2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, tämän vuoden alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 28. joulukuuta 2018

Paljas valehtelija

Tosiaan, YLElläkin on näemmä oma "faktantarkistajansa", joka näin vuoden päätteeksi näemmä listailee tietystikin vuoden fantsuimmat TOP-5-höpöjutut. Kolme ensimmäistä on tokikin harmittomia hihhih-juttuja – kunnes paljastelija pääsee vauhtiin, ja – hirmu yllättäin – vaihtaa sävyä täysin:
4. Salaliittoteoreetikon mielestä kaiken pahan alku ja juuri on George Soros
:D On ne semmoisia ne salaliittoteoreetikot! Eivät ole ihan terveitä he. Valheenpaljastelija jatkaa: 
Sitten vakavampien aiheiden pariin. Unkarilaissyntyinen miljardööri ja sijoittaja George Soros on jo pitkään ollut mitä mielikuvituksellisimpien salaliittoteorioiden kohde. Vuonna 2018 hänestä kerrotut hurjat tarinat saavuttivat eräänlaisen huipentuman, kun Unkari sääti Stop Soros -nimisen lain ja karkotti Sorosin perustaman yliopiston maasta.
Ah, Unkari. Salaliittoteoreetikoita kaikki tyynni siellä. Vehkeilevät läntisen sivistyksen päänmenoksi kaikenlaisia salajuonia. Ihan tyhjästä ovat keksineet että György Schwartzin tekemisissä voisi olla mitään vikaa.
Sorosin koti Yhdysvalloissa oli myös yksi kirjepommin kohteista lokakuussa, kun monelle tunnetulle Trumpin vastustajalle lähetettiin räjähteitä postissa.
Valheenpaljastajan mielestä tässä postiräjähdetarinassa ei ollut mitään epäilyttävää? "Postiräjähteitä" ilman postileimoja? "Räjähteitä", joista yksikään ei räjähtänyt? Tekijä, joka kulkee mahdollisimman huomiotaherättävällä pakettiautolla, johon kuitenkaan kukaan ei ole koskaan kiinnittänyt mitään huomiota?
88-vuotias Soros on tunnettu liberaali ja filantrooppi, joka on tukenut myös demokraattien ehdokkaita.

Salaliittoteoreetikoiden mielestä Soros on vastuussa “globalistien salajuonesta”, jossa länsimaihin ujutetaan muualta tulleita maahanmuuttajia. Näiden työsarkana on sitten tuhota kristillinen elämäntapa tai jopa vaihtaa koko kansa.
"Globalistien salajuoni". Jos sen laittaa lainausmerkkeihin, kaikki salajuonet lakkaavat olemasta. Ei ole mitään salajuonia! :D Jos niihin ei usko, niitä ei ole.
Unkarin Stop Soros -laki kieltää kaikenlaisen avunannon paperittomille siirtolaisille.
...eli siis rikollisesti maassa majaileville.
Yksi kuluneen vuoden villeimmistä Sorosiin liittyvistä valeuutisista oli meemikuva natsisotilaasta, jonka väitettiin olevan Soros nuorena. Kuva ei esitä häntä, vaan Oskar Gröningiä, joka kuului Auschwitzin henkilökuntaan.

Soros oli toisen maailmansodan päättyessä 14-vuotias. Lisäksi hän on juutalainen.
Totta. Lisäksi hän teki omaisuutensa myymällä kanssajuutalaisten omaisuutta natsien piikkiin. Yritteliäs pikku kaveri kun oli. Ja yritteliäänä kaverina György edelleen tekee kaikkensa voitonmaksimoinnin eteen. Hän ei ole filantrooppi. Hän tekee rahaa. Globaalisti. Niin paljon kuin voi, millä keinoilla hyvänsä.

Loppuhuipentumassa (5. Yhdetkään vaalit eivät enää välty disinformaatiolta) luikurinlaskija on unohtanut mainita Venäjän – mutta sitähän hän tulee tekemään ihan urakalla sitten eduskuntavaalien yhteydessä. Odotan innolla.

Ei kommentteja: