2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 20. huhtikuuta 2021

Mitään pelättävää ei ole

 1874 perustettiin American Medical Assosiation, jonka tarkoitus oli monopolisoida ihmisten terveys – ja kun sanon terveys, tarkoitan sairautta. Takapiruiksi tälle piskuiselle puoskariyhdistykselle ryhtyivät kaksi maailman rikkainta psykopaattia: Rockefeller ja Carnegie, jotka halusivat myydä öljyn-ja metallintuotannossa syntyviä kuona-aineita terveysväittämillä – ilman minkäänlaista kilpailua. Touhun potkaisi kunnolla käyntiin Carnegien sponssaama, läpeensä (bisnes)poliittinen Flexner-raportti (1910), jonka mätiä hedelmiä olemme pupeltaneet koko elämämme.

Syntyi lääke"tiede", joka todellisuudessa on puoskarointia – käärmeöljykauppaa. R&C korruptoivat koko terveydenhuoltobisneksen kouluista ja lainsäädännöstä lähtien. Ainoaksi totuudeksi rajattiin mihinkään perustumaton, Pasteurin markkinoima pöpöteoria, jonka perintönä – ihmiskunnan vitsauksena – ruumiita tuottavat rokotukset, joista on tehty hyvin pitkälti pakollisia.

Sellaista tautia kuin "syöpä" ei ollut olemassa ennen rokotuksia.

Viimeisen reilun vuoden aikana tämä puoskarointi on päässyt melkein tavoitteeseensa: maailma on pysäytetty naurettavien, lapsellisten, järkipuolien väitteiden perusteella – ja ollaan menossa vauhdilla yhteiskuntaan, jossa rokotukset on sidottu kaikkeen elämään: eläminen tehdään mahdottomaksi, jos et suostu ottamaan myrkkyä kehoosi. (Toisin)ajattelijat vaiennetaan, jotkut ottamalla hengiltä.

Tämä kuva on sikäli väärässä, että Descartes oli ajamassa mekanistista maailmankuvaa, ja tuo lentävä lause on itse asiassa nonsequitur... mutta se on silti lähempänä todellisuutta kuin oikeanpuoleisen kuvan edustama nyky"tiede".

Samaan aikaan säätiöinä tunnetut rahanpesulaitokset jatkavat kaiken tieteen korruptointia. Mikään, mitä ihmiset kuvittelevat tietävänsä, ei pidä paikkaansa – ei historiasta, ei nykyisyydestä, ei mistään. Väki jankkaa täysin järjettömiä narratiiveja ilmastointiskientologiasta ja roduista ja sukupuolista – ja samaan aikaan jää tykkänään huomiotta vaikkapa tehomaatalouden köyhdyttämä ruoka samoin kuin se, että me pukeudumme myrkyllisiin vaatteisiin, lääpimme myrkyllistä kosmetiikkaa, istumme myrkyllisillä huonekaluilla ja pakkaamme kaiken myrkyllisiin materiaaleihin. Ja vapaaehtoisesti lisäämme rikkovaa säteilyä kaikkialle pahentamaan tilannetta.

Näännytämme itsemme ja toisemme sekä henkisesti että fyysisesti tarvehierarkian pohjasakaksi – vaikka maailma olisi täynnä mahdollisuuksia ja yltäkylläisyyttä.

Hitaasti hivuttaen (melkein) koko ihmiskunta otetaan hengiltä – ja netotaan siinä sivussa tolkuttomia summia. Tähän vielä päälle tekosyillä lietsotut sodat, täysin tietoisesti ylläpidetty köyhyys ja vanha kunnon "hajoita ja hallitse"...

Minä luulen, että tuo "hajoita ja hallitse" menee ihmisiltä jotenkin tajunnan ohi; se varmaan rimmaa liikaa alkusointuineen. Meitä ajetaan aivan jatkuvasti toisiamme vastaan täysin mielipuolisilla narratiiveilla. Ja tämä siis koskee aivan kaikkia. Jatkuvasti pitää riidellä täysin idioottimaisista asioista – koska ihmiset on tarkoituksella sekä tyhmistetty että hämmennetty.

Kaikki tässä koronakerronnassa on pelkkää tuubaa. Eksperttispesialistit aivan selvästi puhuvat itsensä pussiin päivä toisensa jälkeen – koska mikään tässä touhussa ei perustu kerrassaan mihinkään –, mutta ihmisille ei vain millään mene jakeluun mikään. 

Sananvaihto alkaa olla sen verran militanttia, että ennen myöhää rationaalisia toimijoita ruvetaan yksinkertaisesti ottamaan hengiltä, massoittain – mikä maailmanomistajille sopii vallan mainiosti.

Epidemioita ei ole olemassa; ei ole koskaan ollut. On vain myrkytystiloja, ja niitä aiheutetaan täysin tarkoituksellisesti: mitä sairaampi ihminen, sen riippuvaisempi. Mitä riippuvaisempi ihminen, sen varmemmin hänelle voidaan myydä turmiollista paskaa – koska hän ei osaa eikä halua ajatella itse. Hän ei halua ottaa vastuuta omasta kropastaan. Hän haluaa että joku pelastaa hänet joltain mitä ei uskalla edes ajatella.

Tässä käydään melko kirjaimellisesti kauppaa paholaisen kanssa. Psykopaateille sinun tuskasi on täysin samantekevä. Tai pikemminkin haluttu asiaintila. Psykopaatti tekee elämäsi mahdollisimman vaikeaksi, jotta voi esiintyä pelastajana – ja tehdä elämäsi helvetiksi, jota väittää sitten kiirastuleksi joka johtaa taivaaseen.

Ja samalla tämä valehtelusta ja tuskan tuottamisesta elävä parasiitti saa sinut uskomaan, että taivasta ei itse asiassa ole olemassa. Että tämä koko ajan tuskaisemmaksi käyvä elämä on kaikki mitä on olemassa, joten siinä pitää roikkua kynsin hampain kiinni niin pitkään kuin ikinä mahdollista. YOLO!

Nämä parasiitit, ihmiskunnan patogeenit, tietävät oikein hyvin, että karma tulee repimään heidät kappaleiksi – joten he pyrkivät pitkittämään omaa elämäänsä niin pitkään kuin suinkin mahdollista. Ovat varmasti sekä täpinöissään että kauhuissaan: ehditäänkö sielu upata kovalevylle ennen noutajaa? ...ja auttaako tietoisuuden kopsaaminen siellä toisella puolella?*

*Ei tietenkään auta. Jäljellejäänyt kopio voi kuvitella niin, mutta sillä ei ole enää sielua. ...mutta onko näillä parasiiteilla ylipäätään sielua?

Kovasti näyttää siltä, että maailma on valtaosin kansoitettu* täysin sieluttomilla ihmisillä. Me elämme niin automatisoidusti – ja kaikki syvempi ajatteluhan on tukahdutettu jatkuvalla myrkyttämisellä –, että hyvin suuri osa ihmisistä vaikuttaa täysin sieluttomilta. Non Player Characters.

*Sivumennen "ylikansoituksesta": maailman kaikki ihmiset mahtuisivat Alaskaan, ja jokaisella olisi oma mökki ja tilaa viljellä omat safkat. Ylikansoittumista ei ole olemassa.

Vaan mitäpä minä sielutieteistä tiedän. Ehkä olen itse sieluton olento? Ehkä sielu on yhtä keksitty konsepti kuin "virus"™kin? Jokatap, olen aikaa sitten tehnyt rauhan molempien vaihtoehtojen kanssa: sen että olen vain kone joka kuollessaan lakkaa olemasta –, ja sen että tämä ruumiillisen kokemuksen vehiikkeli on käyttöjärjestelmä, jollaisella käyn uudestaan ja uudestaan tässä yhteisessä hologrammissamme kääntymässä, ja suurin osa tietoisuutta on tämän simulaation ulkopuolella. (On toki olemassa vielä kolmas vaihtoehto, mutta sen selittämiseen vaadittaisiin ainakin kokonainen postaus, joten palataan siihen joskus toiste...)

Abrahamistisiin lastensatuihin en usko. Tiedän että joku loukkaantuu tästä verisesti, mutta kaikki nämä isijumalauskonnot on perustettu nimenomaan aivopesemään ihmisiä, kontrolloimaan massoja. Te turvaudutte pyhäkoulun tarjoamaan turvariepuun – koska teidän esi-vanhempanne on väkivalloin pakotettu se omaksumaan. 

Teidän esivanhemmillanne oli paaa.aaaljon järkevämpi uskomusjärjestelmä – jossa jokaisella oli henkilökohtainen vastuu omista tekemisistään. Kirkko ei tykkää sellaisesta ajattelusta. Kultit haluavat seuraajia, jotka eivät kyseenalaista mitään eivätkä varsinkaan luota itseensä.

Meidän uskomuksemme tekevät meistä joko voimakkaita tai heikkoja. Jos tarvitset pelastajan, olet heikko. Jos jumalasi tarvitsee puolustajaa, jumalasi on heikko.

Kukaan ei tule pelastamaan. Mielikuvitusolentoja ei tarvitse puolustaa. ...ja mitään pelättävää ei ole. Me olemme ihan itse valinneet tulla juuri tähän elämään kokemaan juuri tämän idioottivallankumouksen, tekemään juuri ne lukemattomat virheet jotka olemme tehneet.

Me elämme psykopaattien rulaamassa, myrkytetyssä maailmassa, jossa ihmiset kuvittelevat tarvitsevansa – pelastuakseen! – yhä useammin injektoiduksi kroppaansa jotain matskua josta kukaan ei tiedä mitä se aiheuttaa – joka perustuu täysin todentamattomiin hypoteeseihin joissa ei pintapuolisellakaan vilkaisulla ole mitään tolkkua.

Me elämme psykopaattien rulaamassa, myrkytetyssä maailmassa, jossa ihmiset kuvittelevat, että – pelastuakseen! – heidän pitää noudattaa mielivaltaisia sääntöjä joita ylipapisto ylhäältä sanelee – vaikka ne ovat täysin järjettömiä, ja eksperttispesialistit aivan jatkuvasti täysin väärässä kaikesta.

Hmm. Minun piti listailla sitä, miten systemaattisesti "epidemiat" on nimenomaan aiheutettu rokotteilla, että niillä ei ole parannettu yhtikäs mitään, mutta sen sijaan pahennettu jo aiheutettuja vahinkoja. 

Vaan ilmeisesti tuohon pitää palata toiste kun tulikin valittua vähän filosofisempi reitti.

Ei kommentteja: