2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Pyhät psykopaatit

Kuten hyvin tiedetään, islam on vihan uskonto. Se on myös rasistinen uskonto – käyttääksemme islamofiilien tapaan käsitettä miten sattuu. Ei-islamistien raiskaaminen on Muhammadin mielestä tosi jees; se on Allahin himoitsemaa systemaattista sotaa tämän rauhanprofeetan mielestä – sotaa alueella (Dar al-Harb), joka ei tiedä olevansa sodassa.
Länsimaisten ihmisten olisi syytä tietää, minkä sairauden ovat nurkilleen tuoneet:
Yksi pahimmista ei-muslimien virheistä on heidän islamista käyttämänsä kieli. Sanat, joita ei-muslimit käyttävät, eivät osoita islamin doktriinin tuntemusta. Otetaan esimerkiksi sana uskoton. Uskoton on loogisesti oikein, mutta se ei kuvaa tilannetta riittävästi. Uskoton on neutraali termi. Kafir on hyvin negatiivinen sana, jolla ei ole vastinetta englannin kielessä. 
Koraani määrittelee kafirin ja sanoo, että Allah vihaa ja halveksii kafiria. Kafiria voidaan pilkata, kiduttaa, rangaista, tappaa, mestata, harhauttaa ja hänet voidaan tuhota.. Häntä vastaan voidaan juonitella, häntä voidaan terrorisoida, pettää, satuttaa, pettää, loukata, alistaa, nöyryyttää ja häntä vastaan voidaan sotia.
Kafir on tietämätön, sokea, ylimielinen, paha, valehtelija, häpeällinen, Saatanan ystävä, tuomittu, pilkattu, inhottu, likainen ja kirottu. Näin sanoo Koraani.
Muslimi ei voi olla kafirin ystävä. Koko Trilogiassa ei ole yhtäkään neutraalia mainintaa kafirista. Jokainen lause, jossa kafir esiintyy, on negatiivinen, vihamielinen, ennakkoluuloinen ja vihantäyteinen.
Kafir on ainutlaatuinen sana. Kafir on pyhä, absoluuttinen, täydellinen, lopullinen ja universaali Allahin totuus ei-muslimeista. Kafir on tarkka käännös - uskoton on teeskentelevä ilmaus, joka jättää huomiotta islamin doktriinin.
Kristityt ja juutalaiset ovat kafireja, mutta myös vääräuskoisia. Kristityt ja juutalaiset ovat vääräuskoisia, sillä he eivät ole "uskollisia" Allahin "totuudelle", Koraanille.
Se, että juuri Saksassa on päästetty yksi Oulun systemaattisista muslimiraiskaajista liesuun, ei ole mikään yllätys, koskapa juuri Saksan viranomaisia saadaan sarja- ynnä joukkoraiskaajista kiittää. Kuten poliisia jopa YLEssä on tänään siteerattu, tilanne tämän raiskausarmeijan suhteen on todennäköisesti pahempi kuin miltä päälle päin näyttää:
ja
– En yllättyisi, jos tapauksia ilmenisi myös muissa vastaavan kokoisissa kaupungeissa. Valitettavasti näin on todettava.
Tuosta linkittämästäni artikkelista oli linkki myöskin siihen Saksassa hukattuun tapaukseen – jossa oli yllättäin kyseisestä psykopaatista myös kuva. Nyttemmin tuo linkki ei ole enää olemassa. Jännä miten meediat jotenkin ovat äityneet kertomaan enemmän ja rehellisemmin kuin mitä niillä on tapana ollut – mikä johtaa sitten omien materiaalien jälkikäteiseen sensurointiin.
https://allkindsofhistory.files.wordpress.com/2015/01/testing-teeth-in-an-islamic-slave-market.png
Seksiorjuus, islamin kunniakas perinne.

Ei kommentteja: