2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 24. syyskuuta 2019

Täytyy lapioida...

Olen joskus tullut ohimennen maininneeksi, miten ravinneköyhäksi ruokamme on mennyt maaperän köyhtymisen takia, mutta nyt tulin törmänneeksi kaavioon, joka selittää käytännössä kaiken, mikä nyky-yhteiskunnassa mättää:


Tehomaatalouden ansiosta kehomme on jatkuvassa mineraalien puutteessa. Alle lisäämälläni videolla August Dunning selittää tuon kaikessa karmeudessaan. 

Miksi ihmiset ovat ylipainoisia? Miksi väki ei enää edes tiedä mitä sukupuolta on? Miksi ihmisten käyttäytyminen käy yhä erraattisemmaksi? Koska me emme saa ravinteita ruoasta. Koska meidän hormonitoimintamme on kroonisesti sekaisin. Meillä on koko ajan nälkä*, koska me syömme pelkkää höttöä silloinkin kun kuvittelemme syövämme terveellisesti.


Olen myös glyfosaatista tullut maininneeksi, ja tällä samaisella videolla Ben Davidson kertoo, miten kyseinen myrkky on itse asiassa vielä tuplasti pahempi kuin mitä tajusinkaan. Koska se tappaa kaiken, on Monsanton pitänyt kehittää omalle myrkylleen vastustuskykyinen siemen – joka sisältää pätkän modifioitua peptidiä, joka ruoan mukana elimistöön päädyttyään rupeaa tappamaan punasoluja. Ja koska sitä on kaikkialla, sitä on käytännössä mahdoton välttää.
---
* henkkohtaisesti suosittelen (ilman minkäännäköistä diplomipätevyyttä [mutta THLn ja FDAn – sekä haplöösiksi osoittautuneen lääkärikunnan – toimintaa seurattuani en diplomeja kauheasti kumartele]) päiväpaastoa. Tällä tarkoitan siis sitä, että olet joka päivä syömättä iltapäivään saakka – siis puolet vuorokaudesta ilman kiinteää ruokaa. Me emme tarvitse yöunien jälkeen tuhtia aamiaista; me olemme juuri olleet paikoillamme tekemättä mitään** kahdeksan tuntia! (Paitsi että henkkohtaisesti taas heräsin kirjoittelemaan keskellä yötä, mutta ihmiset noin yleensä...)
** kyllä kyllä: kroppa polttaa energiaa myös nukkuessa, ja yllättävän paljonkin, mutta meidän ei todellakaan tarvitse rynnätä ruokapöytään heti noustuamme. "Aamiainen on päivän tärkein ateria" on Kelloggsin mainoslause. Ja ruoansulatus varaa muuten käytettävissä olevaa energiaa... no, märehtimiseen.

...Mistä tulikin mieleen pari vapaasti sovellettua knoppia tuosta videosta: lautasellisessa mysliä on enemmän sokeria kuin pussillisessa karkkeja. Samoin sämpylässä; vehnäjauho on sokeria. 

Sokeri on syövän polttoainetta

Ai niin, ja gluteenittomissa jauhoissa glykeeminen indeksi on normijauhoihin verrattuna moninkertainen.

...Kuten olen saattanut jokusen kerran tulla maininneeksi: me emme tiedä mistään mitään. Atomistisella tavalla me pyrimme korjaamaan pikkiriikkisiä osa-alueita – ja ne korjaustoimet aiheuttavat lähinnä vain lisävahinkoa

"Korjataan" vaikkapa "kolesterolia" (LDL ja HDL eivät ole kolesterolia lainkaan, ja toisekseen sitä varsinaista kolesterolia – jota nuo "hyväksi" ja "pahaksi" "kolesteroliksi" harhaanjohtavasti nimetyt lipopeptidit kuljettavat – tarvitsee joka ainoa solu toimiakseen) – ja näännytetään kroppa hitaasti hengiltä (se alkaa testosteronituotannon lakkaamisella, mistä seuraa motivaation katoaminen, voimattomuus, lihas- ja luukato, elämänilon hiipuminen, altzheimer... ja lopulta kuolema, joka on seurausta lääkityksestä, mutta jota ei tokikaan hoitovirheenä kirjata vaikka käytännössä puoskaroinnista johtuukin). 
Olen saanut seurata tällaista taipaletta hautaan saakka ihan vierestä. Valitettavasti minulla ei sitä dippeliä seinältä löydy, koska näin jo kymmenen vuotta sitten mihin tullaan päätymään nopeutetulla aikataululla... mutta potilas halusi mieluummin uskoa lääkäreitä – koska heille on kateederilta kerrottu miten lääketiede toimii (sen sijaan että olisivat ottaneet itse selvää).
...Ehkä lukijalle jää tästä kaikesta jokseenkin toivoton olo? Hyvä. Niin pitääkin. Tässä maailmassa on niin moni asia (oikeasti aivan kaikki) täydellisen päälaellaan – ihan tarpeettomasti – että ihmisten on syytä herätä. Ja suuttua. Ja lakata ottamasta "asiantuntijoiden" puheita suoralta kädeltä todesta. Asiantuntijat on ihan samanlaisia taulapäitä kuin me muutkin.

Ei kommentteja: