2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Meemejä & sammakoita

Kuka on kuullut, että Clinton Foundationin rikollisesta toiminnasta (linkki on jo parin vuoden takaa, eli lista on varmastikin ehtinyt pidentyä) oli juuri kuuleminen USSAn kongressissa? Varmaan aika harva, koska jostain kumman syystä lehdistön mielestä kiintoisampaa on seurata Trumpiin liittyviä sotkuja, jotka joko ovat todellisia tai sitten eivät – väliäkö sillä kumpia, kun agendajournalismia kuitenkin harjoitetaan.

...Minkä kunniaksi meemitehtailua harrastetaan taas enemmän tai vähemmän tahattomasti.
https://www.trumppet.nl/wp-content/uploads/2016/12/PEPE-TRUMP-lol3.jpg 
Hiljattain löydetty sammakkoeläinlaji nimettiin Donald Trumpin mukaan – ”Sokea eläin, joka piilottaa päänsä hiekkaan”
”Sokea eläin, joka piilottaa päänsä hiekkaan” – mitä tuosta ilmaisusta tulee mieleen? Media? Sattuvasti artikkeli liittyy fiktiiviseen ilmastonlämpeämiseen™, johon sokeasti hautaudutaan oikeiden asioiden tutkimisen sijaan.

Dermophis donaldtrump ja Pepe the frog ovat saman älämölökuurouden kruuna & klaava.

Samaan aikaan Clinton bodycount jatkaa kasvuaan soiden katveessa. Mitäpä se meediaa kiinnostaisi.
http://media.vocativ.com/photos/2016/09/2016_09_13_HillaryAtWarWithPepe4150419931.png

Ei kommentteja: