2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Olevan mahdollisimman säyseitä

 Vilkaistaanko kuvaa?

Vuonna 1986 lääketehtailijat vapautettiin kaikesta vahinkovastuusta. Rokotteiden määrä moninkertaistui.

Kun käärmeöljykauppiaat vapautetaan kaikesta vastuusta, he luonnollisestikin lisäävät tuotantoa. Miksi? Olivatko ihmiset yhtäkkiä sairaampia kuin vuonna 1985?

Eivät tietenkään. Mutta rokotteiden lisäämisen jälkeen väki on todella ollut yhä sairaampaa – koska rokotteet aiheuttavat sairastumista. Rokottaminen on bisnesmalli: mitä enemmän sairautta, sen enemmän potilaita. Mitä enemmän potilaita, sen hulppeampi kassavirta.

Myös autismin määrä ampaisi tolkuttomaan nousuun vuoden 1986 jälkeen.

Tässä VAERS-vahinkoilmoitusten tilanne rokotteiden aiheuttamista kuolemista ennen ja jälkeen vastuuvapautta:

Rokotekuolemat moninkertaistuivat. Aiheutetuista vahingoista raportoidaan arviolta 1%.

Rokotekuolemat ovat jälleen moninkertaistuneet tänä vuonna, kun muiden myrkkyjen päälle on ympätty "koronarokotteet". Meediosto tapansa mukaan vähättelee, vaikka rokotekuolemat on jo ohittamassa "koronakuolemat"™.
    Jokainen toki jo ymmärtää, että "körönä" on vain markkinointikampanja, jonka ninjavirusmaskotti ei ole koskaan tappanut ketään (mutta itse kampanja kyllä, lähinnä intuboinnilla ja yllytetyillä itsemurhilla), mutta jos nyt halutaan pysytellä allopatiaparadigman sisällä:

Rujoa jälkeä pelkästään kahdelta valmistajalta. Meediostoa ei kiinnosta. Myrkyttäjien kilta pitää meediostoa bordellinaan.

Moni veikkailee körönärökötteiden erityisletaalisuuden johtuvan mRNA-komponenteista. Itse en tätä usko. J&J + AstraZeneca eivät ole mRNA-tyyppisiä, ja tekevät ihan yhtä karseaa jälkeä.

Vaikka genetiikan muuttamisen konsepti on kovasti tapetilla, luulen että kyse on ihan samasta kuin aina ennenkin: adjuvanteista, ja raskasmetallien kertymisestä.
    Haittavaikutukset eivät aiheudu pelkästään näistä uusista piikeistä, vaan kaikkien elämän aikana truutattujen piikkien (ja lääkkeiden ynnä muiden kemikaali- [ja säteily]altistusten [+ vaikkapa tahallaan lietsotun kortisolierityksen]) yhteisvaikutuksesta. Aiheutuneet ihonkuoriutumiset ovat vain kropan raivoisa yritys hankkiutua myrkyistä eroon – mitä luonnollisestikin "hoidetaan" myrkyttämällä lisää.

Kaikkihan varmaan elävästi muistavat, miten "flunssakuolemien" määrään lisättiin jokunenkin nolla samoihin aikoihin kun alettiin myydä flunssarokotteita? Montako piikkiä olet hakenut? Jo yhdessä on alumiinia enemmän kuin kroppa pystyy handlaamaan. Tämä tavara varastoituu valtaosin aivoihin – luonnollisestikin heikentäen kognitiota.

Mitä enemmän haitallisia metalleja kasautuu kroppaan, sen kumulatiivisemmat ovat viimeisimmän piikin vaikutukset – ja koska pelkästään "viruksen" konsepti on pelkkää huuhaata, on koko genetiikka hyvin lähellä fantasianarratiivia.

Kuten olen jokusen kerran tullut maininneeksi: pelkillä "patogeeneiksi" katsotuilla pöpöillä ei ole koskaan saatu sairastutettua ketään. Yritetty on, kaikin mahdollisin tavoin – mutta kun elimistöön eksyy geneettistä materiaalia, elimistö pilkkoo sen välittömästi uusiokäyttöön. "Epidemiologia" on melkein yhtä törkeää huuhaata kuin "virologia". Toksikologia sitten olisi huomattavasti lähempänä todellisuutta, mutta eiköhän sekin ole sotkettu pöpötarinoilla.

mRNA ei muuta genetiikkaa. Tämä väittämä on sekä myyntipuhetta että harhautus. Kysymys on aina adjuvanteista. Ihmiset halutaan myrkyttää hitaasti hengiltä. Adjuvanttien raskasmetallicocktaileilla sotketaan hormonit ja rikotaan neuroniyhteydet. Maailmaa shakkilautanaan pitävät psykopaatit haluavat paimennettavien olevan mahdollisimman säyseitä, kömpelöitä ja hämmentyneitä.

Toki GMO on ihan olemassaoleva konsepti – mutta siinä muutetaan siementä eikä täysikasvuista kasvia/otusta. En toki tule olemaan yhtään yllättynyt, jos käykin ilmi että tämän koronavouhotuksen perimmäinen tarkoitus on muuttaa seuraavan (eli piikin jälkeen siitetyn) sukupolven perimää...

Ihan kaikki biolääketiede ei tokikaan ole huijausta – toimivat hoidot vain nimenomaan pidetään potilaiden ulottumattomissa. Vaikkapa Alzheimer, aivovammat ja aivoinfarktin jälkitilat olisivat hyvin pitkälti hoidettavissa yhdellä piikillä etanerseptiä – mutta vaikka ainetta löytyy joka ainoasta Suomen sairaalasta, itse piikki pitää hakea Floridasta. Luonnollisestikin omaan laskuun.

Myös vaikkapa kantasoluhoidolla voisi hoitaa lähes minkä tahansa ongelman pois päiväjärjestyksestä – mutta jos haluaa että lekuri skippaa sen vaiheen, jossa ilman ainuttakaan järkiperustetta ensin myrkytetään kroppa sinappikaasulla... pitää hoito hakea Meksikosta. Omaan laskuun, tietysti.

Ivermektiinit ja hydroksiklorokiinit olisivat riskittömiä körönähoitoja (toki vitamiinit hoitavat saman homman vieläkin vaivattomammin) – mutta sairaushuoltamolaitos haluaa mieluummin todennetusti vahingollisia "hoitoja", jotka eivät hoida yhtikäs mitään.
    Yhtäältä: kun hoidetaan olematonta basiliskoa, ei "hoidosta" tietenkään voi olla mitään muuta kuin haittaa. Tätä ei pitäisi olla vaikea ymmärtää, mutta... montakos niitä flunssapiikkejä onkaan tullut otettua?

Sairaushuoltamolaitos on valtaosin puoskarointia, jossa todelliset hoidot ajetaan ulos markkinoilta, ja mihinkään perustumaton potilaiden myrkyttäminen katsotaan "käypä hoidon" olennaisimmaksi metodiksi. ...Koska maailmaa shakkilautanaan pitävät psykopaatit haluavat siirreltävien olevan säyseitä.

Ei kommentteja: