, että kaikki tietävät terrorismin linkittyvät juurikin tähän populaan hyvin hyvin kiinteästi... Että otsikon alla on sitten kuva iloisesti hymyilevästä porukasta, joka haluaa kaikki toisuskoiset hengiltä (koska heidän kirjallinen kaanoninsa siihen yllyttää lukemattomia kertoja, ja hyvin selväsanaisesti.) 

Islam on yksinomaisesti väkivaltaan ja nöyryyttämiseen perustuva kultti, jonka tavoitteena on valloittaa ja alistaa koko maailma – ja innokkaat muslimit ovat tämän hyvin moneen kertaan ääneen sanoneet ja bannereihin kirjoittaneet, mutta meidän äärioikeammisto ei vaan millään ole onnistunut näitä sanoja kuulemaan tai lukemaan. Joten tässä vaihteeksi jälleen yksi piristävä video siitä, miten onnistuneesti kulttuurien sulautuminen on tapahtunut:

Ei kommentteja: