2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Paperiviiltojen hurmeiset tantereet

Olin illalla, muistaakseni fesessä, huomaavinani, että hesarissa oli jälleen hauska interaktiivinen monivalintatesti: "kuka kommunistijohtaja olisit". En seurannut linkkiä, mutta tänään huomasin, että kyseinen testi ei ole ainakaan sadan luetuimman jutun joukossa.

Tämä tuo toivoa. Ilmeisesti aika moni muukin on lukenut kysymyksenasettelun muodossa: "Miten laajan kansanmurhan SINÄ haluaisit toteuttaa?", joten homma ei ole oikein ottanut tuulta alleen...

Mutta sitten näin tämän:
Natsit ja sariini. Minkä takia ne natsit piti jälleen repiä otsikkoon? Ja minkä takia kuvituskuvana on jälleen tuo sama, joka kertoo hyvin selkeästi, että kuvateksti ei pidä paikkaansa?

Tuo "avustustyöntekijä", jolla on pölymaski ilmeisesti dekoratiivisena leukakoristeena... Jos kyseessä olisi sariini, mies olisi kuollut. Avustustekijät tietävät oikein hyvin, että kaasulle altistuminen vältetään vain täydellä hazmat-varustuksella. 1) Pölymaski ei auta kaasuun, 2) sariinille altistuu myös ihon läpi, 3) nuo valkoiset haalarit eivät olisi valkoiset, koska "potilaat" olisivat tyhjentäneet suolensa. Noin alkajaisiksi.

Hesari siis jatkaa täysin vastuuttomalla propagandalinjalla – ja ovat vetäneet jutun maksumuurin taakse, jottei kukaan vain tule kommentoimaan. Erkko-konserni haluaa ilmeisesti ruumiita Syyriaan?

Ei kommentteja: