keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Nyökyttele raivoisasti: kuolema tarttuu

...ja sen täytyy olla jonkun syy! Oletettavasti sun, kuten aina – tämäkin.

Nuorsuomalaisten Päivälehti kertoo pahaenteisesti, miten "New Yorkissa puhkesi laaja tuhkarokkoepidemia – rokote pakolliseksi sakon uhalla neljällä alueella". 

Sakko on jälleen todettu tehokkaimmaksi hoitomuodoksi – aivan kuten ilmaston on pettämättömällä skientologialla todettu paranevan verotuksella. Se on helppoa kun sen osaa:D

Harvinaisen antisemitistisesti jutussa kerrotaan tuhkarokon vainoavan erityisesti Brooklynin ortodoksijuutalaisia. Eikö lehdessä kauhulla odoteta rasismisyytöksiä ja vihapuheinkvisitiota? Ihan vaan polleasti segregoidaan yksi ihmisryhmä esille ilman sumeita epämääreitä? "Rokotuskammoiset"han ovat kuitenkin massamurhaajia, eli hitlereitä?
Kuinkahan pitkään tämä kuva tällä kertaa pysyy näkyvissä? Bibihän vastikään kertoi, miten Israelin kritisoiminen on antisemitismiä – toisin kuin oikeasti seemiläisten palestiinalaisten vainoaminen.
Herättääkö tämä tekstinaloitus kognitiivista dissonanssia? En ole edes päässyt varsinaiseen asiaan:
1. Since 2005 (and even before that), there have been no deaths in the U.S. from measles, but there have been 86 deaths from MMR vaccine – 68 of them in children under 3 years old. And there were nearly 2,000 disabled, per the aforementioned VAERS data.
...Tämän meille kertoo eräs lääkäri, joka on siis todellakin ihan kerta kaikkiaan diplomoitu MD – mikä siis kertoo kaikille yksiselitteisesti, että hän ei voi ainakaan väärässä olla. 

Kuten kerkeimmät panivat merkille, tuo on vasta kohta yksi. Suosittelen tutustumaan tekstiin – asioissa kun tuppaa olemaan useampia aspekteja kuin yksi. 

Rokotus(kaan) ei ole taikasauva, jolla puhalletaan pipi aina näppärästi pois. Lisäksi:
Tämä tilanne on ihan kaikkien rokotettavien tautien kohdalla sama: kuolleisuus on tasoittunut ihan itsekseen ennen rokotuksen kehittämistä. Ehkäpä elinolojen parantuminen hoitaa valtaosan immunisoinnista, ihan ilman medikalismia? 

Ihmisten pakkaaminen säännöllisesti samaan tilaan sitten taas ei asioita auta. Mutta sitähän meille tehdään lapsesta lähtien, edelleen. ...Käytäntö, jonka kautta opimme ilmeisen aukottomasti, että se, joka huutaa äänekkäimmin, on aina oikeassa – missä tahansa asiassa.

Ei kommentteja: